Poziţia publicaţiei noastre – Să nu ne jucăm cu soarta ţării!

USL vrea puterea absolută! Altfel nu-şi poate face mendrele. PDL şi Traian Băsescu o încurcau! A manevrat în Parlament şi a doborât guvernul! Printr-un şir de trădări, laşităţi şi pumnale în spate s-a închis cercul ticăloşiei! România a ajuns pradă poftelor ticăloase. Ele nu puteau fi potolite decât prin distrugerea PDL. Şi ea a început la alegerile locale. Atunci USL i-a pus în spate toate relele din lume. Şi şi-a atins scopul de a câştiga acel exerciţiu democratic prin manevre murdare. S-a uitat tot ce s-a realizat; nu s-a mai ţinut seamă de nevoia de a păstra echilibrul economic atât de fragil şi greu obţinut; democraţia şi statul de drept care abia se înfiripau trebuiau distruse. Aşa a decis Victoraş, Crin şi Daniel – triunghiul Bermudelor politicii de periferie europeană!
Considerându-se legitimaţi de rezultatele de la locale şi turbaţi de furie pentru condamnarea lui Adrian Năstase, s-au năpustit asupra preşedintelui. Traian Băsescu era ultima piedică. Şi cum nu era cu ei, trebuia distrus! Că aşa au învăţat tătucii politrucilor de azi. Ceea ce s-a întâmplat în România din 3 iulie încoace este un coşmar pentru Europa. Care a descoperit că a crescut la sânul ei nişte şerpi veninoşi, ce s-ar putea transforma în balaurul cu trei capete. Şi aici nu este vorba despre cine ştie ce poveşti, ci despre realitate. Cancelarul german nu avea nevoie de plângerile pedeliştilor, ca să ştie ce se întâmpla cu adevărat în România lui Ponta şi Antonescu. La fel Baroso şi ceilalţi lideri, care au reacţionat prompt. Şi l-au chemat pe “micul Titulescu” la ordin. Iar umbra nedemnă a marelui om politic interbelic a încasat-o. Ceea ce nu s-ar fi întâmplat vreodată cu Traian Băsescu, preşedintele suspendat de coaliţia pucistă. “Eu nu-mi apăr scaunul, ci România europeană!”Dureroasă declaraţie la mai bine de 22 ani de la revoluţie! Dureroasă, pentru că mai sunt omuleţi politruci care o vor de cealaltă parte a zidului lumii civilizate! Iar raportul pe justiţie şi menţinerea Mecanismului de Cooperare şi Verificare pentru România, care şi-a suspendat iarăşi preşedintele legitim, pune ţara într-o poziţie inferioară Bulgariei. E trist, dar din păcate, adevărat! Europenii au înţeles foarte bine că se urmăreşte să se pună justiţiei căpăstru şi şea, ca să fie călărită de cei ce se vor stăpânii ţării. Dacă vor reuşi, vor distruge dosarele unora ca Adrian Năstase, pe care-l vor scoate în libertate. Pentru că mulţi îi sunt îndatoraţi, de când le-a dat mână liberă să-şi facă parte din avuţia ţării. Cine a distrus economia, dacă nu “roşii” transformaţi în capitalişti nemiloşi, care pozează în apărătorii celor necăjiţi?… Uităm cine a privatizat Arpechimul, cine a distrus ARO sau atâtea întreprinderi care hrăneau mii de familii? Spun că Băsescu ar fi vinovat de păcatele lumii, începând cu izgonirea din rai. E absurd, câtă vreme a fost poate singurul politician care s-a pus la dispoziţia justiţiei şi n-a fost găsit vinovat! Sigur că i se pot reproşa destule, ca oricăruia dintre noi. Are, de pildă probleme de limbaj, căci nu ştie să înjure elegant, ca alţii, ci o face, când e cazul, apăsat, marinăreşte, cu năduf, dar foarte cinstit. În rest, mai este vinovat că are curajul de a spune lucrurilor pe nume şi de a-şi asuma responsabilităţi de care alţii fug. Iar cei care se tem de el au motive, pentru că-l ştiu că nu face compromisuri. Când justiţia şi-a spus cuvântul, i-a lăsat şi pe cei apropiaţi să-şi plătească păcatele. De asta le e frică celor din tabăra adversă: că vine vremea socotelilor pentru fiecare!
USL vrea să facă tombole, spectacole şi să-i momească pe oameni să vină la vot, ca să-l demită pe preşedintele ales. Şi asta pentru că are nevoie de haos, pentru a pune mâna, după cum am mai spus, pe justiţie şi pe instituţiile statului care şi-au mai păstrat independenţa. Numai aşa pot să-şi facă de cap! În orice ţară civilizată din lume, aşa ceva se numeşte lovitură de stat. La noi, cică, ar fi “revenirea la normalitate”! Ce fel de normalitate?… Dacă pleacă Băsescu, nu oamenilor de rând le va fi mai bine. Nu le va plăti USL datoriile crescute de un curs valutar în care leul nostru trage să moară. Iar raiul promis de Victor şi Crin, pot să şi-l păstreze pentru ei! Oamenii cu adevărat cuminţi şi cu frică de Dumnezeu nu pot fi complici la distrugerea ţării şi a viitorului copiilor. De aceea, este de aşteptat ca toţi românii adevăraţi să-şi vadă duminică de treburile lor şi să nu-şi joace soarta la barbut sau la ruleta rusească. Problemele lor adevărate nu sunt legate de jocurile pentru putere, ci de asigurarea traiului de zi cu zi. Ei au ales în 6 decembrie 2009 un preşedinte, pentru un mandat de 5 ani. Că unii îl vor mai scurt, e dreptul lor, dar distracţia se plăteşte! Referendumul costă, din datele oficiale, 950 miliarde lei vechi. Câte nu s-ar fi putut face cu banii ăştia?… Iar ei trebuie recuperaţi de la USL şi numai Traian Băsescu ar putea-o face. Dar pentru asta are nevoie de loialitatea noastră, a tuturor, manifestată prin refuzul de a participa la o ticăloşie. Să ne rugăm, dar, duminică, de la prima până la ultima oră a zilei, ca Dumnezeu să-şi întoarcă faţa spre poporul său, care respectă atât legile divine, cât şi pe cele omeneşti. Să-i sfătuim şi să-i readucem la calea cea dreaptă pe rătăciţi, cu blândeţe creştină, fără ura şi răzbunarea iscate de diavoleasca dihonie. Oameni buni, nu faceţi jocurile celor fără minte şi ruşine, apăraţi-vă preşedintele care vă vrea binele! Rămâneţi cu cei dragi şi umpleţi-vă timpul cu ceea ce vă place, pentru că asemenea clipe sunt de nepreţuit!…

ARGEȘUL DE NORD

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: