Acoperiş faltuit – O SOLUŢIE ARMONIOASĂ ŞI COMPLETĂ

Elegant şi deopotrivă adaptabil la arhitectura ultramodernă ca şi la limbajul formelor secolelor XVIII şi XIX, materialul din care se obţine acoperişul faltuit – Tablă Plană Lindab Artline – se dovedeşte a fi un material cu un mare potenţial estetic.
Tabla Plană Lindab Artline este adaptabilă la orice situaţie şi conferă arhitecţilor libertate deplină de expresie.
Materialul deschide noi posibilităţi pentru obţinerea unei expresii arhitecturale plăcute, combinată cu economicul sub aspectul costurilor scăzute de întreţinere. Se recomandă pentru realizarea învelitorilor, a solzilor şi a ornamentelor, dar şi pentru placarea pereţilor, impunându-se prin durabilitate, lucrabilitate şi aspect deosebit.
Acoperişul faltuit Lindab este o soluţie armonioasă şi completă: falturile, bordurile, jgheaburile creează un rezultat perfect atât în cazul clădirilor vechi, renovate sau restaurate, cât şi în cazul clădirilor noi. Indiferent de dimensiunile acoperişului şi de agresivitatea mediului în care acesta este amplasat, rezultatul obţinut este o atractivitate fără vârstă dată de culoare, formă şi funcţiune.
Avantajele acoperişului făltuit Lindab Artline, pe scurt:
• îmbracă orice formă;
• pentru monumente de arhitectură şi clădiri noi;
• costuri scăzute de întreţinere;
• durată mare de viaţă;
• gamă largă de culori.

Culori

High-Built Poliester este o soluţie de acoperire inovatoare ce înglobează în straturile succesive de vopsea granule speciale care-i cresc rezistenţa la abraziune, asigurând o excelentă comportare în timp. Lindab vă pune la dispoziţie 16 culori clasice şi moderne.

Accesorii

Tabla plană în fâşii trebuie fixată, lucrată şi manevrată corespunzător. Cu gama completă de clipsuri, scule de mână, căruciorul pentru rolă şi utilajele de prefaltuit şi faltuit, Lindab vă ofera o soluţie completă, fină şi precisă de utilizare a tablei plane.

Căruciorul

Este destinat manevrării cu uşurinţă a rolelor de tablă din depozit în atelier sau şantier, fără a cauza deteriorări materialului. De asemenea, căruciorul serveşte ca desfăşurător de tablă.

Masa de prefaltuit

Pregăteşte falturile duble pentru faltuirea mecanică (cu faltuitorul electric) sau manuală (cu cleştele).

Făltuitorul electric

Permite închiderea falturilor duble pe toată lungimea fâşiei. Opţional, se poate folosi la deschiderea falturilor pentru desfacerea învelitorilor vechi.

Clipsuri

Sunt diponibile într-o gamă completă, laolaltă cu accesoriile de fixare destinate îndeplinirii condiţiilor necesare tuturor activităţilor de montaj.

Scule de mână

Sculele oferite de Lindab reduc riscul deteriorării suprafeţei în timpul montajului. Stratul de poliuretan care este aplicat pe suprafaţa lor de contact cu materialul oferă avantajele unui risc redus la zgârieturi sau impact.

Protecţie anticorozivă

Lindab Artline a fost special dezvoltat pentru tinichigii şi lucrări de tinichigerie, având un grad ridicat de lucrabilitate. Tabla de oţel zincat la cald grupa 350 (350 g Zn/m2 – cca 25 µm grosime) are o excelentă protecţie anticorozivă; ulterior se aplică straturile succesive de pasivizare, primer şi vopsea.
Stratul final de High-Built Poliester, de 50 µm grosime, asigură protecţie la intemperii şi abraziune. Partea inferioară este acoperită cu lac epoxy. Rolele şi colile de tablă Lindab Artline sunt acoperite cu o folie protectoare care va fi îndepărtată numai după punerea în operă.

Garantie

Toate sistemele Lindab sunt garantate 15 ani. Un produs original Lindab va fi însoţit întotdeauna de Certificat de Garanţie.

Contact Valcon Roofs

Adresă birou: România, Bucureşti, str. Foişorului nr. 13, bl F8C, sc. A, ap. 6, interfon 006, tel./fax: 021 3260110; mobil: 0722351852, 0741200400, 0740308900. Adresă showroom: Şos. Fabrica de chibrituri nr 24-26, sect. 5 (în incinta fostei Fabrici de chibrituri). E-mail: office@valconroofs.ro. Site: www.valconroofs.ro

Un răspuns sa “Acoperiş faltuit – O SOLUŢIE ARMONIOASĂ ŞI COMPLETĂ”

  1. Capacitatea unor acoperisuri de a rezista vitregiilor timpului este data in primul rand de modul in care sunt montate.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: