Horoscop Luna August 2012

Berbec: Are o lună mai bună, în ceea ce priveşte viaţa de cuplu. Ajunge în sfârşit la o înţelegere, la un punct comun de acord cu persoana iubită, astfel încât apar razele soarelui în acest domeniu. În schimb, retrogradarea lui Uranus în propriul semn astral aduce un risc în ceea ce priveşte starea de sănătate, în a doua parte a lunii. Aşadar, mare atenţie şi încercaţi să evitaţi excesele!
Taur: Munceşte din greu în această lună de vară, în care mulţi dintre cunoscuţii săi se odihnesc, se relaxează în diferite concedii. El, dimpotrivă, lucrează “zi de vară, până-n seară“, atât la locul de muncă, cât şi acasă, unde apar destul de multe treburi de rezolvat.
Gemeni: Se bucură de răsfăţul zeului iubirii, Cupidon, pe parcursul acestei luni. O vacanţă alături de persoana iubită este, probabil, cea mai bună variantă pentru petrecerea acestui interval. În schimb, relaţiile cu prietenii au de suferit. E şi normal, deoarece Gemenii nu vor avea ochi decât pentru o singură persoană.
Rac: Îşi regăseşte vocaţia principală: cea de familist. Se înţelege mai bine şi chiar iniţiază diferite proiecte comune în primul rând cu părinţii, dar şi cu diferite alte rude, mai apropiate sau mai depărtate. Sunt şanse mari ca aceste proiecte să fie încununate de succes.
Leu: Se plimbă destul de mult, în luna august, însă nu la mare distanţă. Pentru nativii acestei zodii, varianta ideală pare a fi cea a unei vacanţe petrecută într-un loc frumos din România. Preocupările intelectuale nu sunt tocmai bine-venite, astfel că studiul trebuie lăsat pe altădată.
Fecioară: E preocupată de aspectul financiar şi o vom regăsi în mare parte a acestei luni făcând calcule, gândindu-se la investiţii care să îi aducă mai mulţi bani, dar şi cheltuind în stil mare. Lucrurile merg ceva mai greu în ceea ce priveşte eventualele colaborări.
Balanţă: Capătă energie suplimentară de la Marte şi o investeşte în folos personal. E posibil ca nativii să fie acuzaţi de egoism, de faptul că pun mereu în prim-plan propria persoană. În august, Balanţele vor chiar mai preocupate decât de obicei de aspectul lor fizic şi de modul în care se îmbracă.
Scorpion: Acţionează pe cont propriu şi are destul de multe secrete. Greu va accepta colaborări şi parteneriate, indiferent de domeniu. Dacă nu va putea să îşi ia concediu şi va trebui să lucreze pe parcursul acestei luni, va găsi diferite modalităţi neconvenţionale, nu tocmai ortodoxe, de a-şi rezolva problemele.
Săgetător: Îşi petrece cea mai mare parte a timpului în mijlocul prietenilor. Şi, în această lună îşi face o mulţime de prieteni noi, datorită unei deschideri fantastice faţă de aproape toată lumea. În iubire e posibil să aibă unele mici probleme, dar va trece cu uşurinţă peste ele.
Capricorn: Îşi vede, cu răbdarea caracteristică, de planurile care implică profesia. În timp ce alţii pierd timpul cu distracţia, el face paşi decisivi pentru atingerea scopurilor care ţin de promovări, avansări, paşi înainte în ceea ce priveşte viaţa socio-profesională.
Vărsător: E cuprins pe nepusă masa de setea de a-şi îmbogăţi cunoştinţele, de a cunoaşte cât mai mult, despre cât mai multe. Modalităţile prin care îşi poate satisface această nevoie sunt, în general, două: călătoriile în locuri inedite şi interesante sau studiul .
Peşti: Se lansează în diferite afaceri, menite să le aducă bani repede. Job-urile sezoniere pot reprezenta o opţiune, deşi nu vor să facă prea mult efort. În cele din urmă, vor primi bani mai mult de la alte persoane, decât să îi câştige singuri, prin muncă proprie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: