HOROSCOP LUNA NOIEMBRIE 2010

Berbec
Puteţi avea probleme cu nervii si ar fi bine să nu vă lăsaţi provocaţi. La serviciu, lucrurile merg destul de bine. Situaţia rămâne la fel ca în perioada anterioară. Ar fi bine să fiţi prudenţi şi să încercaţi să reduceţi cheltuielile, deoarece se vor produce mari scumpiri. Se pare că vor apărea unele conflicte cu partenerul de viaţă în prima parte a intervalului, iar apoi o perioadă ceva mai liniştită şi calmă. Ar fi bine să fiţi prudenţi şi să evitaţi provocările.
Taur
Memoria nu vă funcţionează prea bine şi aveţi tendinţa de a vă exprima violent, ceea ce vă poate aduce mari necazuri. În a doua parte a lunii veţi reuşi să rezolvaţi multe probleme de comunicare şi negociere, acţionând conciliant şi constructiv. Fizic veţi avea probleme cauzate de funcţionarea defectuoasă a rinichilor şi intestinelor. Puteţi avea şi unele probleme cu ochii, dar nu va fi nimic grav.
Gemeni
La serviciu pot apărea schimbări neaşteptate care vă vor aduce beneficii importante. Puteţi primi un ajutor neaşteptat şi surprinzător din partea unor persoane la care nici nu vă gândiţi. Ar fi bine să profitaţi din plin de această conjunctură favorabilă. La nivel financiar situaţia se prezintă destul de bine. Veţi beneficia de sume importante de bani şi veţi reuşi să vă achitaţi multe datorii.
Rac
Ar fi bine să vă feriţi de tendinţele de dominare şi să vă manifestaţi cât mai paşnic. Evitaţi activităţile care necesită efort intelectual intens. În ultima parte a intervalului, capacitatea de comunicare vă va funcţiona mai bine şi situaţia va reveni la normal. La nivel profesional va fi o perioadă bună. Puteţi obţine rezultate foarte bune, în perioada următoare şi ar fi bine să speculaţi această conjunctură favorabilă.
Leu
Profesional, lucrurile merg foarte bine. Aveţi succes şi relaţia cu şefii este foarte bună. Ar fi bine să fructificaţi acest moment favorabil. Situaţia financiară se prezintă staţionară. În perioada următoare nu se produc tranzite semnificative care să influenţeze starea dvs. financiară. Veţi avea o perioadă mai liniştită în relaţia cu partenerul de viaţă.
Fecioară
Veţi avea probleme generate de tendinţa dvs. de a fi dur şi radical, dar şi foarte agresiv, fapt ce va genera conflicte cu cei din jur. Este un moment nefavorabil si ar trebui să comunicaţi cât mai puţin în această perioadă. În a doua jumătate a intervalului, situaţia se va îmbunătăţi şi veţi reuşi să comunicaţi cu succes. Legat de partea financiară, vă sfătuim să nu forţaţi nota în următoarea perioadă şi să vă gestionaţi cu grijă veniturile, ce s-au diminuat simţitor în ultimul timp.
Balanță
În prima parte a lunii noiembrie, memoria şi capacitatea dvs. de exprimare vor fi afectate. În a doua parte a intervalului veţi reuşi să luaţi decizii corecte şi veţi rezolva multe probleme de comunicare. Finalul perioadei va fi cea mai fructuoasă etapă din punct de vedere al comunicării. Din păcate, relaţia cu partenerul de viaţă va funcţiona destul de rău şi pot apărea discuţii şi certuri.
Scorpion
Nu staţi prea bine pe plan psihic, capacitatea de comunicare este slabă şi aveţi tendinţe de agresivitate foarte mari. Aveţi o perioadă proastă la nivel intelectual şi ar fi bine să evitaţi activităţile care implică prea multă gândire. În a doua parte a intervalului, intuiţia dvs. va funcţiona foarte bine şi vă va ajuta să luaţi decizii corecte. Finalul perioadei va fi foarte eficient.
Săgetător
La serviciu lucrurile merg destul de bine. Relaţia cu şefii şi cu colegii este destul de bună. Este o perioadă destul de calmă şi liniştită şi cel puţin în curând nu veţi avea nicio problemă la nivel profesional. La nivel financiar, situaţia se prezintă destul de prost. Pluto tranzitează intervalul casei a II-a, ceea ce indică o creştere a cheltuielilor. Starea financiară este proastă şi situaţia se înrăutăţeşte de la zi la zi.
Capricorn
În prima parte a lunii veţi avea unele probleme cu sistemul osos, articulaţiile şi ligamentele, datorită tranzitului lui Pluto pe intervalul casei I. Ar fi bine să fiţi extrem de prudenţi în intervalul următor. La nivel financiar, situaţia se prezintă bine. Neptun tranzitează casa a II-a, ceea ce va aduce o creştere a veniturilor. Aveţi şansa de a obţine succese financiare importante şi ar trebui să profitaţi.
Vărsător
În prima parte a lunii, conjunctura astrologică vă afectează memoria, capacitatea de comunicare şi acurateţea în exprimare. La nivel intelectual veţi avea o perioadă slabă şi ar fi bine să nu vă faceţi planuri ambiţioase pentru perioada următoare. Totul vă va merge cu dificultate. În a doua parte a lunii, intuiţia şi memoria vă vor ajuta să luaţi cele mai bune decizii. La serviciu, situaţia este bună şi nu se produc tranzite semnificative, care să modifice situaţia dvs. profesională.
Pești
În prima parte a intervalului, comunicarea dvs. va deveni mult mai ineficientă şi va avea o tentă mult mai agresivă şi radicală. În a doua parte ar fi bine să vă bazaţi mai mult pe intuiţie, deoarece vă va ajuta să luaţi decizii corecte. Spre finalul intervalului, situaţia se va îmbunătăţi şi veţi putea să vă implicaţi mai mult in activităţi intelectuale importante. Situaţia dvs. financiară se îmbunătăţeşte, fapt datorat tranzitului lui Venus pe intervalul casei a VIII-a, fapt care vă va ajuta să recuperaţi unele restanţe şi să obţineţi venituri importante din activităţi colaterale.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: