Horoscop Luna Noiembrie 2012

Berbec: I se ia o piatră de pe inimă, pe plan relaţional. Viaţa de cuplu va cunoaşte momente mult mai fericite decât cele de care Berbecii au avut parte în ultimii ani. În schimb, pe plan financiar, veştile nu se anunţă la fel de grozave. Dispar o serie de venituri care apăreau din alte surse decât propria muncă, iar de acum singura bază solidă va fi salariul.
Taur: Scapă, la serviciu, de multe sarcini care i-au provocat zile amare, în trecut. În schimb, în viaţa de cuplu trebuie să se poarte cu mănuşi, pentru că altfel există un risc de apariţie a problemelor în relaţia cu partenerul de viaţă.
Gemeni: Au mult de lucru şi se vor număra, de acum înainte, printre oamenii extrem de ocupaţi. Asta, în condiţiile în care oricum au obiceiul deloc recomandat de a se apuca concomitent de multe treburi, unele fără vreo legătură între ele.
Rac: A avut probleme, în ultima perioadă, exact cu domeniul care contează cel mai mult pentru nativii acestui semn astral: familia. Ei bine, ieşirea lui Saturn din Balanţă le aduce eliberare şi veşti bune tocmai pe acest plan. În schimb, succesul în dragoste se va lăsa aşteptat mai mult, faţă de cum s-au obişnuit Racii în ultimul timp.
Leu: Poate avea probleme în relaţia cu rudele apropiate. În schimb, prietenii îi vor fi aproape mai mult ca oricând. De asemenea, trebuie ţinut cont şi de faptul că începe o perioadă propice studiilor, dar şi călătoriilor la distanţe scurte, în ţară.
Fecioară: Începe, treptat, să scape de grijile financiare care i-au tot dat târcoale, de o vreme încoace. Va trebui însă se bucure mai degrabă singur de veştile bune de pe acest plan, deoarece comunicarea cu prietenii începe să scârţâie, din multe puncte de vedere.
Balanţă: Poate să respire în sfârşit în voie, după ce Saturn îi părăseşte semnul solar. De trei ani de zile, provocările şi problemele au fost constante, iar nativii acestei zodii au avut foarte rar parte de un moment de odihnă. Acum vor putea, în sfârşit, să aibă parte şi de clipe de relaxare.
Scorpion: Trebuie să fie mai exigent de acum înainte, cu sine şi ceilalţi. Asta deoarece, odată cu sosirea lui Saturn, şi viaţa devine mai exigentă cu el. Va fi mult de lucru, iar standardele de performanţă vor creşte cu mult, astfel că va fi nevoie de muncă şi de concentrare maximă, pentru a reuşi.
Săgetător: Începe să reevalueze diferite realizări ale sale, din trecut. Va constata, cu această ocazie, că multe lucruri şi-au pierdut şi valoarea, şi actualitatea, şi că a cam venit timpul să le pună capăt, să se despartă de ele fără regrete.
Capricorn: A fost direct afectat pe plan profesional, ceea ce i-a provocat mari bătăi de cap, în ultimii trei ani. De acum înainte, problemele încep să dispară, în acest domeniu atât de important, astfel că evoluţia redevine posibilă. E drept, în ritmul lent, dar sigur, specific Capricornului.
Vărsător: A avut parte de blocaje în ceea ce priveşte studiile superioare, călătoriile şi relaţiile cu străinătatea. Acum, va scăpa de toate aceste probleme. În schimb, vor creşte foarte mult exigenţele pe plan profesional. De asemenea, e posibil să devină ţinta zvonurilor şi a bârfelor.
Peşti: Încep să înoate în voie, atunci când vine vorba de planul financiar şi de afaceri. Salariul nu cunoaşte creşteri însemnate, dar vin bani serioşi din diferite alte surse de venit. Pe de altă parte, nu e o perioadă tocmai favorabilă pentru călătorii sau pentru studii înalte.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: