Horoscop luna octombrie 2011

Berbec: Activităţile sociale te vor interesa în mod special. Vei avea ocazia să participi la diverse întâlniri, simpozioane, concerte în compania celor dragi. Relaţia cu prietenii va fi foarte importantă pentru tine şi nu vei pierde niciun prilej de a-ţi petrece timpul liber în compania acestora. Vei câştiga bani prin intermediul activităţilor extraprofesionale, iar negocierile se vor dovedi avantajoase.
Taur: Vei fi tentat să încerci unele schimbări şi, dacă vei proceda cu diplomaţie, acestea ar putea fi primite cu entuziasm de partenerul de suflet. Oricum, poţi miza pe sprijinul fiinţei iubite pentru punerea în practică a proiectelor tale. Un eveniment oarecum neaşteptat îţi va pune nervii la grea încercare, dar numai pentru puţin timp.
Gemeni: Este foarte posibil să cunoşti o persoană care îţi va fi de un real folos în viitorul apropiat. Nu este exclus să ai posibilitatea de a face investiţii interesante. Oricum, luna aceasta îţi va aduce o şansă în plus din punct de vedere financiar. Cineva din anturajul apropiat va avea o reuşită de care te vei bucura din toată inima.
Rac: Te agiţi mai mult decât în mod obişnuit, ceea ce te oboseşte şi îţi dă senzaţia că exagerezi. Ai putea să demarezi o nouă acţiune, dar ar fi bine să o iei mai încetişor, cel puţin deocamdată. Faci eforturi financiare mari pentru a-ţi petrece în mod plăcut timpul liber. Eşti ceva mai romantic, aşa că vei reuşi să te bucuri de fiecare moment petrecut în compania fiinţei iubite.
Leu: Unele din nemulţumirile cu care te-ai confruntat până acum în cămin se vor rezolva, ceea ce va face ca atmosfera în familie să fie mai relaxată. Şi în plan social vei avea parte de realizări, chiar dacă nu la nivelul aşteptărilor. Dacă ai de făcut cumpărături substanţiale, şansa va fi de partea ta. Partenerul de viaţă va avea o realizare pe care o veţi sărbători în familie.
Fecioară: Aşa cum ne-ai obişnuit, eşti plin de energie, gata în orice moment să te implici într-o nouă activitate. Eşti, de asemenea, mai autoritar, ceea ce te va ajuta în tot ce doreşti să întreprinzi. Totuşi, evită să te laşi condus de primul impuls, deoarece există riscul de a greşi. Curăţenia, reparaţiile şi alte astfel de activităţi pe care le consideri atât de plictisitoare îţi vor mânca timp preţios.
Balanță: Interesul pe care îl manifeşti pentru relaţia cu cei din anturajul apropiat este în continuare mare, ceea ce îţi permite să petreci în mod cât se poate de plăcut timpul liber. Farmecul personal îţi va da ocazia să te remarci şi în rândul persoanelor de sex opus, ceea ce ar putea genera reproşuri din partea fiinţei iubite. Mare atenţie şi la bani, deoarece ar putea să apară o surpriză mai puţin plăcută.
Scorpion: Cu banii stai destul de bine şi, în plus, vei avea ceva câştiguri venite din activităţi extraprofesionale. În continuare relaţia ta cu familia va fi prioritară. Vei avea parte de tot felul de discuţii legate de proiecte comune şi ar fi bine să nu încerci să-ţi impui punctele de vedere. O mulţime de activităţi domestice vor deveni urgente, astfel încât va trebui să îţi schimbi puţin programul.
Săgetător: Familia îţi va da un sprijin substanţial în ceea ce doreşti să întreprinzi. Activităţile comerciale sunt avantajoase cu condiţia să nu te cramponezi de soluţiile clasice. În ceea ce priveşte activităţile profesionale, este posibil să ai unele realizări, dar nu la nivelul aşteptărilor. Veţi avea mult de lucru, dar nu vei reuşi să finalizezi chiar tot ce ţi-ai propus. Este nevoie de mai multă insistenţă.
Capricorn: Dorinţa ta de a acţiona decisiv este mare, dar traversezi o perioadă în care nu este indicat să îţi asumi niciun fel de riscuri. Conjunctura astrală se anunţă favorabilă, în ciuda faptului că nu reuşeşti decât cu mare greutate să te relaxezi. În plus, această perioadă îţi va aduce unele mici câştiguri suplimentare ce te vor ajuta să vă menţineţi echilibrul financiar.
Vărsător: Vei avea parte de multă alergătură şi obstacole de tot felul. Prietenii îţi vor oferi sprijinul atunci când vei avea nevoie, dar totuşi relaţia cu aceştia va fi ceva mai tensionată. Este posibil şi să câştigi o sumă suplimentară din colaborări sau prin intermediul partenerului de viaţă. Evită să semnezi documente oficiale, deoarece ai putea face unele greşeli.
Pești: Relaţia cu rudele mai îndepărtate va reveni în atenţia ta, nu pentru mult timp însă. Vei avea ocazia să pui la punct alături de ceilalţi membrii ai familiei proiecte pe care le aveai în minte de mai mult timp. Pe cât posibil nu te implica în jocuri de noroc sau speculaţii financiare. De asemenea, nu te aştepta ca rezultatele eforturilor tale să se vadă imediat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: