În umbra lui Venus, Othelo (Lungu) a tăiat-o pe Desdemona (Soare)

Pe Gheorghe Lungu (69 ani), patronul Hostelului VENUS din Curtea de Argeş îl leagă o poveste de dragoste lungă de vreo 12 ani de Vasilica Soare (34 ani). Se pare că acest love story era cunoscut şi soţiei şi celor doi copii ai bărbatului, care socoteau că, mai devreme sau mai târziu, totul se va sfârşi cu un happy-end. Amorezul tomnatic – spun gurile rele – i-ar fi construit iubitei şi sorei sale un duplex în apropierea afacerii sale, ca să n-o scape din ochi. Şi această investiţie a fost privită cu îngăduinţă de familia conştientă că în viaţă totul se plăteşte.
Se spune, de asemenea, că de vreo doi ani Gheorghe Lungu are ceva probleme de sănătate. De câtva timp, Vasilica, “ochi alunecoşi, suflet zburdalnic” şi-a găsit un alt curtezan mai tânăr, cu care a dispărut pentru câteva zile din Curtea de Argeş. Despărţirea n-a fost suportabilă pentru amicul ei mai vechi şi mai “copt”, care, totuşi, a găsit argumente pentru a o face să revină acasă miercuri, 14 iulie. Atunci, cei doi amorezi au avut o discuţie mai puţin drăgăstoasă, în urma căreia femeia a ieşit pe stradă cu sângele şiroind. Ca prin minune, a apărut un şofer care a dus-o de pe str. Vasile Lupu la Spitalul Municipal. Poliţiştii, alertaţi de vecini, au venit la casa Vasilicăi Soare.
Aceasta a fost internată cu plăgi tăiate la mâini, care nu-i puteau pune viaţa în pericol, aşa că nici nu s-a grăbit să depună plângere împotriva “sponsorului”. Care, într-un moment de rătăcire, la 24 ore s-a dus peste sora ei cu ameninţări. Speriată, aceasta a chemat poliţiştii în ajutor. Turbulentul a fost potolit cu o amendă contravenţională, cel puţin pentru moment.
Luni, 19 iulie, poliţia a deschis un dosar penal pe numele lui Gheorghe Lungu, după ce Vasilica Soare a depus plângere împotriva lui, şi va fi cercetat pentru violare de domiciliu, lovire şi ameninţare. Dă-le, Doamne, mintea românului cea de pe urmă!…
Vladimir ALBU

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: