HOROSCOP LUNA MAI

Berbec
E cazul sã ceri o mãrire de salariu în preajma lunii noi din 5 mai. Luna asta eşti pe val din punct de vedere profesional: vei culege roadele muncii din ultimele luni. Dacã ai programate ceva interviuri pentru acest interval, luna plinã din 19 mai e cel mai potrivit moment pentru ele.
Taur
Un prim sector în care vei simţi rezultatele este cel al chestiunilor legate de casã. Dacã vrei sã cumperi sau sã vinzi, sã renovezi sau sã achiziţionezi o mobilã nouã, acum e momentul sã închei contractele! Mijlocul lunii se anunţã a fi fierbinte. Dacã eşti într-o relaţie, ia-ţi iubitul într-o cãlãtorie romanticã, într-un loc liniştit, de preferinţã lângã o apã.
Gemeni
Se pare cã ţii un secret numai pentru tine, şi îl ţii cu strãşnicie! Nu renunţa! Planul tãu mai are nevoie de cizelare şi nu e gata pentru a ieşi la luminã. Dacã ai un obicei la care vrei sã renunţi, nu existã moment mai potrivit pentru asta decât luna nouã din 5 mai. Vei fi carismatic şi plin de entuziasm şi veselie. E timpul sã petreci ceva mai mult timp cu familia, mai ales alãturi de copii, dacã e cazul.
Rac
E timpul sã te distrezi, sã ieşi cât mai mult şi sã organizezi întâlniri. Vei face cunoştinţe noi care îţi vor deschide
noi perspective (inclusiv sentimental), vei stabili noi contacte şi interese. Dacã eşti implicat într-o relaţie deja, vei avea ocazia sã îi oferi iubitei cel mai frumos dar: timpul şi atenþia ta. Planificã o mini-vacanþã alãturi de ea!
Leu
Este un context extrem de favorabil, aşa cã nu pierde timpul şi concentreazã-te în aceastã direcţie pentru a profita la maxim! Ar putea fi vorba de un nou job sau de o poziţie de conducere primitã ca rezultat al eforturilor tale anterioare. Va fi un premiu binemeritat, dar care se anunţã din start ca fiind destul de solicitant. Pe 19 mai, chestiunile legate de casã se vor lãmuri în sfârşit: poate te vei muta sau vei schimba ceva semnificativ în cãmin.
Fecioară
O etapã nouã în viaţa ta va fi deschisã de luna nouã din Taur, de pe 5 mai. E timpul sã te gândeşti bine care sunt dorinţele tale autentice, pentru cã în aceastã perioadã vei primi o infuzie de noroc care te va ajuta sã îţi atingi
dorinţele, oricât ar fi de îndepãrtate. Vei avea poftã de muncã şi inspiraţie, pentru cã te simţi bine în compania prietenilor şi nu îţi lipsesc ieşirile gãlãgioase.
Balanţă
Ai prea multe cãrţi de credit sau nu ai gãsit încã o bancã care sã îţi ofere un depozit destul de avantajos? Acum
e cazul sã pui totul la punct. Sunã-ţi consilierul financiar, verificã soldurile, fã bilanţul!  Dacã eşti în cãutarea unei surse de finanţare pentru un proiect sau pentru a-ţi cumpãra o casã nouã, e timpul sã faci demersurile necesare. Luna nouã din 5 mai şi Jupiter te vor veghea pentru a ajunge la rezultatele visate.
Scorpion
S-ar putea sã primeşti o cerere în cãsãtorie sau iubitul tãu îţi va aduce la cunoştinţã cã are planuri cât se poate de serioase în legãturã cu viitorul vostru. În orice caz, vestea te va surprinde în mod plãcut. De parcã nu ar fi destule veşti bune, luna plinã de pe 19 mai va fi în Scorpion şi îţi va aduce împlinirea unei dorinţe mai vechi.
Săgetător
Luna nouã din 5 mai îþi va aduce un proiect nou, care îţi va solicita latura pragmaticã. Ştim cã acesta nu este punctul tãu forte, dar va trebui sã faci un efort, pentru cã un “happy-end” e doar la un pas distanţã. Dacã eşti predispusã la visare şi îţi place sa vezi mai mult partea plinã a paharului, e momentul acum sã devii un pic mai realistã. Dacã ţi se pare cã e timpul sã elimini anumite substanţe sau alimente din dieta ta, acum e momentul sã o faci!
Capricorn
Eşti harnicã şi muncitoare de obicei, dar luna asta astrele ţi-au pregãtit o micã vacanţã… romanticã. E timpul pentru iubire, distracţie şi tandreþe. Imediat dupã luna nouã din 5 mai vei simţi pe chip adierea acestui nou vânticel cald şi zglobiu. Trebuie sã fii în formã pentru evenimentul la care vei participa pe 17-18 mai sau la începutul sãptãmânii
ce urmeazã, pe 19-21. Va fi un eveniment de proporţii, o galã sau o searã aniversarã. Te vei reîntâlni cu persoane dragi şi vei petrece de minune.
Vărsător
S-ar putea sã te muţi, sã redecorezi, sã renovezi sau sã cumperi mobilã nouã – în orice caz, spaţiul casei tale va trece prin schimbãri semnificative. Pe 12 mai vin şi veştile bune din sectorul finaciar, unde problemele nu pãreau sã se mai termine. E vorba despre o sumã semnificativã, pe care o vei încasa pe loc, nu eşalonat – cel mai probabil un bonus sau un premiu.
Peşti
E foarte posibil sã închei un contract important în aceastã lunã. Astrele sunt alãturi de tine şi vei beneficia de cei mai buni auguri. S-ar putea sã ţi se cearã sã ţii un curs sau sã scrii un articol. Treci la treabã fãrã sã stai pe gânduri, oricât de ocupatã ai avea agenda. Eşti într-o pasã creativã şi va fi o experienţã bogatã pentru tine! Vei cunoaşte
o persoanã nouã şi interesantã. Dacã eşti deja angajatã într-o relaţie, poate la fel de bine sã fie vorba despre un
nou partener de afaceri, cu care te vei înţelege de minune.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: