FC Internaţional poate evita retrogradarea!

Benone Lazãr a fost inspirat când l-a adus pe Ionuţ Badea. Stilul sãu pragmatic, subordonat rezultatului, a început sã aducã punctele necesare ca aerul în lupta pentru evitarea matineului în sezonul viitor. Internaţional Curtea de Argeş n-a mai cunoscut înfrângerea de la partida cu Rapidul. Dovada maturitãţii a dat-o la Timişoara, unde practic argeşenii i-au dominat pe bãnãţeni şi numai ghinionul a îngheţat tabela la un 0-0 nedrept poate. Marius Popa a închis poarta interistã, iar prin min. 75, pasa genialã a lui Mihai Rãduţ a ajuns la Bogdan Apostu, şutul acestuia zguduind bara stângã a porţii lui Pantilimon.
Meci pe viaţă şi pe moarte în etapa urmãtoare, unde Inter a înfrânt Alba iulia cu 2-1 (Voiculeţ 36’, Daniel Stan 45’, respectiv Cãlin Cristea 89’). Scorul putea lua proporţii, dar Stoianof a fost regele ratãrilor.
A urmat deplasarea de la Ploieşti, unde Apostu s-a revanşat prin golul înscris în min. 30. Bãieţii noştri au dominat tactic partida, dar au fost egalaţi pe final, la o gafã comisã în apãrare de George Neagu. Dupã acel 1-1, antrenorul italian al Astrei, Nicolo Napoli, a fost demis şi înlocuit cu Marin Barbu, zis Magiun. Înaintea partidei de acasã cu S.C. Vaslui, interiştilor nu le rãmâne decât sã se roage la Dumnezeu pentru alungarea ghinionului ratãrilor, care le-a scos din cont 4 puncte în ultimele etape.
Vladimir ALBU

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: