Horoscopul lunii februarie

Berbec
Oricât de dificilă ar fi schimbarea, vei primi sprijin necondiţionat din partea unui prieten. E posibil să vă faceţi planuri împreună sau deja să le demaraţi. Acest perteneriat va fi construit pe un puternic sistem de valori. Dacă lucrezi pe cont propriu, poţi face rost de noi contracte avantajoase sau chiar noi parteneri.
Taur
Ai în faţă o lună plină de evenimente, în care vei avea nevoie de pauze regulate pentru a face faţă solicitărilor. Lucrurile deja începute vor sta sub o stea norocoasă şi au şanse reale de a se dezvolta în direcţia în care îţi doreşti. Poziţia câştigată în sectorul carierei îţi va oferi stabilitatea financiară pe care o urmăreai.
Gemeni
Oscilaţiile financiare, câştiguri şi pierderi, provin atât din venituri, taxe, asigurări, proprietăţi personale şi ale partenerului. Posibilitatea suplimentării veniturilor va fi posibilă numai dacă se face un plan foarte strict. Există perspectiva unei noi relaţii, dar la fel de probabilă este şi consolidarea unei relaţii, în cazul celor care sunt implicaţi într-o relaţie stabilă de foarte mult timp.
Rac
Toate schimbările care au loc în viaţa racilor afectează atât percepţia lor asupra propriei persoane, dar şi modul în care ei sunt percepuţi de către ceilalţi. Cert este că identitatea, ideologia de viaţă, relaţiile racilor se schimbă; şi se schimbă foarte repede. Foarte posibile sunt şi noi colaborări profesionale.
Leu
Viaţa socială şi de familie va fi una liniştită, ordonată. Aveţi parte numai de evenimente fericite  Finanţele nu vor întârzia să apară. Leii cei mai norocoşi pot să îşi deschidă o firmă sau să facă investiţii de pe urma cărora vor câştiga sume considerabile de bani.
Fecioară
Nativii din acest semn zodiacal vor fi împărţiţi între familie şi locul de muncă, vor fi suprasolicitaţi, însă rezultatele profesionale nu vor întârzia să apară, iar partenerul de viaţă va da dovadă de înţelegere. Nu este indicat să se facă împrumuturi mari şi tranzacţii importante în perioada 15-26 februarie.
Balanţă
Balanţele se vor remarca prin eficienţă şi ambiţie. Spre finalul lunii, însă, se vor simţi epuizate şi vor simţi nevoia unei pauze, în sânul familiei. Se pare că nu mai daţi un randament atât de bun, în condiţiile în care aţi depus atâtea eforturi în lunile de dinainte, dar planeta se învârte şi în aceste condiţii, iar nativii acestei zodii vor fi nevoiţi să îşi acorde mai mult timp.
Scorpion
Vă veţi implica în multe proiecte şi vă veţi dori uneori ca ziua să nu ţină doar 24 ore. Va fi o lună cu multe excese, o lună a rebeliunii şi a dorinţei de schimbare, o perioadă propice evoluţiei profesionale şi personale. Nu este exclus ca scorpionii să îşi dorească o schimbare a locului de muncă sau chiar a domeniului în care activează.
Săgetător
Pentru a atinge succesul în carieră şi afaceri, săgetătorii trebuie să rămână fermi şi angajaţi în obiectivele lor. În primele zile ale lunii veţi avea probleme cu sistemul circulator, dar şi ceva probleme cu sistemul nervos. Este indicat ca pe parcursul anului să se facă analize generale pentru a nu apărea surprize neplăcute mai târziu.
Capricorn
Se anunţă o perioadă plină de surprize plăcute. Capricornii sunt extrem de încrezători în capacitatea lor, ceea ce va conduce la îndeplinirea obiectivelor. Pe tot parcursul lunii starea de sănătate a capricornilor va fi una bună, fără probleme majore. Probleme care pot apărea sunt cele legate de inimă şi de stomac. Ar fi bine ca să fiţi atenţi la diete şi la ce mâncaţi, pentru a evita unele disconforturi.
Vărsător
Managerii şi partenerii de viaţă ar putea să discute cu tine despre ce îi deranjează la comportamentul tău, dar s-ar putea în acelaşi timp să primeşti propuneri de afaceri sau chiar de căsătorie. Cea mai provocatoare perioadă este cea de la mijlocul lunii, mai ales în ceea ce priveşte partea de educaţie şi dezvoltare intelectuală, poate nişte cursuri, o promovare sau continuarea studiilor.
Peşti
Financiar s-ar putea să stagnezi puţin, dar începând cu de luna viitoare, lucrurile vor evolua spre bine. Anumite evenimente te vor solicita mai mult, drept pentru care va fi o perioadă în care te vei cunoaşte mai bine şi vei putea să depăşeşti anumite slăbiciuni. Dacă ai grijă, s-ar putea să ai un an foarte bun în care să prosperi financiar. Însă te vor tenta anumite riscuri, aşa că nu trebuie să fii impulsiv.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

<span>%d</span> blogeri au apreciat: