HOROSCOP LUNA SEPTEMBRIE

Berbec
Vă simţiţi un pic descurajat în faţa unei femei puternice, care vă domină prin spiritul ei foarte fin, dar şi prin fizicul ei deosebit. Nu încercaţi să faceţi pe Berbecul cu ea, deoarece vă va mirosi imediat. Ironiile ei nu vor fi deloc încurajatoare. Dacă veţi aborda situaţia cu mai mult tact, cu o amiciţie mai mult sau mai puţin reală, veţi vedea că, uşor-uşor, spre mijlocul lunii septembrie, nu va mai fi atât de dificil să o îndreptaţi pe “calea cea bună”.
Taur
În septembrie sunteţi încă expansiv şi dispus la tot felul de flirturi. Spiritul viu vă va aduce destule succese facile, dar necesităţile dumneavoastră sentimentale sunt mult mai profunde. Aveţi grijă să nu vă îmbătaţi cu apă rece. Tot dispersându-vă în tot felul de aventuri, scăpaţi din vedere un rival de care ar fi bine să vă temeţi, cel puţin până pe 9 septembrie, dar şi pe mai departe.
Gemeni
Iată că începeţi să vă împăunaţi şi să vă împărţiţi farmecele în toate direcţiile. O să simţiţi destul de curând că nu sunteţi singurul bărbat de pe planetă şi că partenera dumneavoastră are de unde să aleagă. Rivalităţile şi gafele vă vor costa destul de mult! E posibil ca implicarea familiilor să vă aducă foarte mult rău în relaţia de cuplu. Ar fi bine să nu vă lăsaţi influenţat.
Rac
Aţi intrat într-o relaţie mai serioasă decât v-aţi fi aşteptat. Spre finalul lunii, puteţi avea un recul, mai ales în jurul datei de 28 septembrie. Nu este bine să refuzaţi intimitatea, pentru că veţi avea de suferit. Nu uitaţi că dumneavoastră aţi fost cel care a dus lucrurile mai departe. Începând cu 21 septembrie, multe se pot rezolva printr-o comunicare sinceră. Puteţi asculta şi sfaturile familiei.
Leu
Sunteţi foarte vorbăreţ şi aţi da orice pentru o vorbă dulce. Asta doar timp de câteva zile, la începutul lunii septembrie, după care nu mai faceţi confuzii. Aveţi multă răbdare cu partenera şi încercaţi să o cunoaşteţi în cele mai ascunse părţi ale trupului şi ale simţirilor sale. După 21 septembrie, deveniţi şi mai voluptuos.
Fecioară
În septembrie sunteţi foarte pedant, iar asta o poate enerva pe iubita dumneavoastră. De altfel, credem că vă este cam frică de această femeie. V-aţi îndrăgostit, inima şi simţurile vă cheamă spre ea, dar vă este frică să recunoaşteţi acest lucru. N-aveţi decât să încercaţi să vă păstraţi “demnitatea”, dar nu ştim cui foloseşte. Dumneavoastră în niciun caz!
Balanță
Sunteţi de-a dreptul ursuz în cuplu. Îi pretindeţi partenerei să stea tot timpul în casă. Sunteţi ros de gelozie până în măduva oaselor. Să nu vă mire dacă ea vă va ascunde când se întâlneşte cu cineva. Ar fi cazul să încercaţi să vă controlaţi. În a doua parte a lunii septembrie, vă mai liniştiţi şi începeţi să înţelegeţi cu ce anume aţi exagerat.
Scorpion
Ieşiţi foarte mult cu prietenii, iar iubita se va simţi cam neglijată, cel puţin din punct de vedere sexual. Ce-ar fi ca, în loc să vorbiţi despre sex, să treceţi la fapte? Spre finalul lunii septembrie s-ar putea să aveţi o aventură care va ajunge la urechile iubitei dumneavoastră. Să nu credeţi că veţi scăpa nepedepsit!
Săgetător
Sunteţi foarte orgolios şi orice comparaţie cu o altă persoană vă enervează la culme. În septembrie, partenera este destul de supărată pentru că vă petreceţi prea mult timp la serviciu. Sunteţi cam fiecare cu treburile lui. E bine să o mai scoateţi din casă, chiar dacă sunteţi destul de obosit. În mijlocul prietenilor vă veţi simţi amândoi mai bine.
Capricorn
Nu vreţi să renunţaţi la principiile dumneavoastră. Asta nu pentru că aţi şti prea bine de ce sau care ar fi avantajul. Ar fi mai bine să vă relaxaţi. Încetaţi să mai analizaţi tot ce se întâmplă şi bucuraţi-vă de femeile frumoase care roiesc în jurul dumneavoastră! După 20 septembrie, veţi deveni ceva mai abordabil, dar acest lucru o va nemulţumi pe iubita dumneavoastră.
Vărsător
Nu vreţi să lăsaţi nimic de la dumneavoastră, cel puţin până pe 20 septembrie. Chiar dacă deveniţi ceva mai deschis la discuţii, tot nu vă poate convinge cineva că ea este uşă de biserică. Şi dacă ar fi, aţi iubi-o mai mult? Vă însinguraţi şi vă încăpăţânaţi să nu mai staţi de vorbă. Aveţi şi dumneavoastră principii, nu-i aşa? Credem, totuşi, că exageraţi puţin.
Pești
Sunteţi decis să vă jucaţi toate şansele în această relaţie. Preferaţi să nu legalizaţi nimic, motiv pentru care familia va fi destul de supărată în septembrie. De ce nu aţi intra şi dumneavoastră în rândul lumii? Ei, pentru că vă este destul de bine aşa! Pentru dumneavoastră, “Da”-ul pe care îl spuneţi ei în fiecare zi valorează de o mie de ori mai mult decât cel pe care îl puteţi spune o singură dată ofiţerului Stării Civile.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: