HOROSCOP Luna Februarie

Berbec
Fă-ţi prieteni noi, formează-ţi un grup de lucru, înscrie-te într-o asociaţie! Dacă este vorba despre iubire pur şi simplu, fără contracte şi obligaţii, februarie 2011 poate fi pasional şi distractiv. Te simţi bine, totul ţi se pare mai simplu, mai uşor de abordat. Simţul umorului se accentuează, creşte dragostea de viaţă. În altă ordine de idei, este de aşteptat să ai o activitate viguroasă la nivel de grup, iar în această activitate să ai rol de lider sau organizator.
Taur
Ai grijă în călătorii, la examene şi la relaţiile ori colaborările la distanţă, în săptămâna a doua a lunii februarie 2011! Totuşi, lucrurile sunt mai relaxate faţă de luna trecută, care este posibil să-ţi fi adus unele frustrări. Poţi avea succese însemnate, dar există şi un risc de conflict cu superiorii sau autorităţile, deci este bine să-ţi păstrezi prudenţa şi diplomaţia, oricât de tare te simţi pe poziţie. Este important să înveţi să îţi dozezi efortul, să te planifici, să te concentrezi pe treburile cele mai importante şi să-ţi rezervi suficient timp pentru odihnă şi îngrijirea organismului.
Gemeni
Dacă ai copii sau preocupări legate de copii, fii cu băgare de seamă la tot ce e legat de acest subiect! Mult mai bine evoluează relaţia de cuplu dacă îi imprimi o notă amicală, de complicitate şi camaraderie. În acest din urmă caz, poţi spera la o lună veselă, în care te vei distra bine împreuna cu perechea. Financiar, luna februarie 2011 îţi poate aduce bani suplimentari, cadouri, sponsorizări, recuperări, dar tot acum pot să apară şi tensiuni relaţionale din cauza banilor.
Rac
Cumpără ceva pentru casă, repară ce s-a defectat, reglează-ţi plăţile domestice, renegociază-ţi chiria etc. Prima decadă a lunii februarie 2011 este intensă, fascinantă, pasională, dar pot apărea şi momente de tensiune. În săptămâna a treia, ai de surmontat un obstacol. Ai tărie, rezişti destul de bine, dar acumulezi oboseală. Ar fi o idee bună să te odihneşti mai mult şi să faci o cură de vitamine şi minerale.
Leu
Nu fi agresiv(ă)! Implică-te în organizarea unui eveniment care priveşte mai mulţi oameni! În ciuda unei voinţe de fier, ţi-e greu să reuşeşti în mod independent. Ai nevoie de ceilalţi, iar relaţiile de lucru şi munca de echipă sunt esenţiale. Acum poţi lega colaborări care te vor ajuta mult să progresezi, cu condiţia să-ţi selectezi cu atenţie partenerii şi să-ţi negociezi cu răbdare şi tact interesele. Expunerea la stres este considerabilă, iar în plus există un risc constant de rănire prin grabă sau imprudenţă, de arsuri, febră, inflamaţii, infecţii. Evită dulciurile şi excitantele, bea multe lichide, mănâncă proaspăt, sănătos şi… nu prea mult!
Fecioară
Ai face bine să te odihneşti suficient şi să-ţi planifici agenda astfel încât să nu intri în criză de timp. Relaţiile vechi, care şi-au pierdut strălucirea, au nevoie de noi stimuli pentru a nu intra într-o perioadă critică. Ai însă energie, putere de muncă, ambiţie şi decizie, aşa încât sunt şanse mari să duci totul la bun sfârşit, oricât de extenuant ar fi. Munca în plus îţi poate aduce bani suplimentari şi sunt şanse să beneficiezi de bonusuri, sponsorizări, cadouri. Este posibil ca rezistenţa organismului să slăbească şi să apară răceli.
Balanță
Dacă ai încredere în farmecul şi puterea ta de seducţie, vei cuceri pe oricine doreşti. Ai o mare forţă expresivă, care îţi pune în valoare talentul şi aptitudinile. Acum îţi poţi promova cu succes imaginea sau creaţiile ori poţi juca, în mod profitabil, rolul de ambasador al intereselor altora. Starea de spirit este mai degrabă încrezătoare, înclinând spre exuberanţă si exces, dar numai până la un punct. Echilibrul nu este constant, existând tendinţa de a devia periodic într-o parte sau alta.
Scorpion
Fă curăţenie generală, repară ce este de reparat prin casă, redecorează! Atenţie la instalaţii şi electrocasnice! Este posibil să ai o întâlnire sau o discuţie cu mare impact emoţional sau să primeşti o veste care îţi face o impresie puternică. Comunicarea, informarea şi drumurile îţi influenţează de fapt întreaga lună. Pot fi profitabile activităţile intelectuale, schimburile comerciale, negocierile şi activităţile legate de comunicare.
Săgetător
Pentru decizii sau acţiuni importante, consultă-ţi prietenii vechi sau ascultă de sfatul celor mai în vârstă! Desfăşurarea evenimentelor nu este nici lină, nici lipsita de contradicţii. Probabil că va trebui să îţi pui la lucru deşteptăciunea, puterea de convingere şi spiritul de luptător, cele mai bune arme de care dispui acum pentru a-ţi atinge obiectivele şi a-ţi împlini ambiţiile (fiindcă februarie 2011 este o lună ambiţioasă!). Există, însă, o predispoziţie către stres şi tensiune nervoasă.
Capricorn
Nu lua decizii financiare şi nu face cumpărături importante sub imperiul momentului! Pentru dragoste şi cuplu, februarie este una dintre cele mai favorabile luni din 2011. Ideile, iniţiativele, energia, acţiunile, lupta – toate sunt îndreptate spre bani, spre creşterea veniturilor, descoperirea unor noi surse de câştig, afaceri, posesiuni. Chiar dacă uneori ţi se pare că ai foarte multă energie, condiţia nu este de durată, iar bateriile ţi se consumă rapid. Comportamentul imprudent, excesele şi graba se pot reflecta asupra stării de sănătate. Există o predispoziţie către răceli, infecţii, inflamaţii sau accidentări. Starea de spirit este şi ea mediocră.
Vărsător
Condu cu prudenţă! Umblă cu atenţie cu obiectele fierbinţi, tăioase, ascuţite, explozive! În mod cert, pentru tine februarie 2011 nu este o lună a relaţiilor călduţe, ci una a iniţiativei amoroase, a pasiunii şi senzualităţii. Ambiţiile cresc, ai de dovedit ceva, îţi fixezi obiective, iei măsuri, acţionezi. Se face simţit spiritul de lider, simţul competiţiei creşte, prinzi din zbor orice provocare, îţi place să lupţi, să te impui, să culegi aplauze. Clocoteşti de energie şi radiezi optimism şi încredere. Străluceşti! Eşti în maxim de formă şi te simţi în stare să muţi munţii din loc.
Pești
Meditează în linişte şi pe îndelete! Foloseşte această perioadă ca să-ţi pui la punct planurile pentru următoarele luni! Primele două decade ale lui februarie 2011 sunt marcate de o activitate mai discretă. Se poate să fie vorba despre o evoluţie mai lentă sau de o perioadă de germinaţie, în care pui la punct acţiunile viitoare. Proiectele care includ iniţiativa de grup, prietenii, protectorii, susţinătorii şi adepţii sunt favorizate. La fel şi tot ceea ce întreprinzi la o scară mai amplă cu scopul de a-ţi spori veniturile.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: