HOROSCOP LUNA AUGUST

Berbec
Vă place să petreceţi mult timp alături de familie, mai ales că la începutul lunii august se pot întâmpla tot felul de evenimente familiale importante. Nu este exclus ca familia să crească printr-un nou membru de gen feminin. Până pe 15 august, totul este bine, dar de aici înainte va trebui să vă aduceţi aminte că nu aveţi doar drepturi, ci şi responsabilităţi.
Taur
Deveniţi foarte blând şi casnic. Sunteţi mult mai dedicat familiei dumneavoastră şi veţi face tot felul de investiţii în obiecte casnice. În august preferaţi să vă luaţi familia şi să plecaţi în drumeţii. În general sunteţi apreciat de cei din jur pentru bunul simţ şi umorul de care daţi dovadă.
Gemeni
August este o lună cu activitate intensă. Veţi avea de făcut numeroase deplasări şi veţi comunica mai mult cu amicii. Lucrurile merg cum nu se poate mai bine în toate domeniile: distracţie, familie, iubire, afaceri, serviciu. Vă puteţi bucura din plin de vară. Este posibil să plecaţi în vacanţă împreună cu prietenii dvs., dar şi cu partenerul de viaţă.
Rac
Ar fi bine să profitaţi de această lună pentru a pleca în concediu. La serviciu, lucrurile au reintrat în normal. Vă vine cam greu să părăsiţi câmpul muncii, dar măcar câteva zile nu v-ar strica. Aveţi gusturi foarte rafinate pentru îmbrăcăminte şi veţi cheltui sume mari pentru a vă reînnoi garderoba. Reuşitele se ţin lanţ. Toată lumea vă zâmbeşte şi vă simpatizează!
Leu
Daţi dovadă de un bun simţ cum de mult nu aţi mai avut. Sunteţi în continuare destul de îndrăzneţ şi incisiv, dar fără a depăşi anumite limite. Relaţiile sociale continuă să fie foarte importante, iar reuşitele profesionale sunt ceva mai discrete, cel puţin în prima parte a lunii august. Pe acest plan, e bine să ţineţi cont de ceea ce vă îndeamnă intuiţia. Sunteţi susţinut puternic de colegii sau asociaţii dumneavoastră.
Fecioară
În august daţi dovadă de foarte multă îndrăzneală, dar vă sfătuim să vă feriţi de un exces de egocentrism. Dacă nu vă preocupă decât propria persoană, veţi avea de suferit în relaţiile de serviciu, mai ales după 20 august. Până atunci, însă, puteţi să trageţi destule sfori în favoarea dumneavoastră. Ar fi păcat să stricaţi impresia foarte bună pe care aţi făcut-o celorlalţi!
Balanţă
Singurul dumneavoastră păcat este că sunteţi un pic cam orgolios şi aveţi tendinţa să puneţi prea mult la suflet contactele cu ceilalţi. Este o lună ideală pentru concediu. Spre finalul lunii august, vă cam ajunge oboseala, dar nu vă daţi înapoi de la nicio distracţie. Pot apărea surprize neplăcute din partea unor prieteni. Preferaţi să vă întâlniţi cu persoane pe care le cunoaşteţi de mult timp şi vă place să depănaţi tot felul de amintiri.
Scorpion
În august continuaţi să urcaţi pe scara socială. Sunteţi puternic susţinut de partenerii dumneavoastră. Ştiţi să vă folosiţi de banii altora pentru a reuşi, dar şi de sfaturile lor. Partenerii de viaţă sau de afaceri vor juca un rol foarte important în realizările dumneavoastră profesionale. Spre finalul lunii august, începeţi sa deveniţi cam orgolios şi riscaţi să vă creaţi singur probleme.
Săgetător
Luna august este una din cele mai norocoase, pe toate planurile. Una dintre problemele importante ale lunii va fi legată de contracte. În faţa partenerilor va trebui să nu vă arătaţi prea nerăbdător şi nici să nu vă enervaţi când vă vor pune să analizaţi totul în cele mai mici detalii. Sunt posibile călătoriile lungi. Dacă vă decideţi să plecaţi în concediu în august, puteţi să vă bucuraţi de el pe cinste.
Capricorn
Aveţi multă baftă prin persoanele pe care le întâlniţi şi care vă apreciază munca foarte mult. Puteţi folosi banii altora pentru a vă realiza proiectele. Este evident că singuri nu veţi face nimic. Ştiţi să vă urmăriţi interesul şi aveţi foarte multă răbdare. Spre finalul lunii august vă puteţi gândi să treceţi pe la familia dumneavoastră. Tot atunci veţi câştiga un pic în vitalitate. 
Vărsător
Până pe 15 august aveţi ocazia să întâlniţi parteneri foarte puternici. Ar fi bine să nu amânaţi prea mult semnarea contractelor, altfel, după data de 15, vor apărea tot felul de neînţelegeri. Se pot ivi probleme juridice, aşa că aveţi grijă ce faceţi, mai ales în a doua parte a lunii august! La serviciu, lucrurile stau grozav, atmosfera este armonioasă şi vă simţiţi ca într-o familie.
Peşti
În august veţi munci mai mult, dar veţi avea şi rezultate foarte bune. Vă puteţi realiza planurile de ascensiune profesională. Beneficiaţi de şansă şi aveţi şi curajul pentru a vă susţine interesele. Spre finalul lunii, puteţi avea probleme legate de contracte. Vă sfătuim să nu vă lăsaţi angrenat în procese, pentru că vă vor afecta imaginea la care aţi muncit atât de mult.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: