Boureanu, Lazăr şi Nicuţ – puşi pe liber: NEM TUDOM, formulă de salut în PDL Argeş?…

Deputatul Cristian Boureanu a căzut în dizgraţia conducerii centrale a PDL, din cauza rezultatelor nesatisfăcătoare obţinute în confruntările electorale din ultimii doi ani. Ambiţia sa de a detrona PSD din poziţia de lider al politicii în Argeş nu s-a îndeplinit, iar Bucureştiul nu i-a iertat-o. Singura concesie: i s-a permis să-şi anunţe demisia de la şefia PDL Argeş, ceea ce a şi făcut. Interimarul la conducere a rămas în grija Sulfinei Barbu şi a altor trei politicieni trimişi de la centru.
Zvonurile privitoare la instalarea unui subprefect maghiar în judeţul nostru s-au confirmat: Zoltan Kalman i-a luat locul lui Adrian Lazăr. La scurt timp, prof. Gheorghe Nicuţ (foto), fost primar trei legislaturi în Curtea de Argeş (1996-2008), şi-a anunţat decizia de a se pensiona, deşi avea contract de management cu OPC Argeş pentru 4 ani. În perioada în care a condus instituţia, în câteva luni a ridicat-o de pe locul 27 pe 5 în ţară. Aşa că povestea cu necesitatea trecerii unui examen de capacitate e de-a dreptul rizibilă, iar decizia de pensionare este o palmă dată cu piciorul ingratitudinii de către fostul prim-edil al urbei Basarabilor.
Adrian Lazăr (foto) a renunţat destul de uşor la postul de responsabil cu timpul liber şi a revenit la afacerile sale. Prefectura Argeş, în particular şi PDL, în special, par să buchisească limba maghiară. Nimic de mirare într-o ţară în care se poate spune că în ultimul timp nimeni nu mai pricepe ceva din ceea ce se întâmplă…. Gheorghe Nicuţ şi Adrian Lazăr au fost primiţi de PDL pe uşa din faţă ca să candideze pe banii lor uninominal. Drept compensaţie, au primit nişte funcţii, din care au trebuit să plece, pentru că aşteaptă şi alţii la rand. C-aşa-i la noi!
Eva ADAM

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: