Hororoscopul lunii iulie

Berbec
A venit vara şi vă simţiţi puţin cam pleoştit de caniculă, de aceea preferaţi să staţi mai mult pe acasă. Este posibil să începeţi să pierdeţi nopţi, tocmai din această pricină. Dacă primiţi vizite, nu este nici o problemă, dar nu prea aveţi chef să vă deplasaţi.
Taur
Sunteţi încă centrat pe propriile interese, dar deveniţi ceva mai receptiv la nevoile celorlalţi, inclusiv ale familiei. În iulie 2010 veţi face mai multe plimbări în care veţi îmbina plăcutul cu utilul. De asemenea, va trebui să învăţaţi să vă delegaţi responsabilităţile, să controlaţi de la un nivel superior mersul afacerilor dumneavoastră.
Gemeni
Puteţi respira uşurat, pentru că tensiunea din ultimele două luni a scăzut simţitor. Pe măsură ce înaintaţi în iulie, viaţa prinde culori din ce în ce mai vesele. Vă recăpătaţi graiul, simţul umorului şi al relaţiilor. În plus, planurile dumneavoastră încep să meargă. Norocul vă surâde în toate sectoarele vieţii.
Rac
Sunteţi mai încrezător şi în ceea ce priveşte serviciul. Dacă până acum nu aţi avut un loc de muncă, în mod sigur veţi găsi acum.  Satisfacţiile profesionale nu se lasă aşteptate în iulie. Să fiţi chiar dumneavoastră persoana despre care se vorbeşte atât de frumos? Ei bine, da!  La începutul lunii iulie pot apărea probleme familiale destul de mari.
Leu
La jumătatea lunii iulie, vor apărea tot felul de surprize în activitatea profesională. Puteţi găsi colaborări noi. Perioada de glorie profesională continuă, chiar dacă, până pe 20 iulie, sunteţi preocupat mai mult de problemele personale. Spre finalul lunii iulie, chiar dacă sunteţi în mare formă, va trebui să conştientizaţi cât anume din realizări se datorează meritelor personale şi norocului.
Fecioară
Chiar dacă veţi avea câştiguri mai mult de ordin moral, luna iulie va fi foarte bună. Aveţi avea parte de o continuă ascensiune profesională, mai ales dacă veţi da dovadă de seriozitate şi corectitudine.  Relaţiile cu străinătatea pot fi foarte bune. Aţi reuşit să vă acomodaţi cu noile condiţii de lucru, ba chiar vă veţi face prieteni printre persoanele foarte influente. După 15 iulie 2010, vă permiteţi chiar să faceţi glume destul de îndrăzneţe cu ei.
Balanţă
Începând din 6 iulie, deveniţi mult mai serios decât luna precedentă. Totuşi, ştiţi să disimulaţi destul de bine această întoarcere foarte gravă spre sine şi puteţi să păreţi extrem de volubil în prezenţa celorlalţi. Ieşiţi destul de mult cu prietenii. De la jumătatea lunii iulie, puteţi face călătorii mai lungi, în care să îmbinaţi plăcutul cu utilul. După 20 iulie, vă recăpătaţi vigoarea.
Scorpion
Realizaţi că satisfacţiile cele mai mari nu sunt obţinute prin manipularea fără scrupule a celorlalţi. Dacă nu ai un cămin în care să te simţi cu adevărat bine şi dacă nu poţi dărui ceea ce obţii, nimic nu poate fi cu adevărat frumos. Relaţiile cu străinătatea pot fi foarte intense şi sunt posibile călătorii lungi. Finalul lunii iulie poate aduce o promovare.
Săgetător
După data de 13 iulie, puteţi beneficia de sprijin puternic din partea partenerilor. La serviciu totul merge strună. Câştigaţi în influenţă. Puteţi fi un bun lider, chiar dacă nu oficial… încă!  Familia va fi şi ea foarte importantă, astfel că veţi pune interesele ei pe aceleşi loc cu ale dumneavoastră. Cât altruism!
Capricorn
Luna iulie este una dintre cele mai bune luni din, aşa că pregătiţi-vă să o exploataţi cum se cuvine. În jurul datei de 8 iulie, veţi putea încheia un contract foarte avantajos. Va trebui să renunţaţi la încăpăţânarea de a face totul singur şi să acceptaţi ajutorul care vi se oferă. Oferta este destul de surprinzătoare, dar se va dovedi de bun augur.
Vărsător
În prima parte a lunii iulie, aveţi destul de multe de făcut la serviciu. Va trebui să învăţaţi să lucraţi în echipă, chiar dacă partenerii sunt ceva mai lenţi şi mai conservatori. După 13 iulie, aveţi norocul de a vă îmbogăţi echipa cu persoane valoroase. Unde-s mulţi, puterea creşte! La fel şi veselia. Dacă vă hotărâţi să plecaţi în concediu, o puteţi face în a doua jumătate a lunii iulie.
Peşti
Vă aşteaptă una dintre cele mai vesele luni din 2010. Toate vor merge din plin. Relaţiile familiale se vor îmbunătăţi şi puteţi fi vizitat de foarte mulţi prieteni. Veţi ieşi mai des şi veţi participa la multe petreceri. Iulie este o perioadă prielnică pentru concediu. Nici pe plan profesional nu aveţi de ce să vă plângeţi, pentru că aveţi parte de toată bunăvoinţa superiorilor şi colegilor. Meritele dumneavoastră sunt recunoscute de toată lumea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: