Horoscop luna iunie 2010

Berbec
Luna iunie se anunţă la fel de bună ca precedenta. Veţi întări colaborările, veţi face foarte multe deplasări, veţi vorbi la telefon tot timpul, veţi primi faxuri, e-mail-uri, scrisori şi veţi trimite la fel de multe. Este o lună în care vă place să fiţi înconjurat de prieteni.
Taur
Iunie este o lună veselă şi mai ales prosperă. Începutul lui iunie va face ceva mai comunicativ şi mai tolerant. Între 7 şi 20 iunie 2010, reveniţi la un oarecare egoism, dar Venus intră în zodia dumneavoastră şi vă face mai blând şi mai generos. Finalul lunii iunie este foarte vesel şi puteţi să vă ocupaţi mai mult de prietenii dumneavoastră.
Gemeni
Reveniţi asupra multor probleme rămase nerezolvate. Simţiţi nevoia să alegeţi o direcţie de acţiune şi presimţiţi gravitatea momentului. Până spre finalul lunii, nu veţi face altceva decât să vă tot întoarceţi asupra trecutului şi să faceţi mici plăţi înainte, pe măsură ce mai puneţi ceva la punct. Sunteţi mai hotărât şi mai consecvent cu propriile decizii. Nimic nu vă poate sta în cale şi nimic nu vă poate face să vă schimbaţi direcţia.
Rac
După 4 iunie, vă face mare plăcere să fiţi singur. Nu prea mai suportaţi mediile gălăgioase. S-ar putea să vă luaţi de muncă acasă. Sunteţi studios, chiar obsedat de detalii. Este posibil ca la serviciu să urmeze o perioadă de inspecţii. În general, în iunie nu se întâmplă mare lucru şi vă cam plictisiţi, cel puţin până pe 20 iunie. După 27 iunie deveniţi mai energic.
Leu
Pe 4 iunie veţi afla veşti bune de la partenerii dumneavoastră. Beneficiaţi de prieteni care vă vor fi de mare ajutor. Va trebui să învăţaţi să vă cultivaţi relaţiile de prietenie la locul de muncă şi să acordaţi mai multă atenţie celorlalţi decât propriei persoane. Chiar dacă evenimentele se succed încet, paşii dumneavoastră sunt foarte siguri. Sunt posibile promovări pe care le meritaţi.
Fecioară
După 7 iunie, deveniţi încăpăţânat, dar în sens benefic. Reuşiţi să asimilaţi toate schimbările survenite. După 15 iunie este posibil să mai aveţi o pasă de îndoieli şi de teamă vizavi de ce va urma, dar vă va trece destul de repede. Lucrurile încep să se aşeze din ce în ce mai bine. Beneficiaţi în continuare de sprijinul unor persoane influente.
Balanță
Lucrurile vă merg cum nu se poate mai bine pe toate planurile. Agenda dumneavoastră este atât de încărcată, încât nu ştiţi cum să îi mai faceţi faţă. Vă hotărâţi să nu mai ţineţi cont de sfaturile celorlalţi; vreţi să faceţi totul aşa cum vă taie capul. Se va dovedi o atitudine hazardată, pentru că după 4 iunie, chiar dacă nu vi se întâmplă nimic rău, realizaţi că lumea nu se învârte în jurul dumneavoastră, dar se poate învârti foarte armonios pentru toată lumea.
Scorpion
Şi în iunie veţi profita de contracte avantajoase. Chiar dacă unii asociaţi vor dori să insitaţi asupra unor probleme considerate depăşite, nu e cazul să vă faceţi probleme din acest punct de vedere. Pot apărea amânări sau reveniri asupra unor detalii. Sunteţi scump la vorbă şi preferaţi să manipulaţi prin alte metode. Aveţi suficientă răbdare pentru a duce totul pe făgaşul scontat.
Săgetător
După 4 iunie, partenerii dumneavoastră vor deveni mai maleabili. Este posibil să rediscutaţi o parte din termenii contractului iniţial. Ar fi bine să îi acceptaţi. Aveţi mult de lucru, dar nici satisfacţiile nu se vor lăsa aşteptate. Mediul în care lucraţi este foarte cald, partenerii sunt inteligenţi – aveţi o echipă grozavă!
Capricorn
În iunie pot apărea multe probleme la serviciu. Este posibil să fiţi nevoit să reveniţi asupra unor lucrări din luna precedentă. Sunteţi prea încăpăţânat şi vreţi să faceţi numai cum ştiţi dumneavoastră. Aveţi nevoie de multă linişte când lucraţi. Vă epuizaţi destul de uşor, aşa că aveţi grijă. Sunteţi un pic prea chiţibuşar. Dacă aţi renunţa să staţi trei ceasuri pe un detaliu, poate v-ar fi mai uşor. 
Vărsător
Să nu credeţi că totul a fost pus la punct. În linii mari, aveţi dreptate, dar va trebui să priviţi lucrurile mai în amănunt. Nu e bine să vă grăbiţi. Pot apărea întârzieri, dar pe 20 iunie v-aţi apucat deja de treabă. Este posibil să primiţi veşti care vă vor tăia un pic din elan, cel puţin în prima jumătate a lunii iunie, dar vă sfătuim să vă înarmaţi cu răbdare.
Pești
După 4 iunie, închideţi uşile şi ferestrele şi nu suportaţi să fiţi deranjat. Preferaţi să vă luaţi de lucru acasă. Este luna în care veţi face destul de multe drumuri, mai ales după data de 8 iunie. Acest lucru vă va obosi şi mai mult. Spre sfârşitul lunii, reuşiţi să vă găsiţi liniştea şi buna dispoziţie. Tot atunci vă vor surâde noi şanse profesionale.
Roxana MOLDOVAN

Lasă un comentariu