Sică Sabie nu l-ar respinge pe Ninel Diaconu!

Acum câteva luni de zile, Sabie a demisionat din funcţia de vicepreşedinte al PSD şi din cea de consilier local. Motivul anunţat era imposibilitatea de a-şi îndeplini promisiunile făcute electoratului rămânând  într-o formaţie în care primarul-lider nu dădea semne că şi-ar putea onora promisiunile electorale. Gestul său a fost apreciat ca unul de onoare chiar şi de unii dintre foştii colegi. La PDL, Vasile Sabie a primit funcţia pe care o avusese şi în fosta formaţiune politică şi a fost nominalizat între cei 5 potenţiali candidaţi la postul de primar. Din această postură a dovedit curaj şi responsabilitate în toate declaraţiile făcute în presă sau în particular, iar faptul că spunea lucrurilor pe nume, argumentându-şi poziţiile, i-a adus destule aprecieri.
Chestionat recent la postul local de televiziune cum priveşte posibilitatea ca primarul să-l urmeze în partid şi să devină candidat la un nou mandat, a răspuns amuzat că înseamnă că l-a preţuit, dacă nu-i poate suporta lipsa şi că l-ar primi cu braţele deschise în noua echipă, în care poate să-şi ducă la îndeplinire proiectele, inclusiv cel pentru asfaltare. Pentru binele comunităţii, şi din disciplină de partid, n-a exclus posibilitatea de a-i face campanie electorală.
Totuşi, Vasile Sabie a spus că nu-l poate vedea pe liderul liberal, Costinel Vasilescu, candidat unic al USL:
“Nu-mi pot închipui vreun fost coleg care să-l accepte pe reprezentantul unui partid mai slab cotat pe plan local drept mare şef, pentru că ar putea fi acuzat foarte uşor de trădare a electoratului propriu”.

Eva DAM

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

<span>%d</span> blogeri au apreciat: