Roşii umplute cu ciuperci

Ingrediente: 8 roşii mari; 400 g ciuperci; 2 legături ceapă verde; 100 g caşcaval de post; 3-4 căţei usturoi; o legătură pătrunjel; sare; piper negru măcinat; ulei de floarea soarelui; rozmarin proaspăt.
Preparare: se spală roşiile, se taie şi se scoate miezul. Se curăţă şi se spală ciupercile, apoi se taie mărunt. Se toarnă ulei într-o tigaie şi se călesc, la foc mic, 10 minute. Se adaugă ceapa tocată mărunt, usturoiul şi pătrunjelul şi se mai lasă 5-10 minute. Se umplu roşiile cu compoziţia de ciuperci, se pune deasupra caşcaval de post ras şi condimente şi se aşază în tavă. Se bagă în cuptorul încins, timp de 10-15 minute. Se servesc ornate cu crenguţe de rozmarin.

A.N.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: