Horoscop Luna Octombrie

Berbec: Trăieşte cel puţin o poveste intensă de iubire, în luna octombrie. Chiar şi cei implicaţi într-o relaţie deja veche vor fi din nou cuprinşi de pasiune şi vor redescoperi deliciile caracteristice mai degrabă unei luni de miere. Şi pe plan profesional, se rezolvă tot mai multe probleme.
Taur: Va trebui să dedice mult timp vieţii de familie. Vor fi unele discuţii aprinse cu rudele, dar totul se va încheia cu bine, deoarece la baza acestor relaţii se află iubirea adevărată. De asemenea, în această lună, Taurii vor studia destul, activitatea intelectuală fiind deosebit de intensă.
Gemeni: Încep să se descurce tot mai bine cu banii, problemele existente până acum dispărând treptat. De asemenea, este o lună favorabilă călătoriilor la distanţă scurtă, care vor fi destul de numeroase – cel puţin o astfel de excursie în fiecare săptămână.
Rac: Are şi el parte de tot mai mulţi bani şi dă dovadă de multă pricepere, atunci când vine vorba de cheltuire lor. Pe plan relaţional, are câteva discuţii lămuritoare cu partenerul de viaţă, în urma cărora relaţia este relansată pe termen lung.
Leu: Munceşte din greu, pe parcursul lunii octombrie. Sarcinile de serviciu se vor acumula, se vor suprapune, până în punctul în care “leii” vor fi nevoiţi să muncească şi în ore suplimentare. Pe de altă parte, Venus intrat în propriul semn astral pune accent pe emoţie şi sentiment.
Fecioară: Se ţine mai mult de lucruri neserioase în această lună. Această viziune a vieţii văzute ca o joacă permanentă nu va fi însă şi pe placul celor din jur, care se vor supăra atunci când nativul Fecioară nu le va acorda atenţia cuvenită. Prin urmare, vor fi destule momente în care acesta va fi singur.
Balanţă: Are bucuria de a vedea cum dispar problemele care au divizat familia, o bună parte din timp. În acelaşi timp, şi prietenia redevine o valoare foarte importantă pentru nativii Balanţă, care se vor afla de multe ori în centrul atenţiei tuturor prietenilor.
Scorpion: Are parte de o lună bună, pe plan profesional. Avansul este rapid, iar beneficiile care decurg de aici sunt şi ele importante. Pe de altă parte, luna octombrie este una favorabilă deplasărilor, călătoriilor, atât celor de afaceri, cât şi celor de plăcere, de relaxare.
Săgetător: Se redresează din punct de vedere financiar, după ce cheltuielile făcute în timpul verii îi cam goliseră buzunarele. De asemenea, nativii îşi vor regăsi vocaţia de intelectuali şi îi veţi vedea deseori cu o carte în braţe.
Capricorn: Este direct vizat de vestea bună a încetării retrogradării lui Pluton. Se rezolvă multe probleme vechi şi poate să reînceapă să făurească planuri de viitor. Şi pe planul afacerilor, lucrurile încep să evolueze în mod satisfăcător.
Vărsător: E preocupat în primul rând de viaţa de cuplu şi îi va acorda multă atenţie partenerului de viaţă. Cel puţin un week-end romantic petrecut împreună, departe de oricine altcineva, reprezintă o idee foarte bună pentru această lună.
Peşti: Sunt oameni foarte ocupaţi, în luna octombrie 2012. Acasă au treabă, la serviciu au treabă, mai apar şi prieteni, vecini şi rude care le solicită ajutorul în diferite probleme. În aceste condiţii, timpul rămas pentru relaxare va fi cu totul insignifiant.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: