HOROSCOP LUNA MAI 2011

Berbec
Vei munci mult, iar agresivitatea este evidenţiată. Ego-ul va rămâne o parte integrantă a gândirii, precum şi atitudinea. Problemele personale vor fi ştiute doar de către tine, până pe 15 mai 2011. După 16 mai vei avea un discurs puternic. Problemele financiare îţi pot atrage atenţia în a doua parte a lunii mai 2011. Familia va fi în atenţia ta în această lună.
Taur
Luna mai va începe cu o activitate scăzută şi unele presiuni care s-ar putea menţine pâna pe 14 mai 2011. Îmbunătăţirile sunt urmate de creşterea activităţii din 15 mai 2011. Trebuie să fii atent la egoism şi la agresivitate. Vei experimenta abilităţile de lider în luna mai 2011.
Gemeni
Dacă eşti în zodia Gemeni, în luna mai vei lucra mai mult pentru obţinerea veniturilor. Vei fi activ social până pe 16  mai. Poţi avea unele probleme de sănătate şi imunitate scăzută după 17 mai. Poţi face cheltuieli inutile, însă pot fi posibile şi unele pierderi. Ar trebui să te odihneşti mai mult, atunci când este posibil.
Rac
În luna mai vei avea o creştere în carieră şi vei munci foarte mult. Vei fi autoritar până pe 13 mai. Veniturile şi beneficiile financiare vor spori după 14 mai 2011. Vei fi fericit socializând, fiind posibile unele reuniuni cu prietenii în această lună. Poţi participa la o sărbătoare în familie după 15 mai.
Leu
Munca de creaţie şi spiritualitatea vor fi prezente din plin. Norocul va fi de partea ta până pe 13 mai. Cariera are şanse de îmbunătăţire datorită ideilor noi, precum şi muncii tale până în 14 mai. Autorităţile te vor susţine. Aspectele legate de copii vor fi pozitive, iar investitiile vor fi favorizate în această lună pentru Lei.
Fecioară
Provocările pot fi evidenţiate. Poţi simţi o stagnare în activităţile tale de la serviciu până pe 16 mai. Lucrurile importante ar trebui amânate până după 17 mai sau pot fi lăsate pentru luna următoare. Norocul poate fi de partea ta, iar câştigurile pot apărea acum. Sunt foarte posibile şi unele călătorii.
Balanță
În luna mai pot apărea probleme în cadrul parteneriatelor, până în 15 mai. Ar fi bine să ai mai multă grijă de sănătate după 16 mai. Pot apărea obstacole din cauza rutinei. Starea de oboseală poate fi mai mare acum.
Scorpion
Dacă eşti născut în zodia Scorpion, în luna mai vei munci mult, însă sprijinul celor cu autoritate te va ajuta să faci progrese în activitatea ta, până pe 16 mai 2011. Este o perioada pozitivă pentru relaţia de dragoste şi pentru relaţiile cu ceilalţi parteneri de afaceri. După 17 mai poţi întâlni obstacole şi poţi avea discuţii în contradictoriu cu cei din jur. Dacă eşti căsătorit, relaţia cu partenerul de viaţă poate fi încordată pe alocuri în această lună. Poţi începe noi parteneriate luna aceasta.
Săgetător
Ai putea fi foarte activ, în special până pe 15 mai 2011. Din păcate, se pot ivi probleme în relaţia cu copiii. După 16 mai, energia ta la serviciu poate fi în creştere. Vei avea sprijinul superiorilor, iar dinamismul îţi poate aduce progrese rapide pe toate planurile în această lună de primăvară.
Capricorn
Dacă eşti născut în zodia Capricorn, în acest interval vei munci foarte mult, mai ales până pe 16 mai 2011. Unele resentimente faţă de familie ar putea apărea în această lună. Încearcă să eviţi conflictele. Începând din 17 mai, creativitatea va fi puternică şi te vei concentra pe problemele personale. Chestiunile legate de copii pot fi îngrijorătoare pentru tine în această lună.
Vărsător
Astrele arată că în această lună reputaţia ta va fi în creştere. Până pe 16 mai, vei avea o perioadă pozitiva. Vei avea foarte multă energie, iar creativitatea va fi crescuta. Începând din 17 mai poţi simţi o distanţare faţă de familie şi rude. Ar putea exista unele schimbări de proprietate, precum şi schimbări în familie. Atâta timp cât acestea sunt benefice, foloseşte-ţi energia pentru a munci!
Pești
Munca de creaţie îţi poate aduce creşterea financiară până pe data de 15 mai. Încearcă să fii mai diplomat în discuţiile cu ceilalţi în luna mai 2011. Din 16 mai vei avea o expansiune în carieră datorită atitudinii tale dinamice şi abilităţilor de comunicare de care dai dovadă, dar şi competenţelor tale. Există posibilitatea de a călători în această lună.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

<span>%d</span> blogeri au apreciat: