ROMTELECOMUL reacţionează prompt

În ediţia anterioară a publicaţiei noastre semnalam o situaţie anormală de pe Drumul Piscanilor. Mai exact era vorba despre reţelele de telefonie fixă sau radioficare susţinute de stâlpi din lemn creozotaţi şi chertaţi, ceea ce ne-a făcut să bănuim că ar aparţine ROMTELECOMULUI. Ceea ce îngrijora era faptul că unii stâlpi, dar mai ales consolele şi izolatorii, atârnau aiurea şi se puteau prăbuşi oricând în drum peste pietoni sau autovehicule.
La vremea respectivă am făcut inclusiv prin materialul publicat un apel pentru dezafectarea acestor reţele care nu mai erau în funcţiune, dar puteau pune în pericol integritatea corporală sau chiar viaţa oamenilor şi animalelor, în urma unor accidente nefericite. Am avut plăcuta surpriză ca după apariţia ediţiei din ianuarie a ARGEŞULUI DE NORD, să primim pe site-ul nostru următorul mesaj:
“Zona menţionată de dumneavoastră în articol face parte dintr-un proiect de dezafectare a reţelei în câteva localităţi din regiunea respectivă, început încă din toamna anului trecut, până la 15 februarie urmând a fi dezafectaţi şi stâlpii la care aţi făcut referire. Vă mulţumesc anticipat pentru publicarea comentariului. Ana Ghimpu, responsabil ROMTELECOM”.
Am verificat situaţia la faţa locului şi ne-am convins că n-am fost dezinformaţi şi că, într-adevăr, reţelele periculoase se dezafectau. Ca un amănunt de culoare, unii dintre lucrători aveau la ei ziarul nostru. Pentru promptitudinea răspunsului tradus în fapte, felicităm responsabilii de la ROMTELECOM. Aşa da, continuaţi!

Roxana MOLDOVAN

3 răspunsuri sa “ROMTELECOMUL reacţionează prompt”

 1. mujdei gyorgy zoltan Says:

  e mai bine fara ei intradevar dar e si periculos sa te cateri pe unii fiindca nu stii ce e de la baza pamantului eu am cazut de pe ei !ma bucur ca am ajuns in poza aia!

 2. mujdei gyorgy zoltan Says:

  vor disparea toti daca vor plati firmele!daca nu vor fii necazuri pt ca stau multi f multi sa cada!si sunt periculosi!copii masini animale sunt in pericol in preajma lor
  arata mai bine domeniul public fdara ei!sincer!

 3. mujdei gyorgy zoltan Says:

  si ink ceva de comentat:vreau sa merg mai departe cu lucru asta pt ca romania va fi mai curata fara (matele)astea vechi!@!ma bucur daca voi mai continua sa dezafectez pt ca o data cu fiecare locatie dezafectata cu fiecare judet incheiat pericolul de a se intampla dezastre dispare!sper ca ROMTELECOMU SA MEARGA MAI DEPARTE!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: