Cinci candidaţi pentru postul de primar din Cetatea Basarabilor

După finalizarea alegerilor din PDL, zona noastră este destul de bine reprezentată în conducerea judeţeană. Cu Gheorghe Alecsei secretar general adjunct, cu Victor Suhan vicepreşedinte, cu Virgil Baciu secretar executiv şi cu Ştefan Lăzăroiu membru al Biroului Permanent, se poate spune că vocea argeşenilor din nord se poate face destul de bine auzită nu numai de senatorul Mircea Andrei, ci chiar şi mai sus.
După ce a primit felicitările colegilor în 14 aprilie pentru împlinirea unei frumoase vărste, liderul din Curtea de Argeş a anunţat a doua zi într-o conferinţă de presă cvintetul potenţialilor candidaţi la postul de primar. Aceştia vor fi departajaţi prin sondaje succesive, iar la sfârşitul lunii august va fi desemnat cel care va fi susţinut de colegi pentru a-l scăpa pe pesedistul Nicolae Diaconu de povara postului ocupat în prezent. Acesta va avea şi misiunea de a obţine la viitoarele alegeri minim 11 consilieri locali din totalul de 19, ceea ce ar însemna automat şi asigurarea postului de viceprimar.
Cei nominalizaţi de colegi sunt: notarul Dumitru Duinea, directorul Colegiului Naţional “Vlaicu Vodă”, prof Adrian Gobej, directorul Hidroserv, Victor Suhan, consilierul local Costel Stan şi omul de afaceri Vasile Sabie. Rămâne de văzut care dintre aceşti bărbaţi se bucură de simpatia populaţiei, dar mai ales de încrederea că are capacitatea de a fi bun primar, astfel că l-ar vota fără ezitări anul viitor.

Eva ADAM

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: