Valcon Roofs – nr. 1 în acoperișuri – SISTEM CONSTRUCTIV CU STRUCTURĂ UŞOARĂ

Sistemul de Grinzi Uşoare Lindab este gândit special pentru a facilita un montaj rapid şi economic. În funcţie de cerinţele specifice ale lucrării de executat, Lindab vă poate furniza un program complet pentru fiecare dintre profilele comercializate, cu ajutorul căruia se pot realiza structuri uşoare, facil de montat. Sistemul cuprinde toate elementele constructive necesare realizării pereţilor şi acoperişului. Avantajele sistemului de grinzi uşoare Lindab: reducerea cheltuielilor cu infrastructura (structura are o greutate redusă); manipulare uşoară; montaj foarte simplu şi rapid; acurateţe mare a lucrării; eliminarea defectelor de execuţie.

Gama de profile

Profile C
Se utilizează cu precădere ca montanţi pentru pereţi, buiandri şi tocuri la ferestre şi uşi. Profilele C se îmbină cu ajutorul elementelor CI.
Profile Z
Se utilizează in principal ca rigle şi pane. Acest tip de profile este fabricat cu aripi inegale, astfel încât îmbinarea lor să se realizeze fără elemente speciale. Grinzile Z sunt fabricate din tablă de oţel zincat cu grosimi între 1 şi 3 mm, cu înălţimi de 100, 120, 150, 200, 250, 300 şi 350 mm.
Profile U
Sunt folosite pentru realizarea structurilor pentru pereţi de compartimentare. Au aripi 40 sau 50 mm, înălţimi cuprinse între 70 şi 350 mm şi grosimea peretelui între 0,7 şi 3 mm.
Console şi reazeme
În anumite situaţii, grinzile uşoare se pot fixa direct pe structura primară. Fixarea se realizează prin intermediul consolelor cu secţiunea U, pe care sunt fixate cu ajutorul şuruburilor. Pentru alegerea corespunzătoare a consolelor şi a şuruburilor, consultaţi specialiştii Lindab.

Construcţii uşoare

ALTĂ PERSPECTIVĂ

Sistemul de Construcţii Uşoare Lindab este acum disponibil în 3 tipuri de clădiri realizate din structură uşoară. Rapiditatea cu care Construcţiile Uşoare devin pe deplin utilizabile a consacrat acest sistem ca soluţia ideală la nevoia de spaţiu. Se pot realiza astfel spaţii care să corespundă perfect nevoilor dvs.

Posibilităţi multiple de placare
Funcţie de destinaţia pe care urmează să o aibă clădirea şi de tipul de structură, puteţi alege mai multe soluţii de placări:
– cărămidă aparentă, pentru obţinerea unui stil cald, tradiţional;
– plăci din gips carton, pentru un aer modern, sinonom cu clasa business;
– lemn, pentru stilul lejer al vacanţelor la munte;
– soluţia pe perete casetat – Casetă structurală – la interior şi Tablă cutată – la exterior – montaj uşor şi rapid;
– soluția clasică Lindab – Tablă cutată interior-exterior pentru a sublinia transformarea şi animaţia specifice spaţiilor de producţie şi depozitare;
– soluția de placare exterioară cu casetă de faţadă.

Soluţii complete
Sistemele de Construcţii Uşoare Lindab sunt gândite astfel încât să acopere toate fazele de construcţie, de la ofertare şi până la predarea la cheie a clădirii: asistenţă în faza de ofertare; proiectare; asistenţă la execuţie; montaj prin reţeaua proprie de distribuţie.
Alte avantaje: reducerea cheltuielilor cu infrastructura (greutate redusă – circa 20 kg/mp) pentru clădirile standard; manipulare uşoară (ansamblele structurii nu depăşesc 250 kg/ansamblu); montaj foarte simplu şi rapid (realizat cu şuruburi autofiletante, autoforante şi metrice); acurateţe mare a lucrării; eliminarea defectelor de execuţie – ansamblele ajung pe sanţier premontate şi montajul se execută în sistem LEGO; suprafeţe perfecte, uşor de finisat.

Tipuri de clădiri

CONSTRUCŢII UŞOARE STANDARD

Dimensiuni: D – 8, 9, 10, 11 sau 12 m; H – 3 sau 3,5 m; T – 5 sau 6 m; L – multiplu de T sau combinaţii de 5 şi 6 m. Construcţiile Uşoare Lindab sunt disponibile în diverse variante cu suprafeţe cuprinse între 40 şi 720 mp. Construcţiile sunt proiectate în conformitate cu standardele româneşti, ţinând cont de condiţiile climaterice specifice României. Greutatea proprie mică a profilelor şi rezistenţa lor mare au condus la obţinerea unei structuri de rezistenţă ce nu este afectată de acţiunile seismice.

CONSTRUCŢII UŞOARE JOHNSTON (CU-CC)

Dimensiuni: D – 12-30 m, cu unul sau doi stâlpi intermediari în fiecare cadru curent; H – 3- 6,35 m; Travee – 4-6 m; L – nelimitată – multiplu de travee. Prin extinderea deschiderilor de la 12 la 30 m şi, de asemenea, mărirea înălţimii până la 6,35 m, se oferă posibilitatea de a alege între diverse utilizări, de la spaţii de producţie la depozite şi săli de sport.

CONSTRUCŢII UŞOARE MIXTE (CU-COMBO)

Dimensiuni: D – 13-20 m; D – 21-30 m cu unul sau doi stâlpi intermediari în fiecare cadru curent; H – 3-7 m; Travee – 4-6 m; L – nelimitată – multiplu de travee. Soluţia structurală este formată din stâlpi pe profile EURO (profile HEA, IPE) şi grinzi zăbrelite realizate din profile zincate cu pereţi subţiri. Această soluţie structurală oferă posibilitatea de a avea planşee intermediare pentru spaţiile de birouri şi showroom-uri.

Culori

Panourile porţilor industriale Lindab Doorline sunt disponibile în 19 culori standard. La cerere, panourile pot fi vopsite şi în culori speciale.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: