Horoscop luna ianuarie 2012

Berbec: Este bine să începi anul în forţă. Trebuie să lupţi împotriva tendinţei de a te retrage în tine şi să priveşti viaţa prin lentile întunecate. Situaţia nu este chiar atât de rea. Comunică cu cei din jur, stabileşte nişte relaţii şi evită conflictele de orice fel. Dacă eşti cu adevărat atent la persoanele de lângă tine, ai putea avea surprize plăcute în ianuarie. Chiar poţi să înveţi lucruri de folos de la oameni cărora nu le acordai nicio atenţie până acum.
Taur: La început de an, te gândeşti foarte mult la ceea ce ar putea să fie, în loc să-ţi canalizezi atenţia asupra prezentului. Nici măcar nu ai vreo gândire pozitivă, astfel încât ar fi bine să munceşti puţin cu tine, pentru a schimba acest lucru. Ai foarte mare grijă cum te porţi cu cei din jur şi mai ales ce spui, deoarece în ianuarie tinzi să scoţi tot soiul de porumbei pe gură, iar regretele tardive pot să fie complet inutile.
Gemeni: Începi anul cu dreptul. Eşti într-o dispoziţie bună, ai energie şi reuşeşti să te foloseşti de intiuiţie pentru a lua cele mai bune decizii. Ai putea să îmbunătăţeşti o stare de lucruri, într-o situaţie care nu te mulţumeşte deloc. Tocmai pentru că ai capacitatea de a schimba cursul evenimentelor, ar trebui să profiţi de acest lucru. În timpul liber care îţi rămâne încearcă să faci puţin sport, fară să soliciţi excesiv organismul. Te vei menţine într-o stare fizică şi psihică foarte bună.
Rac: Încearcă să te odihneşti mai mult în prima lună din an, deoarece ai acumulat oboseală, iar nopţile nedormite nu te ajută deloc. În relaţiile cu cei din jur este recomandat să fii cât mai flexibil, deoarece numai astfel îţi poţi atinge scopurile. Sau, cel puţin, aşa vei reuşi să menţii un echilibru. Situţtiile pe care le întâmpini în această perioadă pot părea destul de dificile, dar în realitate se poate să le priveşti subiectiv.
Leu: În general, tu mergi pe principiul “totul sau nimic”. Din păcate, în prima lună a noului an, un astfel de mod de gândire nu-ţi aduce decât dezavantaje. De aceea, în ianuarie este recomandat să eviţi cu orice preţ extremele, indiferent de situaţie. De asemenea, fă un efort pentru a păstra o atitudine cât se poate de lucidă în ceea ce privşste lucrurile care se întâmplă acum. Luna ianuarie reprezintă o perioadă bună pentru a petrece puţin timp cu tine însuţi şi a-ţi răspunde la unele întrebări care te frământă.
Fecioară: Se poate ca în ianuarie să aştepţi să se întâmple ceva important, poate un eveniment care ţi-ar aduce mare fericire. Slabe şanse să fie aşa! Cu toate acestea, în jurul tău sunt un milion de lucruri pe care merită să fii recunoscător. Profită de toate momentele frumoase de care ai parte, deoarece nimeni nu-ţi va oferi deodată un kilogram de fericire! În relaţiile cu persoanele care nu îţi sunt foarte apropiate, ar fi indicat să dai dovadă de prudenţă.
Balanță: În ianuarie tinzi să dai vina pe alţii pentru nemulţumirile tale: pe partener, pe destin, pe oamenii din jurul tău. Ar fi bine sa-ţi asumi responsabilitatea pentru faptele tale şi să iei măsuri pentru a îndrepta situaţiile care nu-ţi plac. În ceea ce priveşte sănătatea, tinzi să faci tot felul de excese, iar deciziile pe care le iei sau acţiunile întreprinse nu te ajută deloc. Este momentul să te îngrijeşti mai mult de sănătatea ta!
Scorpion: Lucrurile care îţi reuşesc cel mai bine în ianuarie sunt cele pentru care eşti dispus să faci un efort. Nu trata cu superficialitate nicio situaţie care este importantă pentru tine, deoarece nimic nu-ţi pică din cer. Mai puţin în ceea ce priveşte latura sentimentală, unde ai noroc şi unde lucrurile merg foarte bine. Ai grijă de prieteni, oferă-le atenţia şi afecţiunea ta, pentru ca aceştia să-ţi fie şi ei, la rândul lor, prieteni atunci când ai nevoie.
Săgetător: Eşti deosebit de competitiv în această perioadă, în activitatea profesională. Vrei cu orice preţ să-ţi atingi scopul şi eşti dispus să faci orice efort pentru acest lucru. În general, perspectiva este bună, însă există totuşi posibilitatea să întâmpini obstacole fie venite din exterior, fie apărute ca urmare a unor decizii sau acţiuni din trecut. În plan amoros eşti destul de schimbător, astfel încât persoana iubită cu greu îţi va intra în graţii. În a doua parte a perioadei se întâmplă lucruri care îţi fac plăcere, atât în plan fizic, cât şi sentimental.
Capricorn: În prima lună a anului viitor, tinzi să te concentrezi asupra lucrurilor care te nemulţumesc. Se poate să experimentezi chiar şi sentimentul invidiei, însă, desigur, el nu-ţi va face deloc bine. În anumite cazuri, se poate să pierzi unele lucruri în această perioadă şi nu prea te vei acomoda cu această realitate. Cu cât vei lucra mai mult cu tine însuţi pentru depăşirea acestor momente, cu atât îţi vei oferi mai rapid şansa de a avea din nou noroc. Ocupă-te de gesturi caritabile, dacă ţi se oferă ocazia! Te vor umple de energie pozitivă, care poate să-ţi fie de ajutor pe termen lung.
Vărsător: Începutul de an ar trebui să-ţi aducă satisfacţii, deoarece ai şanse să realizezi lucruri deosebite. Cu toate acestea, persişti într-o gândire negativă. Trebuie să faci un efort şi să uiţi cât mai repede lucrurile neplăcute, pentru a profita de momentele frumoase de care poţi avea parte acum. Evită excesele de orice fel şi fii atent la oportunităţile care apar pe parcurs. În cazul în care îţi faci unele planuri, ai grijă ca acestea să fie unele realiste.
Pești: Chiar dacă eşti genul de persoană care îşi foloseşte imaginaţia tot timpul, indiferent de situaţie, se poate ca luciditatea să fie cel mai bun aliat al tău. Fă tot posibilul să tratezi fiecare situaţie într-un mod realist. Tot în această perioadă îţi vei face de cap din punct de vedere sexual, culinar şi nu numai. Însă excesele tale pot avea urmări neplăcute, astfel încât ar fi mai bine să te înfrânezi. Pe de altă parte, dacă simţi că pici în borcanul cu melancolie, atunci ar fi mai bine să guşti viaţa din plin şi să laşi deoparte gândurile negre, care sunt mai mult sau mai puţin justificate.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: