Horoscop Luna Aprilie 2012

Berbec: Are o lună destul de zbuciumată, în primul rând datorită dificultăţilor pe care le întâmpină, în relaţiile cu toţi cei din jur. Atât nativii Berbec, cât şi cei din anturajul lor dau dovadă de o inconstanţă de-a dreptul exasperantă, care sfârşeşte fie prin certuri crâncene, fie prin încheierea colaborării. Abia spre sfârşitul lunii lucrurile încep să se mai lumineze.
Taur: Este destul de singuratic, în aprilie 2012. Chiar şi atunci când îşi părăseşte bârlogul, asemenea ursului care vrea să vadă dacă a venit primăvara şi poate ieşi din hibernare, nu are prea mult succes, în ceea ce priveşte relaţiile cu cei din jur. Totuşi, Taurul excelează prin capacitatea sa de a-i ajuta pe cei dragi, ceea ce îi va atrage recunoştinţa acestora.
Gemeni: Sunteţi înconjuraţi de mulţi prieteni şi vizitaţi multe locuri, în această lună. Greu veţi găsi momente de singurătate, chiar şi atunci când veţi dori acest lucru. Odată ce unele persoane vor intra în anturajul vostru, doar cu mare greutate veţi reuşi să le determinaţi să plece.
Rac: Îţi vezi cu multă hotărâre, chiar cu înverşunare, de planul profesional. Investeşti multă energie la locul de muncă, şi nu puţine sunt zilele în care fie rămâi la serviciu pentru a lucra peste program, fie îţi iei de lucru pentru acasă. De asemenea, vei participa la numeroase evenimente mondene de-a dreptul încântătoare.
Leu: Plimbăreţ nevoie-mare în luna aprilie. Puţine sunt zilele pe care le petrece acasă, fie că e vorba de o zi normală a săptămânii, fie despre o zi de week-end. De asemenea, mai mult forţat de împrejurări decât din proprie iniţiativă, va trebui să pună burta pe carte şi să înveţe o serie de lucruri noi. Cu efort, dar şi cu succes.
Fecioară: Zdruncinată de câteva luni de prezenţa greu de ignorat a lui Marte cel războinic în propria zodie, se gândeşte că ar putea să-şi folosească cel mai bine energia în exces de care beneficiază astfel încât să facă rost de mai mulţi bani. Va încerca să se lanseze în afaceri şi să inventeze diferite metode de a face rost de mai mulţi bani.
Balanţă: Are de a face cu un partener de viaţă foarte ocupat, dar şi foarte agitat. Va trebui să îşi folosească din greu calităţile sale diplomatice, precum şi răbdarea. Pentru nativii implicaţi în diferite procese, se anunţă de asemenea o lună tumultuoasă, cu momente încordate, dar care se va încheia cu bine.
Scorpion: Are mult de lucru. Acasă începe tot felul de treburi, pe care apoi nu mai are timp să le termine. La serviciu, sarcinile se ivesc tot mai multe şi mai dificile. În aceste condiţii, Scorpionii vor avea nevoie de toată energia disponibilă pentru a ieşi cu bine din această lună destul de dificilă. Aşadar, la muncă!
Săgetător: E una dintre puţinele zodii care beneficiază de relaxare şi voie bună, pe parcursul acestei luni. În plus, va avea timp suficient şi pentru o aventură amoroasă. Practic, Săgetătorul se trezeşte odată cu întreaga natură, bucurându-se de venirea primăverii mai abitir decât vieţuitoarele pădurii, care ies de la hibernat.
Capricorn: Nu se bucură de liniştea pe care ar dori-o, nici măcar acasă. Mai multe persoane din familie sunt cuprinse de agitaţie, pe care o transmit inclusiv Capricornului. De asemenea, martie e o lună în care ies la lumină tot felul de lucruri rămase nerezolvate, din trecut. Rezolvarea lor va avea un efect pozitiv şi îi va da un sentiment de uşurare.
Vărsător: Are de făcut multe drumuri, dar nu la mare distanţă. Mai degrabă se roteşte permanent prin aceleaşi locuri, până când, abia spre sfârşitul lunii, obţine ceea ce îşi dorea şi ceea ce l-a pus pe drumuri. Când va ajunge acasă după aceste drumuri, nu va avea parte de multă odihnă, deoarece şi alţii prind gustul călătoriilor: mai mulţi prieteni care se hotărăsc pe nepusă masă să îi facă o vizită.
Peşti:  Au cheltuieli multe în luna aprilie. Din fericire, şi banii care le intră în casă sunt mai mulţi decât de obicei. În final, nu se vor îmbogăţi, dar vor reuşi să încheie această lună dificilă fără datorii şi fără minusuri la buget. De distracţie nu va fi timp, deoarece la serviciu or să apară tot felul de sarcini suplimentare, care vor necesita un mare consum de energie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: