FC Internaţional a rămas în prima ligă

“La sfârşitul campionatului vreau să fiu primul deasupra liniei echipelor retrogradate!” Visul finanţatorului Benone Lazăr s-a îndeplinit: cu 36 puncte, echipa lui a scăpat de retrogradare şi va juca şi anul viitor în Trivale, pe prima scenă fotbalistică a ţării! Este foarte posibil ca în campionatul cu numărul 93, judeţul Argeş să aibă în prima ligă 2 echipe, căci Dacia Mioveni este la un pas de promovare.
U. Craiova – Inter Curtea de Argeş 1-3 a reprezentat momentul ascensiunii din zona minată. După înfrângerea normală de la Urziceni (0-1), echipa condusă de cel mai tânăr antrenor din prima ligă, Ionuţ Badea (34 ani) s-a scăpat de orice griji printr-un 2-0 cu Cehlăul, acasă. La Cluj a fost pe cale să încurce socotelile gazdelor şi să amâne deznodământul titlului, dar a pierdut cu 1-2. Sâmbătă, 22 mai, pe Stadionul “Nicolae Dobrin” şi-a permis o înfrângere cu 0-2 în faţa echipei Steaua, dar jocurile erau făcute. Noua campioană este CFR Cluj, urmată de Unirea Urziceni, S.C. Vaslui, Steaua şi Timişoara. Dinamo aşteaptă cu sufletul la gură decizia TAS şi ar putea rata Europa League în favoarea Rapidului, căruia i s-au luat 3 puncte. În liga secundă au retrogradat Pandurii Tg. Jiu, Poli Iaşi, Ceahlăul Piatra Neamţ şi Unirea Alba Iulia.
Reuşita Interului argeşean se datorează inteligenţei lui Benone Lazăr, care în ajunul Crăciunului l-a adus pe Ionuţ Badea. Promiţătorul antrenor a strâns în retur 20 puncte şi poate construi o echipă redutabilă pentru viitoarele sezoane. Mult succes şi sincere felicitări pentru îndeplinirea obiectivului!
Vladimir ALBU

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: