Horoscop luna august 2011

Berbec
Vorbeşti prea mult şi asta nu face impresie prea bună. Mai ales că şansa te poate ajuta mai mult decât până acum, ar fi momentul să te implici în rezolvarea unor chestiuni pe care le-ai tratat cu indife-renţă până acum. O mai veche cunoştinţă care te simpatizează îţi va face tot felul de propuneri care s-ar putea dovedi în scurt timp inspirate. N-ar fi rău să-i asculţi sfatul. Nu te lăsa influenţat de nemulţumirile persoanei iubite în luarea deciziilor. Energia şi iniţiativa vor fi la nivel maxim.
Taur
Ţi se vor face tot felul de propuneri interesante, dar persoana care ţi le face nu îţi prea trezeşte încrederea. Relaţia cu superiorii ierarhici este destul de tensionată şi nu este indicat să încerci să îţi impui punctele de vedere. Orice discuţie în contradictoriu poate genera dispute obositoare. În plan sentimental, trăirile tale sunt deosebit de profunde. În plan profesional vei avea multe de făcut, iar rezultatele vor fi pe măsura eforturilor.
Gemeni
Relaţia cu prietenii va fi prioritară pentru tine, căci cei din anturajul apropiat îţi vor susţine iniţiativele. De asemenea, vei veni în contact cu multă lume, ceea ce te va încânta, mai ales că toţi vor lăuda calităţile tale mentale. În ceea ce priveşte relaţia cu persoana iubită, vei primi o veste dintre cele mai plăcute. Din activităţile extraprofesionale te vei alege cu nişte bani. În familie se vor dezbate chestiuni de interes comun şi vei face avea tendinţa să-ţi impui punctele de vedere.
Rac
Calităţile de care dai dovadă te ajută să-ţi lărgeşti cercul de prieteni. Comunicarea cu aceştia evoluează excelent, ceea ce îţi permite să te relaxezi şi să te bucuri din plin de această lună destul de agitată. Cineva îţi va da o informaţie, dar nu este cazul să o foloseşti înainte de a-i verifica autenticitatea. Dacă ai de semnat acte sau de obţinut o aprobare, lucrurile vor evolua mulţumitor. Vei avea posibilitatea să te implici în activităţi de tot felul şi nu te vei simţi câtuşi de puţin obosit.
Leu
Conjunctura astrală te avantajează într-o oarecare măsură. Se pare că ai şansa de a câştiga o sumă de bani. Vei reuşi o tranzacţie care îţi va aduce o nesperată satisfacţie. Dacă ai ceva de finalizat, nu încerca să faci lucrurile de unul singur, chiar dacă eficienţa ta intelectuală este maximă, deoarece rezultatele nu vor fi cele scontate. În plan profesional ai putea face unele mici schimbări. Este posibil să ţi se repartizeze noi sarcini de serviciu, semn că îţi sunt apreciate calităţile.
Fecioară
Proiectele iniţiale vor trebui amânate. Va trebui să rezolvi o mulţime de lucruri, mai ales acasă. Energia fizică nu este la nivelul obişnuit, aşa că, pentru a face faţă unei perioade atât de încărcate, va trebui să apelezi la sprijinul unui prieten de încredere. Spre seară, vei primi câteva informaţii care îţi vor face plăcere şi te va relaxa. În cazul în care eşti implicat într-o activitate intelectuală, cu siguranţă rezultatele te vor satisface.
Balanţă
Se pare că acum cei din jur vor fi puşi pe critică. Nevoia de comunicare cu fiinţa iubită va fi mare, dar nu vei reuşi întotdeauna să ajungeţi la o concluzie comună. La slujbă poţi avea unele realizări cu condiţia să nu te laşi condus de primul impuls. Relaţia cu superiorii ierarhici va fi deosebit de tensionată. Sunt posibile unele succese legate de bani. Este o perioadă în care ar trebui să eviţi confruntările cu orice autoritate.
Scorpion
Ai unele realizări, dar proiectele tale vizează mult mai mult. Ar fi bine dacă nu te-ai implica în activităţi care să aibe în vedere o realizare imediată, căci totul îţi va ieşi cu oarecare întârziere. În a doua parte a zilei vei avea un câştig oarecum neaşteptat, care îţi va permite să îţi satisfaci unele mofturi. Fiinţa iubită se va confrunta cu o situaţie dificilă şi va avea nevoie de sprijinul tău. Energia fizică şi mentală de care dai dovadă te susţin, permiţându-ţi să te implici în activităţi dintre cele mai diverse.
Săgetător
De energie fizică oricum nu duci lipsă, dar ar fi de dorit să ţi-o consumi într-un mod mai eficient. Pentru a obţine rezultate mai bune la serviciu, ai putea cere sfatul unei rude apropiate. În timpul liber ar fi bine să te ocupi cu mai multă stăruinţă de chestiunile domestice, căci ai rămas mult în urmă la acest capitol. Unul dintre părinţi ar putea avea un câştig oarecum neaşteptat. Situaţia financiară ar putea înregistra o îmbunătăţire.
Capricorn
În familie se va încerca rezolvarea unei probleme care vă irită pe toţi, iar pe tine în mod special. Pe cât posibi, evită discuţiile în contradictoriu cu partenerul de viaţă dacă doreşti să ai o lună liniştită. Propunerea pe care ţi-o va face o cunoştinţă nu te încântă, dar se pare că nu ai de ales. Deşi şansa pare astăzi de partea ta, evită să îţi asumi riscuri de orice fel. Energia ta fizică va fi punctul tău forte în această perioadă.
Vărsător
Starea sănătăţii tale nu este nemaipomenită şi ar fi bine ca în această lună să faci ceva pentru a stabili echilibrul de care ai atâta nevoie. Ar fi de dorit să te manifeşti cu mai multă prudenţă, căci cineva încearcă să ţeasă o mulţime de intrigi în jurul tău. Vei primi o propunere de colaborare care te va tenta. În rest, ar fi bine să nu exagerezi cu activităţile, fă numai strictul necesar! Comunicarea cu cei din jur se va îmbunătăţi.
Peşti
Eşti mai energic decât până acum, mai plin de iniţiative, mai dornic de a te implica în activităţi noi. Ar fi bine, totuşi, să o iei mai încet. În caz contrar, nu vei reuşi să finalizezi absolut nimic. Nu este exclus să ai o surpriză din partea unui bărbat mai tânăr. Ar fi de dorit să nu reacţionezi fără o matură chibzuinţă şi mai ales să nu dai curs impulsivităţii verbale. Este posibil să câştigi o sumă de bani din colaborări.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: