Valcon Roofs – nr. 1 în acoperişuri

PORŢI DE GARAJ, PENTRU FAŢADE CU STIL

Disponibile într-o largă gamă tipodimensională, porţile de garaj Lindab Doorline sunt etanşe, sigure şi de calitate superioară. Componentele porţilor de garaj Lindab sunt făcute să reziste capriciilor vremii pe o perioadă îndelungată. Sistemele de rulare sunt robuste şi au o funcţionare silenţioasă, iar panourile rezistă bine la intemperii şi necesită minimum de îngrijire, având nevoie doar să fie spălate din când în când. În plus, poarta de garaj de la Lindab îmbunătăţeşte ansamblul arhitectural al casei tale, te ajută să securizezi ansamblul de locuit şi-ţi face viaţa mai comodă şi mai uşoară.

Avantaje

Porţile de garaj Lindab Doorline sunt confecţionate din panouri tip sandwich cu grosime de 46 mm, ce oferă un grad sporit de termoizolare, nu absorb umezeala şi-ţi protejează incinta împotriva prafului şi a musafirilor nedoriţi. Feţele exterioare sunt confecţionate din oţel rezistent, într-o bogată gamă coloristică. Produsele noastre respectă cele mai noi norme europene în domeniu (EN 12453 si EN 13241-1) şi sunt marcate CE.

PE MĂSURA CASEI TALE!

Porţile de garaj Lindab Doorline se confecţionează la comandă, în funcţie de dimensiunile golului pe care urmează să fie montate. Dacă ai nevoie de o poartă de garaj care să se potrivească proiectului tău, nu de un proiect care să se potrivească porţii achiziţionate, Lindab Doorline este soluţia! Cu deschideri între 1.000-5.600 mm şi înălţimi între 1.800-3.000 mm, porţile noastre îţi vor rezolva problema.

SIGURANŢĂ

Siguranţa în exploatare a porţilor de garaj Lindab Doorline este prioritatea noastră. Porţile noastre sunt prevăzute cu protecţie în cazul ruperii arcurilor şi cablului, iar în cazul acţionării electrice, poarta este prevăzută cu oprire de siguranţă la întâlnirea obstacolelor. Adaugă la acestea şi sistemul de prevenire a prinderii degetelor între panouri “Finger Protection”, patentat de Lindab şi ai siguranţa garantată!

CELE MAI REZISTENTE PANOURI DE PE PIAŢĂ!

De-a lungul perioadei de utilizare, o poartă de garaj e supusă la nenumărate solicitări mecanice; de aceea, panourile pentru porţile noastre sunt fabricate având rezistenţa ca prioritate. Miezul de polistiren extrudat de 46 mm este îmbrăcat în tabla de oţel pe ambele feţe şi rigidizat suplimentar cu benzi de oţel pentru ca panourile să reziste cu succes atât la presiunea vântului, cât şi la loviri accidentale.

UŞOR DE MONTAT

Porţile de garaj Lindab Doorline sunt uşor de montat. În pachet vei găsi kit-ul complet ce include toate componentele necesare asamblării şi montajului porţii, precum şi instrucţiunile detaliate de instalare.

Culori

POLIESTER – PE

Poliesterul este varianta de acoperire cea mai frecvent utilizată, oferind culori strălucitoare şi o mare durată de viaţă. Adăugaţi la acestea preţul atractiv şi veţi descoperi o soluţie de acoperire excelentă!
Protecţie de bază: zincare la cald.

Set-up:

– strat culoare – partea superioară: 25 µm polyester
– strat primer: 6-8 µm pe ambele părţi
– strat pasivizare: 6-8 µm pe ambele părţi
– protecţie – partea inferioară: 10 µm lac epoxy

CULORI PE STRUCTURĂ DE LEMN

Varianta standard pentru porţile de garaj Lindab înseamnă panouri din oţel cu riflaj de lemn cu protecţie finală PE. Ai la dispoziţie trei culori pentru a alege varianta potrivită casei tale. Profilele de închidere sus-jos se livrează la culoarea panoului: 010 Alb; 434 Maro; 036 Gri plumb.

CULORI PE STRUCTURĂ STUCCO

Pentru mai multă expresivitate, poţi alege panouri într-una din cele 9 culori, disponibile în varianta oţel stucco: 980 Galben rapiţă; 874 Verde închis; 412 Roşu foc; 087 Gri închis; 461 Gri neutru; 022 Gri deschis; 742 Cărămiziu; 561 Albastru marin; 045 Silver metalic.
Porţile de garaj Lindab Doorline pot fi, de asemenea, vopsite în majoritatea culorilor NCS/RAL. Ia legătura cu cel mai apropiat distribuitor Lindab pentru a afla termenele şi condiţiile de livrare.
Atenţie! Vă recomandăm să consultaţi mostre de la Lindab înainte de a lua decizia finală asupra culorii comandate.

Accesorii

Accesoriile porţii de garaj Lindab Doorline îţi fac viaţa mai uşoară!

ACŢIONARE ELECTRICĂ
Dacă afară plouă, e frig sau întuneric, deschiderea porţii de garaj poate deveni o corvoadă. Dacă poarta de garaj este acţionată electric, totul se reduce la o apăsare de buton.
TELECOMENZI
Telecomanda îţi facilitează accesul în garaj, fără să cobori din maşină. Acţionează deschiderea porţii şi aprinde lumina de veghe. În plus, poate fi programată să deschidă şi o altă poartă, cum ar fi cea de la intrarea în curte.
FERESTRE
Dacă vrei lumină naturală în garajul tău, poarta de garaj Lindab Doorline poate fi dotată cu ferestre încastrate în panourile termoizolante. Suplimentar, porţile de garaj Lindab Doorline pot fi prevăzute cu: mâner interior-exterior; zăvor de siguranţă cu sau fara yală; grila de ventilaţie; deblocare de siguranţă pentru uşile acţionate electric (în cazul întreruperii curentului); telecomenzi; fotocelule.

Contact Valcon Roofs

Adresă birou: România, Bucureşti, str. Foişorului nr. 13, bl F8C, sc. A, ap. 6, interfon 006, tel./fax: 021 3260110; mobil: 0722351852, 0741200400, 0740308900. Adresă showroom: Şos. Fabrica de chibrituri nr 24-26, sect. 5 (în incinta fostei Fabrici de chibrituri).
E-mail: office@valconroofs.ro.
Site: www.valconroofs.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: