Valcon Roofs – Nr. 1 în acoperișuri: Elemente de siguranţă pentru acoperişuri

Acoperişurile în pantă sunt locuri expuse şi periculoase. Cu toate acestea, ele reprezintă locul de muncă pentru o serie întreagă de grupe profesionale. Dulgherii, tinichigiii, coşarii şi personalul de întreţinere lucrează în mod curent în aceste locuri indiferent de condiţiile metorologice: vreme bună, ploaie, vânt ori zăpadă. Lucrul la înălţime creşte consi-derabil riscurile de accidentare. De aceea trebuie luate măsuri suplimentare de protecţie. Lindab Protectline a fost dezvoltat respectând normele în domeniu din Suedia şi vă oferă o serie întreagă de soluţii care asigură protecţie maximă şi se potrivesc oricărui tip de acoperiş.

Soluţii complete

Sistemele de Construcţii Uşoare Lindab sunt gândite astfel încât să acopere toate fazele de construcţie, de la ofertare şi până la predarea la cheie a clădirii: – asistenţă în faza de ofertare; – proiectare; – asistenţă la execuţie; – montaj prin reţeaua proprie de distribuţie.

Alte avantaje:

– reducerea cheltuielilor cu infrastructura (greutate redusă – circa 20 kg/mp) pentru clădirile standard;
– manipulare uşoară (ansamblele structurii nu depăşesc 250 kg/ansamblu);
– montaj foarte simplu şi rapid (realizat cu şuruburi autofiletante, autoforante şi metrice);
– acurateţe mare a lucrării;
– eliminarea defectelor de execuţie;
– ansamblele ajung pe şantier premontate şi montajul se execută în sistem LEGO;
– suprafeţe perfecte, uşor de finisat.

Profile
Elemente de siguranţă

Elementele de siguranţă la acoperişul Lindab Protectline asigură protecţia lucrătorilor atât în exploatare, cât şi în faza de montaj. Lindab îşi concentrează atenţia în direcţia îmbunătăţirii sistemului şi dezvoltarea de soluţii noi, care uşurează montajul şi cresc eficienţa în lucru, contribuind la scăderea costurilor. Lindab Protectline include elemente specifice de racordare a sistemelor de protecţie la orice tip de acoperiş, de la tabla faltuită, tabla cutată, ţigle metalice la ţigle de argilă sau beton, şindrila bituminoasă, ardezie etc. Sistemul include componente cu ajutorul cărora se asigură accesul şi care permit deplasarea în condiţii de siguranţă pe acoperiş: tije de asigurare; pasarele; scări de perete şi acoperis; balustrade. Parazăpezi Acoperişurile în pantă reprezintă un pericol potenţial chiar şi pentru cei care se deplasează dedesubt. Gândiţi-vă doar la ce se poate întâmpla iarna! Parazăpezile Lindab pot fi montate pe orice tip de acoperiş şi elimină riscul alunecării bruşte a maselor mari de zăpadă. În funcţie de mărimea acoperişului şi zona de incidenţă, Lindab vă pune la dispoziţie două sisteme de protecţie distincte:

Parazăpezi tubulare

Pentru acoperişurile cu suprafaţă şi/sau pantă mică sau în zonele cu ninsori sporadice, puteţi folosi sistemul de parazăpezi tubulare cu două sau trei tuburi orizontale. Alegerea se face în funcţie de panta acoperişului şi gradul de importanţă a căii de acces adiacente. Pentru trafic auto sau parcări se pot folosi două tuburi, însă în cazul trotuarelor şi acceselor pietonale se vor instala trei tuburi. Grilaje Pentru zonele cu ninsori abundente sau acoperişuri cu acumulări mari de zăpadă, Lindab recomandă folosirea grilajelor parazapadă. Consolele HSNÖB/HSNÖH permit montarea parazăpezilor pe învelitori de ţiglă, cu fixare pe şipcile suport sau astereală, de la caz la caz. Grilajele SNÖ pot fi livrate în două lungimi: 2.070 mm şi 3.060 mm. La montaj, acestea se vor suprapune în lungime pe 90 mm. Consolele suport se fixează la intervale între 800-1.200 mm, în funcţie de zona de zăpadă în care este încadrată construcţia.

Culori

Elementele din gama Protectline sunt fabricate din oţel protejat prin galvanizare cu 275 g/mp zinc. Zincarea asigură o bună protecţie anticorozivă. Opţional, elementele Protectline pot fi vopsite în câmp electrostatic în culorile sistemului de jgheaburi şi burlane. Produs standard: galvanizat. Culori standard: cărămiziu şi negru. Culori speciale: alb, roşu, maro, argintiu, arămiu, antracit. Pentru comenzile în culori speciale se aplică o majorare de 15% a preţului elementelor în culori standard.

Contact Valcon Roofs

Adresă birou: România, Bucureşti, str. Foişorului nr. 13, bl. F8C, sc. A, ap. 6, interfon 006, tel./fax: 021/3260110; mobil: 0722351852, 0741200400, 0740308900.
Adresă showroom: Şos. Fabrica de chibrituri nr 24-26, sect. 5 (în incinta fostei Fabrici de chibrituri).
E-mail: office@valconroofs.ro.
Site: www.valconroofs.ro

Un răspuns sa “Valcon Roofs – Nr. 1 în acoperișuri: Elemente de siguranţă pentru acoperişuri”

  1. Capacitatea unor acoperisuri de a rezista vitregiilor timpului este data in primul rand de modul in care sunt montate.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

<span>%d</span> blogeri au apreciat: