HOROSCOP LUNA MARTIE 2011

Berbec
Încearcă să nu stai prea singur în această lună martie. Poţi sfârşi luna excelent, doar dacă vei evita orice influenţă negativă, pentru că astfel nu vei fi tulburat şi vei găsi inspiraţia pentru a face unele schimbări pe care ţi le doreşti. Dacă ai ocazia, nu rata o ieşire alături de prietenii care-ţi ştiu cel mai bine dorinţele şi îţi pot oferi sugestii. Nu este exclus să-ţi vină o idee care să-ţi schimbe puţin modul de viaţă. Nu te rezuma doar a visa la ceea ce ai de făcut, ci acţionează în consecinţă!
Taur
Evită să mai pierzi timpul cu probleme despre care ai mai discutat şi în trecut şi pe care tu consideri că le-ai clarificat, deşi altcineva tot insistă asupra lor. Străduieşte-te să-ţi dovedeşti forţa interioară şi, astfel, cei din jurul tău să-ţi simtă superioritatea. Poţi afla astfel şi care este adevărata ta poziţie, cât şi posibilităţile de a-ţi dezvolta planurile. Bazele sunt puse, aşa că nu mai sta pe gânduri şi acţionează.
Gemeni
Incapatanarea are si ea, cateodata, rostul ei, insa in luna martie iti poate inchide niste usi. Daca vei mai lasa un pic de la tine, vei descoperi ca poti sa faci lucrurile mult mai uşor. Pare a fi o lună plină în care ai multe activităţi de finalizat, căci sunt şanse să îţi mai aline bugetul, sau poţi să pui bani deoparte. În plus, vei avea ocazia să îţi regândesti modul prin care să economiseşti pe termen lung, prin simplificări esenţiale.
Rac
Dacă simţi că eşti depăşit de evenimente, încearca din răsputeri să nu intri în panică. Fii pregătit pentru a putea să reacţionezi. Nu lua decizii radicale bazându-te doar pe vorbe aruncate la repezeală sau pe promisiuni fără acoperire. Caută cu insistenţă informaţii suplimentare şi despre toate posibilele necunoscute. Elementul surpriză, dacă vine din partea ta, te va ajuta să câştigi.
Leu
Este de aşteptat să te simţi uşor slăbit, după o lună intensă şi rece, iar discuţiile în contradictoriu îţi vor accentua starea. În luna martie este bine ca familia şi casa să fie ceea ce este mai important în viaţa ta. Vei avea foarte multe de câştigat dacă te vei dovedi atent şi vei acţiona rapid pentru îmbunătăţirea climatului. În plus, sunt şanse ca o idee excelentă să se transforme într-o potenţiala sursă de câştig. Foloseşte-ţi mintea, abilităţile şi farmecul nativ în toate situaţiile.
Fecioară
Nu te îngrijora dacă simţi o uşoară dependenţă de anumite persoane, pentru că ele pot fi folosite şi ca surse de informaţii. În cazul in care te decizi să intervii în disputele dintre nişte prieteni, încearcă să nu iei partea nimănui, căci poţi provoca o rupere în relaţia celor doi. O problemă în dragoste poate apărea în cazul în care nu-ţi vei găsi timpul necesar pentru a duce la îndeplinire o promisiune.
Balanță
Orice atitudine dominatoare poate fi taxată drastic, lucru ce îţi va crea un disconfort evident. De asemenea, evită să te înhami la prea multe lucruri deodată. Mai mult, este foarte probabil ca eforturile tale să nu fie apreciate la nivelul pe care ţi-l doreşti, ceea ce însemnă că trebuie să te aştepţi şi la destule critici pentru întârzieri sau imperfecţiuni. Dacă vei avea timpi morţi sau erori personale, va fi din cauză că vor apărea tentaţiile, dar şi tendinţa de a sări peste obligaţii.
Scorpion
Găseşte-ţi singur un punct de sprijin şi noi şinte. Nimeni nu ştie mai bine decât tine care îţi sunt atât punctele slabe, cât şi cele forte. Caută să te retragi puţin şi să cauţi compania membrilor familiei, indiferent dacă sunt tineri sau mai în vârstă. Din discuţiile cu aceştia vei putea trage unele învăţăminte valoroase, în special despre cum să faci felurite alegeri. Planurile de călătorie pot să conţina atât divertisment, cât şi afaceri.
Săgetător
Dacă simţi că acumulările au stagnat, motivaţiile la fel, iar ceea ce primeşti tu înapoi din relaţiile personale pe care le ai nu te satisfac, atunci ar fi cazul să iei măsuri. Urmează o perioadă fertilă pentru sentimentele tale, aşa că nu te mai ascunde după motivaţii neîntemeiate. Confortul casei şi al locului de muncă vor avea o importaţăa relevantă, cât şi calitatea celor care îţi vor fi alături.
Capricorn
Rămâi ferm în orice situaţie, în special dacă ai ceva de comunicat. Fii deschis, căci numai aşa vei reuşi să iei parte la un parteneriat sau să legi o prietenie, ambele interesante, chiar cu o persoană pe care o cunoşti şi faţă de care ai un anumit respect. O lună bună în care poţi avea şansa ta, însă, dacă nu vei avea disponibilitatea de a întinde mâna după ea, o vei rata fără să ştii!
Vărsător
Dacă ştii şi poţi să faci un anumit lucru, atunci nu te feri să te implici. Este o lună bună pentru tine, în care poţi să-ţi forţezi limitele şi să dai tot ce e mai bun fie la muncă, fie la şcoală, fie pentru a-ţi urma un anumit interes personal imediat. Foloseşte-ţi inteligenţa, preia controlul imediat ce ţi se oferă ocazia şi menţine-te pe poziţie până cînd obţii ceea ce ţi-ai propus.
Pești
O lună excelentă pentru activităţi şi în afara biroului sau a locuinţei, ba chiar ai putea să dai curs şi unei invitaţii speciale, căci sunt şanse să-ţi faci noi prieteni. O schimbare de atitudine îţi va permite să interacţionezi mult mai prietenos cu toata lumea, iar viaţa să ţi se pară în roz. Ai multe posibilităţi de a face acumulări, chiar şi de la persoanele de la serviciu ori de la şcoală. Totdeauna trebuie să priveşti înainte.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: