Horoscop lunar

Berbec
Un partener sau un rival este supărat sau deranjat de succesul pe care îl ai pe plan profesional. Vei avea o energie pozitivă şi o forţă de muncă foarte mare, astfel încât îţi vei suprinde plăcut superiorii şi poţi înainta pe scară profesională. Banii întârzie să apară şi eşti forţat de împrejurări să lucrezi peste program, lucru care crează probleme în viaţa de familie.
Taur
Dispui de foarte multă energie pozitivă pe toate planurile: social, profesional, relogios, politic, legal şi al călătoriilor. Eşti foarte preocupat de aceste domenii pe parcursul întregii luni. Însă există mici probleme în ceea ce priveşte abilitatea de a împăca viaţa publică cu cea privată.
Gemeni
Poţi găsi călătoriile şi activităţile în aer liber ca deschizătoare de uşi spre romantism, succes financiar şi relaxare. De asemenea, în plan profesional devii un lider puternic cu multiple oportunităţi de câştig. Trebuie doar să discuţi cu mult calm împreună cu partenerul de viaţă şi să încercaţi să depăşiţi momentele grele.
Rac
Pentru a evita problemele cu colegii, ar trebui să nu ai discuţii în contradictoriu şi să refuzi să  petreci timpul plictisindu-te alături de ei. Luna aceasta lucrurile merg strună, deoarece vei avea parte de evenimente muzicale şi se pare că ai mare noroc pe această linie, în toate proiectele.
Leu
Trebuie să faci eforturi financiare mari, în sensul că trebuie să reduci cheltuielile, dar şi să munceşti mai mult pentru a câştiga bani. Cu dragostea stai perfect în sensul că vei petrece cel puţin un week-end romantic alături de iubitul tău, sau vei găsi pe cineva din străinătate cu care să te simţi excelent.
Fecioară
Vei întâlni foarte multe persoane dornice să-ţi ofere sprijinul în susţinerea unor proiecte de natură intelectuală. În dragoste ai un farmec aparte şi reuşeşti să cucereşti aproape toate persoanele cu care vei intra în contact. Cu sănătatea vei avea ceva probleme cu răceala şi febra, însă, se pare că ajungi pe mâini bune şi vei trece uşor şi peste aceste simptome neplăcute.
Balanţă
Dacă ai o poveste de dragoste incertă, lăsată din anul trecut, luna aceasta se va lămuri şi va fi plină de intensitate. Cei singuri vor găsi multe oportunităţi de aventură, depinde de fiecare cum profită de ele. La locul de muncă sau la şcoală se produc schimbări şi ai posibilitatea să avansezi şi să te remarci dacă eşti activ.
Scorpion
Vrei să ai controlul asupra a tot ceea ce ţi se întâmplă şi faptul că nu vei reuşi te frustrează. Viaţa amoroasă şi pasiunea din a doua jumătate a lunii anunţă un întreg an încărcat emoţional. Viaţa ţi se schimbă semnificativ chiar de la începutul anului în urma unor achiziţii şi interacţiunii cu diverse persoane care îţi oferă noi oportunităţi în carieră. Sursele financiare se extind.
Săgetător
Ţi-ai făcut multe planuri cu persoana iubită şi acum vei începe să le pui în aplicare. Dacă eşti dintre cei singuri, este posibil să descoperi dragostea în rândul cercului de prieteni şi cunoştinţe. În orice caz, vei construi ceva spre sfârşitul lunii.
Capricorn
Energia va trebui să vă domine în această lună, deşi de multe ori se pare că v-a părăsit. Vă va fi destul de greu să vă reacomodaţi cu un stil de muncă pe care l-aţi lăsat în aer anul trecut, iar şefii devin din ce în ce mai sâcâitori. În weekend-uri aveţi nevoie de multă odihnă şi linişte. Nu uitaţi însă de persoana iubită, s-ar putea să se simtă neglijată!
Vărsător
Se pare că vă înhămaţi la treabă cu mult enuziasm, iar concediul care tocmai s-a cam sfârşit a fost benefic. Una din surprizele lunii ar putea fi o oportunitate pe care o aşteptaţi demult sau care pur şi simplu a apărut dintr-o dată şi pe care v-ar fi greu s-o refuzaţi. Pe plan sentimental toate lucrurile sunt frumoase, iar optimismul creşte în fiecare zi.
Peşti
Luna ar putea să te surprindă cu o ofertă pentru un nou loc de muncă, o nouă relaţie sau o îmbunătăţire a relaţiilor cu cei dragi. În carieră seninătatea vă va urma mereu, iar colegii şi şefii par mai deschişi la ideile voastre. Totul depinde de voi, de cum ştiţi să vă puneţi în practică planurile.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

<span>%d</span> blogeri au apreciat: