Horoscop Luna Noiembrie 2011

Berbec: Dacă doreşti să pleci la drum, este bine să ştii că şansa este de partea ta, indiferent că este vorba de afaceri sau de divertisment. Timpul liber îţi va permite să te întâlneşti cu prietenii şi să petreci clipe relaxante în compania acestora. Încercă să fii cât mai prudent dacă se pune problema antamării unor activităţi pe termen mediu sau lung.
Taur: Din punct de vedere sentimental, lucrurile nu evoluează aşa cum îţi doreşti. Este posibil ca partenerul de suflet să aibă unele probleme de sănătate, dar acestea se vor rezolva cu rapiditate. Ai multă treabă pe acasă şi nu reuşeşti să te mobilizezi. Ar trebui să faci un efort pentru a nu îţi strica tot timpul liber cu astfel de activităţi. Ţi se va anunţa o realizare financiară.
Gemeni: Unele activităţi gospodăreşti pe care le-ai tot amânat vor deveni urgente şi vei fi obligat să-ţi reorganizezi programul pentru timpul liber. Chestiunile cu care te vei confrunta pe acasă nu-ţi vor permite să dai tot randamentul la serviciu, dar colegii te vor sprijini atâta cât vei avea nevoie. Evită să participi la jocuri de noroc, căci şansele de a câştiga sunt minime!
Rac: Dări de seamă, decizii şi, nu în ultimul rând, călătoriile de studii, toate îţi vor da de furcă. Mintea îţi este plină de idei, dar, contrar obiceiului, eşti cam împrăştiat, aşa că este cazul să fii prudent în luarea deciziilor. Ai multe de făcut prin casă, dar cum nimic nu este urgent, ai putea lăsa lucrurile aşa cum sunt şi să ieşi câteva ore la plimbare.
Leu: Eforturile pe care va trebui să le faci la serviciu vor fi mari, ceea ce te va ţine încordat o bună bucată de vreme. Ai de purtat discuţii referitoare la programul pentru timpul liber. Cei din anturajul tău te vor susţine într-o controversă pe care o vei avea cu o persoana mai puţin cunoscută; până la urma lucrurile se vor termina în favoarea ta. Spontaneitatea de care dai dovadă face o bună impresie celor din jur.
Fecioară: La serviciu vei avea o mică realizare; este posibil să faci o bună impresie şefului, care îţi va oferi sprijinul de carte ai nevoie. De ase-menea, este posibil să demarezi o activitate care te va entuziasma şi îţi va da posibilitatea să îţi pui în valoare calităţile. Mintea îţi este plină de idei, care par să îţi scape de sub control. Dacă vei şti să le foloseşti, vei avea avantaje de pe urma lor!
Balanță: Ai tendinţa de a cheltui mai mult decât câştigi, ceea ce îţi poate accentua problemele cu care te confrunţi în plan financiar. Din punct de vedere sentimental există toate condiţiile pentru a avea o reuşită. Din punct de vedere profesional, conjunctura nu îţi permite să te implici în activităţi care să vizeze o reuşită imediată. Nu neglija eventualele probleme de sănătate!
Scorpion: Este foarte posibil să cunoşti pe cineva, care îţi va fi de un real folos, în viitorul apropiat. În discuţiile pe care le vei avea, fii atent la tot ce spui, căci există riscul de a face o gafă. Hărnicia de care dai dovadă nu va trece neobservată. La serviciu va fi mult de muncă, dar vei avea rezultate bune, aşa încât efortul nu te va obosi. Activităţile intelectuale vor fi prioritare în această perioadă.
Săgetător: Relaţiile tale cu şefii ar putea fi mai tensionate dacă vei încerca un dialog pe teme financiare. În cazul în care doreşti să pleci într-o călătorie, vei primi o aprobare sau actele de călătorie. Totuşi, chiar dacă pleci, chiar dacă nu, fii atent la ce faci cu banii. În familie se va petrece un eveniment care îţi va trezi interesul, dar în scurt timp se va dovedi că nu este ceva important.
Capricorn: Este foarte posibil să primeşti veşti de la cunoştinţele aflate pe alte meleaguri. În cazul în care eşti implicat în afaceri cu persoane străine, mare atenţie, căci ceva îţi va bloca iniţiativele. Relaţia cu prietenii se îmbunătăţeşte pe zi ce trece, aşa că poţi spera la sprijinul acestora pentru a finaliza mai repede activităţile în care te-ai implicat.
Vărsător: Ai muncit suficient, dar tot nu se poate spune că ai rezolvat ceea ce ţi-ai propus. Dialogul în contradictoriu cu rudele te va obosi şi ar fi bine să faci un efort şi să mai laşi câte ceva de la tine. Ai putea să te preocupi mai mult de propria persoană. Banii nu îţi lipsesc, aşa încât ai putea să-ţi satisfaci un moft.
Pești: În cazul în care îţi doreşti de mai mult timp să faci o schimbare în plan profesional, oportunităţile nu se vor lăsa prea mult aşteptate. Totul este să nu te grăbeşti. Cineva mai puţin cunoscut încearcă să îţi obstrucţioneze iniţiativele, dar îi vei veni de hac în cel mai scurt timp. Cheltuielile sunt în continuare mari.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: