Horoscop Luna Iulie 2011

Berbec
Dacă cineva îţi reproşează că eşti prea autoritar, te vei enerva, dar dacă eşti puţin mai atent, vei fi obligat să recunoşti că, totuşi, pe undeva, există şi un sâmbure de adevăr. Mai bine ţi-ai exprima sentimentele, în loc să te bazezi pe calităţile şi prestigiul tău. Procedând în felul acesta, nu-l vei speria sau descuraja pe partenerul sau partenera ta. Pe de altă parte, fereşte-te de tendinţa ta de a-l idealiza, care îţi poate aduce mari necazuri. Aşezându-ţi persoana iubită pe un piedestal, atunci când va face ceva neplăcut, te vei simţi profund dezamăgit.
Taur
Posibile tensiuni în relaţiile cu prietenii, de aceea evită discuţiile cu subiecte sensibile. Este o săptămână favorabilă pentru găsirea unor posibilităţi de a-ţi îmbunătăţi starea materială şi vei beneficia de sprijinul persoanelor mai în vârstă sau a străinilor. Cheia succesului tău este îndrăzneala şi curajul de a acţiona fără ezitări, în loc să cântăreşti la nesfârşit argumentele pro şi contra. Toate eforturile tale de reconciliere cu partenerul sau partenera ta îşi vor arăta roadele.
Gemeni
Ridică-ţi moralul pentru a te proteja împotriva depresiei sau chiar a unei căderi nervoase care te ameninţă. Încearcă să rămâi indiferent în faţa necazurilor sau a evenimentelor dureroase. Forţează-te să zâmbeşti şi chiar să râzi în hohote mai de des. În activitatea profesională, fii vigilent şi nu subestima capacitatile competetitorilor sau adversarilor tăi. Încearcă să-ţi ţii în frâu fantezia şi să fii mai realist, altminteri vei afla cât de curând cât te va costa să iei visurile drept realitate. Dar nu înceta în totalitate să visezi, pentru că visurile, dacă sunt controlate, pot fi utile.
Rac
Vei redescoperi liniştea în viaţa amoroasă. Dacă eşti singur, de data aceasta poţi avea întâlnirea aşteptată de mult. Acordă prioritate alimentelor naturale şi abţine-te de la cele prea grase sau picante. Îţi va fi destul de dificil să iei hotărârile necesare şi toată munca ta va fi încetinită din cauza acestui lucru. Mai bine lucrează în echipă. Sprijinul financiar care ţi-a fost promis s-ar putea ca, brusc, să-ţi fie refuzat.
Leu
Discuţiile din familie se pot transforma în conflicte, aşa că încearcă să-ţi păstrezi calmul. Aminteşte-ţi că aia mici nu sunt perfecţi, de fapt nimeni nu este, iar tu trebuie să le fii exemplu. Numeroase circumstanţe vor contribui la înăbuşirea setei tale pentru aventuri amoroase. Vei fi în măsură să-ţi faci noi şi buni prieteni, dacă arăţi mai multă sociabilitate şi eşti mai puţin critic. Poţi descoperi o nouă şi corectă metodă de a-ţi majora veniturile, aşa că fii atent.
Fecioară
Este în interesul tau să preîntâmpini furtunile din familie, aşa că depune orice efort e necesar. Munceşti cu pasiune şi curaj, dar nu poţi scăpa de ostilităţile colegilor invidioşi. Cu toate acestea, atitudinea ta te poate ajuta să faci diferenţa dintre bine şi rau şi, astfel, vei rămâne o persoană sociabilă, dar, în acelaşi timp, profesionistă. Încearcă să fii corect cu toate serviciile administrative. Evenimentele din cursul săptămânii te pot ajuta să fii o persoană originală, să descoperi şi să găseşti soluţii la problemele mai vechi.
Balanță
Deseori vei avea impresia că nu eşti apreciat la adevărata ta valoare. Nu te mai îngrijora, de data aceasta vei avea posibilitatea de a-ţi evidenţia talentele şi capacităţile. Influenţele astrale îţi vor favoriza vitalitatea şi optimismul, vei fi vesel, deschis, disponibil, atitudine care îţi va oferi mari şanse să legi prietenii interesante sau să ai unele aventuri sau întâlniri amoroase pline de pasiune. Încearcă să nu mănânci în neştire. Altminteri vei lua proporţii pe nesimţite!
Scorpion
Influenţele astrale din acest interval vor fi favorabile activităţilor intelectuale, precum şi întâlnirilor de orice gen. Poţi avea posibilitatea de a-ţi evidenţia capacităţile intelectuale şi simţul practic. Vei fi mai tenace şi întreprinzător ca niciodată. Cu toate acestea, obstacole neaşteptate îţi pot întârzia anumite proiecte profesionale importante. În ciuda amabilităţii şi bunătăţii tale, vei observa că nu eşti înconjurat doar de prieteni. Intuiţia ta va fi deosebită şi nu este imposibil să-ţi descoperi talente de medium.
Săgetător
Contradicţiile interioare vor creşte, iar pentru a remedia acest lucru, ia o hotărâre şi ţine-te de ea. Pot apărea dificultăţi în acti-vitatea profesională. Ai răbdare şi fii curajos. Nu uita că un exces de precauţii poate provoca reacţii mult mai grave decât pericolele pe care le poţi preveni. Ai încredere în intuiţia ta, care va fi excelentă. Armonia va predomina în viaţa sentimentală.
Capricorn
Te vei bucura de o viaţă armonioasă, liniştită şi stabilă, aşa cum îţi place ţie, dar, totuşi, pasiunea nu va fi exclusă. Vei beneficia de circumstanţe favorabile pentru a te logodi, căsători sau ca să revigorezi viaţa de cuplu. Este momentul să-ţi stabileşti un program complet pentru economisire. Astfel vei putea mult mai uşor să renunţi la cheltuielile inutile. Ca rezultat, sfârşitul perioadei nu se va termina cu coşmaruri. Nu mai continua să stai ascuns în casa, du-te şi întâlneşte-te cu prietenii, fără frică şi plin de încredere!
Vărsător
Apetitul reînnoit pentru viaţă te va face să-ţi dai seama că ai exagerat atunci când ţi-ai făcut griji pentru lucruri fără importanţă. Acum eşti hotărât să-ţi foloseşti timpul şi energia într-un mod mai productiv. Dacă situaţia ta financiară a fost dificilă, acum vei avea posibilitatea să revii pe linia de plutire. Încearcă să adopţi o atitudine mai tolerantă şi înţelegătoare faţă de cei pe care îi iubeşti. Visele tale îţi pot fi de ajutor, pentru că au un caracter premonitoriu.
Pești
A sosit momentul să-ţi asumi riscurile şi să te lansezi în anumite speculaţii financiare. Norocul te va sprijini într-un mod evident, permiţându-ţi să-ţi măreşti sensibil veniturile cu un minimum de efort. Cu toate acestea, va trebui să fii foarte atent şi să nu te pierzi în euforia succesului. Astfel, vei fi foarte sentimental, sensibil şi senzual. Vei avea tendinţa de a reacţiona ghidat de instinct într-un mod nechibzuit, în toate situaţiile. Poţi trăi o aventură uluitoare cu sufletul tău pereche, dar din cauza influenţelor astrale negative, această ocazie îţi poate scăpa printre degete.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

<span>%d</span> blogeri au apreciat: