Horoscop Luna Decembrie 2012

Berbec: Nativul care doreşte succes în afaceri trebuie să se ocupe de acest domeniu în primele două săptămâni ale lunii. După data de 15, influenţele astrale nu îi vor mai permite să facă bani cu aceeaşi uşurinţă. La sfârşitul lunii, Soarele în Săgetător îl invită pe Berbec la o călătorie. Cu cât mai exotică, cu atât mai bine!
Taur: Este cu ochii pe partenerul de viaţă în această lună. Iar reciproca este la fel de valabilă: partenerul de viaţă stă, la rândul său, cu ochii pe nativul Taur, astfel că asistăm la o pândă reciprocă în toată regula. Ultima săptămână aduce câştiguri financiare frumuşele.
Gemeni: Îşi reiau evoluţia ascendentă pe plan profesional. Realizările sunt numeroase, pe parcursul acestei luni pline, în care nu există decât prea puţine momente de răgaz. Sfârşitul lunii aduce veşti bune şi pe plan financiar, astfel că portofelul începe să se umple, treptat, începând cu data de 18.
Rac: Depăşeşte problemele relaţionale cu care s-a confruntat în ultimele luni. Atmosfera searbădă din viaţa de cuplu, senzaţia că partenerul de viaţă nu este capabil să se conformeze dorinţelor nativilor sunt lăsate în urmă şi Racul are senzaţia că aude un cântec vesel de păsărele, vestind un nou început în iubire.
Leu: are mult de muncă, la serviciu, dar vestea bună este că sarcinile sunt plăcute. Şi, atunci când faci exact ceea ce îţi place cu adevărat, parcă niciun efort nu mai pare atât de mare! De asemenea, luna este una favorabilă şi în ceea ce priveşte banii. Sfatul este ca nativii să nu cheltuiască totuşi prea mult, pentru că vin sărbătorile, când va fi din nou nevoie de bani serioşi.
Fecioară: Cei singuri au şanse foarte mari ca, pe parcursul acestei luni, să îşi găsească o persoană tocmai pe placul lor, cu care să iniţieze o relaţie – posibil chiar una pe termen lung. Fecioarele deja cuplate se vor înţelege la rândul lor, excelent cu partenerul de viaţă.
Balanţă: Se îngrijeşte de propria sănătate, probabil după ce primeşte un mic semnal de alarmă, de genul unei răceli sau al unei alergii – nu ceva foarte serios. Sfârşitul lunii este petrecut acasă, alături de familie, savurând, şi la propriu, şi la figurat, căldura căminului propriu.
Scorpion: Este în continuare marcat de începutul tranzitului saturnian prin propriul semn astral. Nativii încep să îşi modifice o serie de obiceiuri, devenind mai responsabili, mai calculaţi, mai calmi. Viitorul apropiat este de multe ori neglijat în favoarea unor proiecte întinse pe lungi durate de timp.
Săgetător: Are de rezolvat o serie de probleme care îl vor ţine în mare parte a timpului pe acasă. Ieşirile în societate vor fi diminuate la strictul necesar pe parcursul acestei luni. Sfârşitul anului aduce câteva zile cu muncă susţinută, plătită pe măsură.
Capricorn: Pentru el, călătoriile sunt bine aspectate, în această lună. E posibil să se materializeze proiecte de deplasare mai vechi, care – dintr-un motiv sau altul – au trebuit să fie amânate în ultimele luni. Intrarea lui Marte în Capricorn, pe data de 18, aduce mai multă energie şi determinare. Capricornul devine mai combativ şi mai decis în acţiunile sale.
Vărsător: Îşi vede împlinite unele dintre dorinţele mai vechi. Asta datorită banilor suplimentari pe care îi va avea la îndemână, în special în a doua parte a lunii. Pe de ală parte, momentele de singurătate sunt destul de frecvente pentru vărsători la finalul anului.
Peşti: Sunt direct vizaţi – şi în mod pozitiv – de reluarea mersului direct al planetei Neptun. Relaţia lor cu universul este una armonioasă, au senzaţia că se integrează în mersul firesc al lucrurilor şi că merg în direcţia corectă. Şi prietenii le vor fi aproape, cu sprijin la nevoie, dar şi ca parteneri de distracţie în zilele bune din această lună.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

<span>%d</span> blogeri au apreciat: