Prăjitură din biscuiţi (de post)

Ingrediente: 500 g biscuiţi; 250 g zahăr; 100 g margarină; 300 g rahat; 300 ml apă; 100 ml rom; 50 g cacao.
Pentru blat: 500 g biscuiţi; 175 g margarină.
Preparare: pentru blat, topeşte margarina în care adaugi biscuiţii daţi prin maşina de nucă. Întinde totul într-o tavă în care ai întins o folie de aluminiu. Blatul trebuie să fie perfect întins. Se lasă la rece 50-60 min. Într-o cratiţă topeşte zahărul cu apa, cacao şi margarină. Adaugă romul (n.r. – esenţă de rom 3 sticluţe) şi lasă să se răcorească puţin. Amestecă praful de biscuiţi şi rahatul, după care toarnă treptat siropul de zahăr. Compoziţia astfel obţinută răstoarn-o peste blatul de biscuiţi. Presară deasupra nucă de cocos din belşug şi păstrează prăjitura la rece.
Complexitate: redusă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: