Horoscop Luna Septembrie 2012

Berbec: Se frământă mult, pe parcursul acestei luni, pendulând între momentele de singurătate şi cele în care preferă să îşi petreacă timpul alături de prieteni. Indiferent de alegeri însă, îi va veni greu să se relaxeze cu adevărat. Va găsi aproape în permanenţă câte un motiv pentru a împunge, cu corniţele sale neastâmpărate.
Taur: E printre puţinii oameni care va acorda planului profesional la fel de multă atenţie ca în orice altă lună a anului. Vor fi chiar zile în care va munci mai mult decât oricând, zi de vară, până-n seară, cum s-ar zice.
 Gemeni: Au planuri de călătorie, care nu se vor materializa însă chiar de la începutul intervalului. Abia în a doua parte a lunii vor spori şansele de a vizita locuri frumoase şi interesante, De asemenea, e o lună care poate aduce sume frumoase de bani pentru Gemeni.
Rac: Este influenţat de Venus, care îi conferă şi mai multă căldură şi emotivitate acestei zodii recunoscută oricum drept una dintre cele mai sensibile. În multe momente, nativii Rac se vor comporta, din punct de vedere emoţional, ca nişte copii.
Leu: E tulburat până pe 8, de Mercur retrograd, iar pe 17-18 are de îndurat tensiunea unei Luni pline în propria zodie. Nu va fi, aşadar, tocmai o lună relaxată, ci Leul va avea mult de tras, pentru a-şi îndeplini obiectivele în această perioadă.
Fecioară: E mai singuratică în prima parte a lunii, ieşind din izolare abia în ultima săptămână. În schimb, luna septembrie este una favorabilă din punct de vedere financiar – câştigurile vor fi la un nivel menit să îl satisfacă pe nativul Fecioară.
Balanţă: E foarte activă şi se implică în tot felul de acţiuni, dintre care unele nici măcar nu o privesc şi nu o interesează în mod direct. Ultima săptămână a lunii septembrie aduce venituri importante, dar şi cheltuieli pe măsură.
Scorpion: Poate lega o relaţie, în primul rând cu persoane de care se simte atras pe plan intelectual, cu care îi place mult să converseze. Ultima săptămână e una plină de evenimente, în care va avea un program extrem de aglomerat.
Săgetător: Are parte de multe peripeţii pe parcursul acestei luni, în special dacă îşi urmează vocaţia şi merge în călătorie. Pe de altă parte, perioada e favorabilă studiului şi e posibil să vrea să afle cât mai multe informaţii referitoare la un domeniu care îl pasionează.
Capricorn: Face multe deplasări, în luna septembrie. Nu merge neapărat foarte departe, dar vizitează, cu siguranţă, multe locuri. Pe plan amoros, perioada se anunţă destul de complicată – cu excepţia unei prime săptămâni, în care curge lapte şi miere.
Vărsător: Începe luna septembrie în forţă, datorită lunii pline de pe data de 2. Şi, cu opoziţiile primite de la Soare şi Mercur, tensiunea va fi mare pe parcursul întregului interval. În acest context, sfatul este să nu se enerveze prea rău, ci să îşi amintească să tragă uneori aer în piept şi să se relaxeze.
Peşti: Au parte de multă iubire, posibil chiar de mai multă decât şi-ar dori. E posibil să fie mai mult de o singură persoană care să vrea să fie alături de nativii Peşti. Pe 31, luna plină în Peşti aduce tensiune şi o stare de încordare aproape permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: