Moment comemorativ! 10 ani de la moartea primarului din Mălureni, Jean Tache

Locuitorii din Mălureni şi-l amintesc cu mare drag pe Jean Tache, unul dintre cei mai buni primari pe care i-a avut comuna şi, mai ales, un om deosebit. Zilele trecute s-au împlinit 10 ani de când domnia sa a trecut în nefiinţă, răpus de o boală groaznică, la vârsta de doar 50 ani. Sătenii îl regretă şi în ziua de azi, pentru că l-au apreciat extrem de mult. Jean Tache a lăsat în urmă o soţie şi doi băieţi, iar cel mic locuieşte şi munceşte în prezent alături de cetăţenii din comună. Bogdan Tache (foto) s-a întors la Mălureni după terminarea facultăţii de Medicină Veterinară din Bucureşti şi şi-a întemeiat o familie printre consăteni. Bogdan îşi doreşte să-i calce pe urme tatălui său în foarte multe privinţe. “Tata a fost un model pentru mine pe toate planurile. El m-a învăţat cum să mă port cu oamenii şi cum să-mi iubesc aproapele. Sunt fericit că oamenii nu l-au uitat şi au numai amintiri frumoase cu el!”, ne-a spus Bogdan Tache, care abia terminase anul I de liceu când tatăl său a urcat la ceruri.

Primarul Cristescu: “Era un om deosebit!”

Jean Tache a fost viceprimar în mandatul 1996-2000, iar apoi a fost ales de oamenii din Mălureni la conducerea administraţiei publice locale, ca reprezentant al Partidului Socialist al Muncii. Din păcate, un cancer nemilos l-a răpus înainte de vreme, iar oamenii au rămas cu un mare gol la primărie, dar şi în suflet. Locul său în primărie a fost preluat, însă, de viceprimarul de atunci, actualmente primar al comunei Mălureni, Alexandru Cristescu. Acesta îşi aminteşte cu plăcere ce fel de om era Jean Tache: “Era un om deosebit! A lucrat pentru comună foarte mulţi ani. Toată viaţa lui a lucrat cu oamenii! Multă lume îl regretă, inclusiv eu. Oamenii l-au apreciat pentru felul în care a ştiut să şi-i apropie”.

Ştefan Lăzăroiu, o rudă apropiată a fostului primar

Una dintre rudele apro-piate ale fostului primar este Ştefan Lăzăroiu, preşedinte PDL Curtea de Argeş. Acesta a reuşit să îi fie alături lui Bogdan Tache, inclusiv în această zi de comemorare. “Sunt mândru că am avut o asemenea rudă, un om deosebit, iubit de cetăţenii din Mălureni. Regret dispariţia sa dintre noi şi sper că sufletul lui şi-a găsit liniştea acolo sus!”, ne-a declarat Ştefan Lăzăroiu.

Carmen LIS

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: