HOROSCOP LUNA DECEMBRIE 2010

Berbec
În viaţa sentimentală a Berbecilor, în luna decembrie 2010 sunt posibile două scenarii. Atenţie: există un risc de ciocniri dure cu şefii sau autorităţile sau de lezare a poziţiei, a reputaţiei ori a imaginii! Financiar, perspectivele sunt bune, mai ales pentru afaceri, investiţii şi venituri din colaborări sau din surse colaterale. Rezistenţa scade, reapar vechi slăbiciuni, se ivesc altele noi, iar stresul este în floare.
Taur
Este o perioadă bună pentru debutul unei noi legături, pentru reînnodarea uneia vechi sau pentru relansarea celei prezente. Activităţile în doi sunt mai plăcute ca altădată. Ai o mare uşurinţă în relaţiile cu sexul opus, aşa că nu pierde şansa de a profita de acest lucru. Afacerile merg şi ele bine. Dacă nu ai, te alegi oricum cu nişte avantaje materiale, sub formă de surplus financiar, de cadouri sau de alte bonusuri care vin către tine direct sau prin intermediul perechii, asociaţilor etc.
Gemeni
Decembrie 2010 ar putea fi o lună zbuciumată. Ar fi bine să fie vorba doar de stres şi agitaţie dar, dacă nu ai un horoscop armonios, se poate să fie mai mult. Pot să apară situaţii de criză, discuţii cu colaboratorii, iar unele relaţii de lucru să devină foarte tensionate. În final, vei avea însă sorţi de izbândă. O cură de vitamine, masajul, meloterapia, cromoterapia, aromaterapia sau procedurile cosmetice te detensionează şi te ajută să suporţi mai bine această perioadă ingrată.
Rac
Treci printr-o perioadă dominată de emoţii intense şi subiective. Ai reacţii de atracţie sau de respingere puternice, instinctive şi iraţionale. Acestea se repercutează la nivelul relaţiilor de cuplu, afaceri, prietenie sau sociale, în general. Turbulenţele ating şi sectorul muncii: dezordine, presiune, neplăceri cu colegii, lipsa de continuitate în lucru, enervări legate de obiectele de birou, scule, unelte, instrumente. Din această mare vâltoare pot ieşi însă şi lucruri bune.
Leu
Nu te aştepta la o poveste de amor dulce şi roz! Povestea va fi “condimentată”, nărăvaşă, iar uneori s-ar putea ca situaţia să te depăşească. Profesional, este cea mai nesuferită lună din 2010. Asta, în condiţii obişnuite. Dar dacă ţi-ai propus să faci ceva extrem de dificil, dacă te-ai implicat într-un proiect complicat şi ambiţios, care îţi reclamă toată atenţia şi tot efortul, atunci probabil că eşti pe drumul unei realizări deosebite şi merită efortul.
Fecioară
Se întrevede o lună cu evenimente. Apar stimuli exteriori care te incită la acţiune sau care, poate, sunt catalizatorul de care aveai nevoie spre a face ceea ar fi trebuit/ai fi vrut să faci şi nu aveai forţa sau curajul. Munca intelectuală este favorizată, precum şi tot ceea ce ţine de comunicare, fie ea scrisă ori verbală. Ai şansă la interviuri şi negocieri. Financiar, atâta timp cât îţi gestionezi inteligent resursele, nu ai de ce să te plângi. Problemele apar numai dacă visezi la chilipiruri sau scheme de îmbogăţire rapidă.
Balanță
Este o lună favorabilă carierei şi îndeplinirii sarcinilor de serviciu. Ai o uimitoare putere de muncă, care îţi poate aduce succese imediate, dar care te poate ajuta să progresezi şi în viitor. De exemplu, se poate ca acum să pui bazele unei viitoare afaceri, viitoare colaborări etc. Conjuncţia Jupiter-Saturn îţi dă energie şi te poate ajuta să rezolvi probleme legate de sănătate, igienă şi înfăţişare.
Scorpion
Decembrie 2010 este cea mai favorabilă lună a anului. Pentru mulţi Scorpioni, anul 2010 a fost un an de referinţă în plan sentimental, datorită conjuncţiei Jupiter-Uranus din casa iubirii şi erotismului. Ai multe motive de satisfacţie în decembrie 2010, dar nu este sigur că satisfacţiile profesionale se numără printre ele. Se pare că acum te interesează mai mult chestiunile de natură practică, imediată. Dacă eforturile tale ar promite să determine o creştere a veniturilor, poate că te-ai mobiliza. Banii apar şi ei, dar nu-ţi rămân mult timp în buzunare.
Săgetător
Ai avut şi perioade mai bune… Cea de acum nu este tocmai aşa cum ţi-ai dori-o, dar nu e cazul să te îngrijorezi, fiindcă nu durează prea mult. Sunt posibile câştiguri, pierderi, eforturi sau dispute pentru bani. Dacă nu te îngrijeşti şi nu duci o viaţă cât de cât ordonată, bariera imunităţii poate să scadă. În acest caz, există un risc de răceli, cistite, anexite, infecţii diverse, intoxicaţii etc.
Capricorn
Decembrie 2010 este o lună complicată, în care s-ar putea să ai alte priorităţi şi să laşi iubirea pe planul doi. Dacă, totuşi, se întâmplă să te afli în toiul unei poveşti de dragoste sau la o răspântie în viaţa de cuplu, atunci aşteaptă-te la evoluţii importante, poate chiar dramatice. De mult n-ai mai avut atâta determinare, atât de multă voinţă de a face să se întâmple ceea ce ţi-ai propus.
Vărsător
În linii mari, viaţa de cuplu decurge agreabil în decembrie 2010, cu proiecte comune, distracţii, întâlniri cu prietenii, ieşiri în lume etc. Financiar, prognoza este pozitivă, dar prietenia sau implicarea într-un eveniment social sau de grup te poate costa cam mult. În caz de nevoie, fă apel la prieteni şi alte relaţii! Vei găsi sprijinul necesar.
Pești
Gândurile ţi se îndreaptă către cineva de departe, faci o călătorie în doi sau una cu scop amoros. Lucrurile devin foarte interesante dacă te implici împreună cu persoana iubită într-un proiect comun, mai ales dacă are legătură cu studiul, cultura sau spiritualitatea. Decembrie 2010 este o lună de succes, iar acum proiectele tale, dacă sunt bine ţintite, pot face paşi mari înainte. Unul dintre ele poate fi legat de reluarea unei colaborări sau readuce în discuţie o propunere de colaborare mai veche. Analizează cu atenţie condiţiile!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: