Horoscop Luna Mai 2012

Berbec: Începeţi să daţi un randament tot mai bun la locul de muncă, impresionând pe toată lumea cu cantitatea de energie pe care sunteţi dispus şi capabil să o cheltuiţi, atunci când vreţi să iasă ceva cu adevărat bine. Luna mai aduce şi rezolvarea unor neînţelegeri mai vechi, astfel că dispar multe din tensiunile existente anterior pe plan relaţional.
Taur: Vă faceţi planuri de viitor de unul singur, deocamdată nedorind să cereţi sfaturi de la alte persoane. Staţi şi clociţi fiecare gând aşa cum – aproximativ în aceeaşi perioadă din an – găinile îşi clocesc ouăle. Dacă acestea vor fi ouă de aur sau ouă stricate, se va vedea abia în lunile următoare.
Gemeni: Nativii zodiei rezolvă problemele pe care le-au avut în relaţiile cu rudele, inclusiv cu cele apropiate. Şi le rezolvă în propriul folos, dovedindu-se că ei au fost cei care aveau dreptate. Şi comunicarea cu prietenii funcţionează excelent, pe parcursul lunii mai.
Rac: Are de făcut mai multe drumuri, pe parcursul lunii aprilie. Majoritatea dintre acestea se vor dovedi încununate de succes, iar avantajele obţinute de pe urma lor vor fi multiple. Pe de altă parte, în viaţa de cuplu se simte din ce în ce mai puternic nevoia unei schimbări.
Leu: Se agită mult, în legătură cu banii. Şi cum eforturile sunt mai mereu răsplătite, situaţia financiară va fi considerabil mai bună, decât în lunile anterioare. Relaţiile cu străinii sau cu români stabiliţi de mai mult timp în străinătate cunosc şi ele vremuri mai bune, comparativ cu lunile anterioare.
Fecioară: Semnul zodiacal care până acum s-a resimţit de pe urma lui Marte retrograd, îşi recapătă ritmul normal de lucru şi de acţiune, indiferent de domeniu. În afaceri există numeroase discuţii şi tatonări, dar deocamdată lucrurile nu depăşesc acest nivel, al vorbelor.
Balanţă: Acordă o atenţie sporită vieţii de cuplu şi comunicării cu partenerul de viaţă. Plimbările împreună, ieşirile la teatru sau măcar la un eveniment sportiv, filmele vizionate împreună reprezintă momente obişnuite, pe parcursul acestei luni de primăvară, când întreaga natură pare favorabilă îndrăgostiţilor.
Scorpion: Munceşte cu mult spor, utilizând resurse impresionante de energie. Şi, pe lângă faptul că trage tare la serviciu, îi rămâne şi timp suficient pentru a duce o viaţă socială extrem de activă, cu mai multe ieşiri în fiecare săptămână, în special în week-end-uri.
Săgetător: E foarte preocupat de imaginea pe care o are în societate. E în stare să sacrifice orice – fie că e vorba despre familie sau despre profesie – pentru a face o impresie bună la un eveniment monden. În acest scop, va investi şi sume importante de bani.
Capricorn: Se preocupă de propria familie, dovedindu-se un sprijin de nădejde pentru orice persoană apropiată care se confruntă cu probleme. Relaţiile cu străinătatea reprezintă un alt domeniu în care Capricornii vor avea parte de evoluţii pozitive.
Vărsător: Este, ca mai întotdeauna, înconjurat de mulţi prieteni, şi nu rare sunt ocaziile în care el este sufletul petrecerilor. Şi în afaceri există şanse ca lucrurile să se mişte bine, câştigurile obţinute în această lună fiind unele clar peste media obişnuită.
Peşti: Îşi îmbunătăţesc viaţa de cuplu, care a avut de suferit, în lunile anterioare. O excursie împreună sau măcar o cină romantică ar putea să marcheze sfârşitul unei perioade mai dificile, în relaţia cu partenerul de viaţă. Pe plan financiar, proiecte sunt multe, dar realizările încă nu apar.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

<span>%d</span> blogeri au apreciat: