HOROSCOP LUNA IUNIE 2011

Berbec
Ar trebui să treci printr-o lună plină de voioşenie, care te va cuprinde subit. De aceea profită de tot şi fă diferenţa dintre iluzie şi realitate. Totodată, păstrează-ţi raţiunea în orice fel de circumstanţe. Vei insista pe absolut tot ce are legătură cu organizarea în căminul tău. Într-un final îţi poţi găsi idealul sentimental. Dacă eşti singur, poate apărea implicarea într-o relaţie care îţi poate schimba viaţa, pentru că respectivul, sau respectiva, se poate dovedi chiar o excepţională persoană. Acordă mai multă atenţie celor din anturajul tău, pentru că dragostea pe care o cauţi se poate afla acolo.
Taur
Influxurile astrale din această lună îţi vor uşura simţitor capacitatea de a contacta diverse persoane. Prin urmare, posibilele excese vor fi interpretate ca o exprimare de vitalitate şi sinceritate şi astfel vor fi iertate cu uşurinţă. Mai bine ai schimba puţin aerul, dar nu este neapărat nevoie să pleci într-un loc îndepărtat, pentru că ceea ce este cu adevărat important este să-ţi calmezi sistemul nervos. Pe cât posibil, evită stresul sub orice formă. Vei şti cum să te faci apreciat în cariera ta, vei munci din toate puterile şi în curând vei avea rezultate neaşteptate.
Gemeni
E de aşteptat ca viaţa de familie să nu beneficieze de influenţe benefice în această lună. Anumite conflicte latente pot izbucni în plină zi şi, fără îndoială, îţi va fi foarte greu să linişteşti lucrurile. Vei avea capacitatea de a te face plăcut, vei avea farmec şi în acelaşi timp izbucnirile afective vor fi foarte puternice. Vei fi fericit să ştii cum să spui şi cum să-ţi demonstrezi dragostea faţă de persoana iubită. La locul de muncă îţi vei îndeplini sarcinile sub teama difuză că pot avea loc oricând evenimente nefericite. Te vei nelinişti la cel mai mic semn de pericol sau, cel puţin, la semnul unei posibile catastrofe.
Rac
Vei avea o anumită slăbiciune pentru mese copioase care nu ţi se potriveşte foarte bine. Fii atent, trebuie să faci apel la moderaţie, astfel încât să-ţi poţi păstra vitalitatea. În acest week-end este momentul oportun să faci anumite mişcari delicate. Nu te lăsa dezorientat de schimbările legate de activitatea profesională. Într-un final se vor dovedi stimulatoare şi vei fi primul care va profita de ele. Elimină toate sursele de distracţie periculoasă. Vei afişa o evidentă siguranţă că te poţi descurca în orice circumstanţe.
Leu
Vei fi puternic tentat să faci anumite lucruri într-un timp foarte scurt, astfel încât să-ţi poţi atinge scopurile şi cele mai dragi planuri. Cu toate acestea, vei avea tendinţa de a exagera lucrurile, în mod paradoxal şi de neînduplecat, lucru care îţi va afecta eficienţa. Vei acorda prioritate activităţilor de familie, întâlnirilor cu vechii prieteni, iar acestea îţi vor aduce, în aceasta lună, cele mai mari satisfacţii. Vei îndepărta cu uşurinţă gândurile sumbre şi vei înfrunta viitorul cu încredere şi siguranţă, iar acest lucru îţi va permite să trăieşti în prezent şi să profiţi din plin de oportunităţile care îţi vor ieşi în cale.
Fecioară
Zilele acestea te poţi apropia de forma finală pentru proiectele cele mai importante şi vei pune la punct o strategie bazată pe eficienţă. Vei avea toate şansele să-ţi îndeplineşti cu succes toate activităţile. Vei şti perfect cum să te prezinţi în modul cel mai avantajos şi să convingi cele mai sceptice persoane. Cu cei apropiaţi, de asemenea, te vei folosi de magnetismul tău şi vei primi ajutorul de care ai nevoie, în special de la persoanele de sex opus. Nu mai fi atât de convins că bunăstarea materială şi onorurile aduc fericire!
Balanță
O lună în care vei avea, probabil, un moment de goliciune interioară, dar îţi vei recupera destul de repede dinamismul care îţi va permite să o iei de la capăt cu energie, chiar îţi va face plăcere să intri, din nou, în competiţie cu ceilalţi. Relaţiile de prietenie te vor ajuta şi te vei putea folosi şi de relaţiile personale ale prietenilor tăi pentru a obţine un avantaj substanţial în munca sau cariera ta.
În general, trebuie să te aştepţi la o evoluţie rapidă a situaţiilor. Precauţia strictă va fi absolut necesară, cel puţin în această lună.
Scorpion
Dacă vei fi nevoit să faci o călătorie, pregăteşte-te pentru întârzieri, contra timp sau perturbaţii tragi-comice. S-ar putea să ai unele probleme cu cei din anturajul tău, iar relaţiile cu cei apropiaţi se pot înrăutăţi. Îţi va lipsi raţiunea şi din cauza acestui lucru poţi fi înşelat de parteneri fără scrupule sau chiar atras în diverse afaceri dubioase.
Săgetător
Eşti pe cale să greşeşti în legătură cu sentimentele şi dorinţele tale. Te vei lăsa pradă iluziilor care te vor atrage în acţiuni tulburi şi confuze. Probabil că vei fi atras de consumul de alcool sau substanţe euforice. Fereşte-te de tine şi, mai presus de tot, de lăcomia ta care îţi poate întuneca judecata, mai ales pe plan financiar. Vei fi mai fermecător ca oricând, iar cuceririle amoroase vor fi măgulitoare. Dar vei avea tendinţa să ceri prea mult de la cei pe care îi iubeşti, având în vedere că tu le oferi în schimb foarte puţin.
Capricorn
În relaţiile cu părinţii tăi, mai ales dacă aceştia sunt în vârstă, nu încerca să fii agresiv în cuvinte. În mijlocul celor dragi, vei fi înconjurat, toată luna, de afecţiune şi fericire. Fereşte-te de calomnie şi de cei care încearcă să semene discordie între tine şi prietenii tăi. S-ar putea să ai un succes răsunător în activitatea profesională, dar îţi va fi dificil să îndepărtezi gelozia colegilor tăi. Încetează să-ţi mai duci de nas partenerul, acest joc s-ar putea întoarce împotriva ta. Mai degrabă caută complicitatea şi colaborarea, iar apoi povestea ta de dragoste poate fi ca acelea din filmele hollywood-iene.
Vărsător
Foloseşte-ţi diplomaţia şi nu încerca să forţezi oamenii şi lucrurile. Vei avea mari şanse să guşti din fericirea pe care ţi-o poate oferi o relaţie de dragoste. Este o lună excelentă pentru a recunoaşte public relaţia sentimentală din prezent. Influenţele astrale de acum vor fi destul de chinuitoare pentru nervii tăi. Vei fi înconjurat de afecţiune şi vei primi sprijin moral din partea celor dragi. Încearcă să-ţi îngrijeşti sănătatea mai mult şi încearcă să urmezi un regim alimentar bine echilibrat, înainte de a fi prea târziu. Organizează-te în aşa fel încât să ai un trai mai puţin încordat, relaxează-te mai mult şi profită de plăcerile pe care ţi le oferă viaţa.
Pești
Vei face tot ce îţi stă în putere să-ţi aduci proiectele la un final de succes, iar pentru asta vei depune toate eforturile şi îţi vei dedica tot timpul liber pentru realizarea lor. Ajutat de şansă, recompensele nu vor întârzia să apară, lucru care te va motiva şi mai mult. Nu te lăsa ispitit de diverse oferte de afaceri care promit mari beneficii, dar, de fapt, îţi oferă doar câteva garanţii. Vei găsi soluţiile potrivite pentru rezolvarea problemelor de familie. Adoptă un tempo de viaţă mai liniştit.

Un răspuns sa “HOROSCOP LUNA IUNIE 2011”

  1. Articolul este destul de interesant.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: