Horoscop Luna Ianuarie 2013

horoscopBerbec: Are noroc începând cu data de 13, când Uranus renunţă la obiceiul supărător de a merge retrograd tocmai prin semnul Berbecului. Reapare sentimentul de libertate, senzaţia că în faţa noastră există o infinitate de posibilităţi şi că depinde numai şi numai de noi să le alegem şi să le dezvoltăm pe cele care ni se potrivesc cel mai bine.
Taur: E preocupat de cadouri, şi nu atât de cele pe care le are de făcut, cât de cele pe care se aşteaptă să le primească. Aşteptările sale sunt foarte ridicate, astfel că apropiaţilor nu le va fi deloc uşor să îi facă pe plac. Amintiţi-vă totuşi de un proverb: nemulţumitului i se ia darul!
Gemeni: Îşi dedică cea mai mare parte a acestei luni vieţii de cuplu. Tocmai datorită acestor influenţe astrale, cea mai inspirată variantă pentru petrecerea sărbătorilor de iarnă este reprezentată de o mică excursie romantică, în doi. La cât de bine vă înţelegeţi, cu siguranţă că nu veţi mai avea nevoie de nimeni altcineva, alături de dumneavoastră!
Rac: Trebăluieşte mult. De cele mai multe ori, tocmai nativii Rac vor fi cei care se vor ocupa cu cumpărăturile, cu pregătirile pentru petreceri, cu invitaţiile şi cu toate celelalte aspecte destul de neplăcute, dar absolut necesare pentru o petrecere cu adevărat reuşită.
Leu: Are o lună plină pe plan amoros. Dragostea pluteşte în aer, iar nativii Leu o respiră odată cu aerul. Cei singuri îşi vor găsi cu siguranţă pe cineva care să îi încălzească în nopţile reci ale lui ianuarie, iar cei deja cuplaţi se vor simţi, de asemenea, excelent alături de persoana iubită.
Fecioară: Se dedică familiei, se întâlneşte cu rudele, face cumpărături pentru casă, se apucă şi de ceva schimbări de decor, într-o lună în care în prim-plan apare latura sa casnică. Ţinând cont de aceste tendinţe, va petrecere acasă, alături de cei dragi.
Balanţă: Se plimbă mult, pe parcursul lunii ianuarie. Nu foarte departe, dar în multe locuri, ceea ce îşi oferă şi ocazia de a cunoaşte multă lume nouă. Făcându-i mare plăcere să vorbească cu fiecare şi să fixeze diferite întâlniri, va reuşi să se aglomereze până într-atât încât de la un moment dat va trebui să refuze unele invitaţii.
Scorpion: E concentrat pe câştigarea a cât mai mulţi bani în această lună. Nativii Scorpion vor încerca să direcţioneze o parte din acest flux financiar spre buzunarele şi conturile proprii.
Săgetător: Este semnul astral privilegiat al acestei luni. Toţi vor fi în centrul atenţiei şi se vor simţi în stare de lucruri mari, cu ajutorul pe care îl primesc, concomitent, de la Soare, Venus şi Mercur. Cea mai bună perioadă a lunii este cea cuprinsă între 16 şi 21, când toate cele trei corpuri cereşti amintite se află în tranzit prin Săgetător.
Capricorn: Îşi vede propriile probleme şi e mai degrabă însingurat, în prima parte a lunii. Ţine neapărat să termine la timp o serie de proiecte şi trage tare, în acest scop. Apoi, spre finalul lunii, mulţumit de ceea ce a realizat, se destinde şi devine un partener de discuţie extrem de agreabil.
Vărsător: Îşi face de cap în stil mare, înconjurat de prieteni, amici cunoscuţi şi chiar necunoscuţi. Lume multă să fie în jur şi nativii se vor simţi cu siguranţă bine! Finalul de lună e potrivit şi pentru o călătorie. Nu tocmai departe, ci pe undeva pe la munte, la un schi, un vin fiert şi un aer tare, de sărbători.
Peşti: Vor avea multe apariţii în public, în această lună. La serviciu vor fi tot felul de evenimente marcând începutul anului, de la care nu vor putea să lipsească. Apoi vor primi mai multe invitaţii, astfel că le va fi greu să facă o selecţie şi vor trebuie să refuze unele dintre ele.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: