HOROSCOP LUNA OCTOMBRIE

Berbec
Atâta timp cât totul se menţine pe o linie constantă în privinţa loialităţii, corectitudinii şi sentimentelor pure, nimic nu poate umbri viaţa sentimentală. Deşi îţi place mult ceea ce faci la serviciu, deşi depui eforturi şi multă pasiune, parcă tot nu-i poţi mulţumi pe cei care aşteaptă de la tine mereu tot mai mult. Nu primeşti atât cât ai merita din tranzacţiile acestei luni. Dacă vinzi ceva, eşti nevoit să cobori mult preţul dacă vrei să dai acel obiect.
Taur
Ai ocazia de a cunoaşte persoane noi, interesante, şi nu se poate să nu fii atras în mod special de cineva anume…  Faci tot ce trebuie pentru a da bine în ochii celor care aşteaptă roadele muncii tale, dar uneori e nevoie şi de puţină reclamă. Bani sunt, ai pe ce te baza, dar ai grijă ce faci cu ei, pentru că eşti tentat să-i investeşti într-o afacere riscantă. Cineva insistă pe lângă tine să cumperi un obiect, dar preţul nu e deloc corect.
Gemeni
Greu de crezut că va suporta cineva să stea mult lângă tine dacă eşti mai tot timpul cu capsa pusă şi nimic nu-ţi convine. Conflictele la locul de muncă pot fi dese şi provin din neînţelegeri de gusturi şi de idei. Nu vă puneţi de comun acord, insatisfacţiile profesionale trec pe primul plan. Nici banii nu sunt la un nivel mai bun şi când începi să faci calcule despre câte ai de plătit cu sumele mici pe care le ai la dispoziţie, te cam ia cu ameţeală.
Rac
Nu este luna ta norocoasă în amor, pentru că poţi face gafe regretabile pe care cu greu le vei repara după aceea. Nici la locul de muncă nu ai parte de evenimente prea plăcute, si aici e cam sumbru şi te duci la serviciu cu inima încărcată de temeri: ce va fi mâine, a fost bine ce-am făcut, voi fi criticat? Nu acorzi prea mare importanţă micilor dureri care se simt pe ici, pe colo, nu-ţi pasă ce consumi şi ce abuzuri faci, ci abordezi o atitudine superficială în chestiuni medicale.
Leu
Se naşte un vis nou de iubire, pentru că ai remarcat pe cineva special şi inima ta deja dă semne că simte ceva. Când iubeşti, nu mai eşti la fel de sigur pe tine, ci laşi timiditatea şi emoţia să te stăpânească, încât nu eşti în stare să spui ce simţi. Îţi place ceea ce iese din mâinile tale sau din mintea ta la serviciu, pentru că ai ocazia de a-ţi arăta talentele în domenii cu care colaboratorii tăi nu au nici în clin, nici în mânecă.
Fecioară
Eşti foarte contradictoriu când vine vorba de sentimente. Acum le exprimi liber şi plin de energie, acum te retragi în carapacea ta şi laşi loc suspiciunilor să te copleşească. Dacă ai fi lăsat să lucrezi singur, fără să te bată nimeni la cap, ai ajunge la rezultate mult mai bune decât atunci când eşti doar o rotiţă dintr-un angrenaj complicat. Va trebui să pui stavilă tendinţei de a face excese financiare şi să renunţi la capriciile de sezon. Unele investiţii scumpe sunt doar ca să rupi gura târgului, nu pentru că ai avea nevoie de ele.
Balanță
Dacă pretinzi doar amor şi vorbe dulci de la persoana iubită, reduci relaţia la un nivel inferior, pentru că altele sunt valorile care se cer evidenţiate acum. Primeşti ceva mai mulţi bani decât în alte luni, având şansa de a culege roadele financiare ale unor servicii prestate mai demult în beneficiul unor clienţi. Eşti mai preocupat de sănătatea ta şi tot ce nu este în regulă prin organism, devine subiectul principal al eforturilor depuse. Nu te sfii să mergi la medic!
Scorpion
Porneşti cu multă precauţie o acţiune nouă, care va avea rezultate promiţătoare, doar că e cale lungă până ajungi la capăt. Atâtă timp cât nu te aprinzi prea tare din prima şi nu te abaţi de la strategia pe termen lung pe care ţi-ai stabilit-o, totul va evolua foarte bine. Bani ai atâţia cât îţi trebuie ca să trăieşti decent. Dacă nu te arunci în cheltuieli exorbitante, vei reuşi să păstrezi bugetul pe un teren bun.
Săgetător
Nu ţi-a mers prea bine în amor şi eşti disponibil pentru o schimbare. Ai resimţit blocajul de comunicare care s-a instalat în cuplu ca pe un mare chin, dar acum aveţi ocazia de a repara ceea ce a declanşat trăiri negative. Nu încerca să lucrezi de unul singur, pentru că vei ajunge într-un punct în care nu vei deţine tu toate răspunsurile necesare. Eşti un suflet caritabil care rezonează la lipsurile altora şi eşti dispus să vii în ajutorul celor care nu au.
Capricorn
Prea mult entuziasm strică într-o relaţie, pentru că porneşti într-o direcţie cu aşteptări prea mari şi dacă nu se împlinesc, balonul se desumflă. Cariera evoluează bine într-o direcţie promiţătoare. Depui mult patos în munca ta, pentru că abia aştepţi să ajungi la un nivel superior care te-ar face fericit. Starea de sănătate pare să fie punctul cel mai delicat al acestei luni. Ai făcut singur abuzuri: ai muncit peste măsură, ai cărat un obiect peste puterile tale, ai stat prea mult în picioare sau în curent.
Vărsător
Te simţi sufocat de rutină la serviciu, pentru că eşti implicat în multe activităţi care stagnează enervant de mult. Nu apar soluţii de niciun fel: nici să continui, nici să schimbi ceva, deci trebuie să suporţi o prelungă tergiversare a lucrurilor pe un nivel mort. Dacă tot nu se întâmplă nimic nou, ocupă-te de altceva, de acele aspecte pe care le-ai trecut pe un plan secund când erai preocupat de alte urgenţe şi priorităţi. Te poţi concentra asupra mărunţişurilor pe care le-ai ignorat în ultima vreme.
Pești
Eşti din ce în ce mai sigur că ai alături persoana potrivită cu care poţi construi o relaţie de viitor. Aţi trecut prin suficiente probe pe parcurs, le-aţi depăşit de fiecare dată, şi aţi demonstrat că relaţia voastră deţine toate calităţile pentru a avea succes.  Te descurci cu bani din trecut, cu rezerve acumulate în cont de ceva vreme şi dacă nu se ivesc sume noi, nu intri în panică, pentru că ai pe ce te baza. Nu e o idee bună să consumi mai mult decât primeşti, deci dacă tot ai nişte rezerve la dispoziţie, nu trebuie să intri prea adânc în ele. Vor veni bani, cândva, dar nu trebuie să te bazezi pe sume promise, ci pe ceea ce ai!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

<span>%d</span> blogeri au apreciat: