Macrou cu roşii şi cartofi

Ingrediente: 3 peşti macrou, 5 cartofi, 8 roşii cherry, un sfert de pachet de unt, felii de lămâie, o căpăţână de usturoi, câteva fire de pătrunjel, sare şi piper.
Preparare: se curăţă cei 3 peşti, se spală şi se şterg de apă cu un prosop din hârtie. Se ung apoi, atât pe interior, cât şi pe exterior, cu unt şi se umplu cu 2 căţei de usturoi pisaţi fiecare, apoi se condimentează. Se împachetează separat în folie din aluminiu şi se coc pe grătar. Cartofii se spală bine şi se pun la fiert în coajă. Când sunt gata, se curăţă, se taie cubuleţe şi se aşază pe un platou, alături de peşte. Se decorează cu feliuţe de lămâie, roşii şi pătrunjel tocat.

A.N.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

<span>%d</span> blogeri au apreciat: