Tort de frişcă cu pişcoturi

Ingrediente: un pachet pişcoturi de şampanie, frişcă lichidă – 500 ml, o cutie compot de ananas, 2 kiwi, o portocală, o banană.
Mod de preparare: Se bate bine frişca cu întăritorul pentru frişcă până se întăreşte şi se dă la rece. Se desface compotul de ananas şi se scurge zeama. Ananasul se taie bucăţi mici şi se pune deoparte. Se iau pişcoturile şi se înmoaie în zeama de la compot, se aşează pe un platou, un rând de pişcoturi, se pune frişca, iar în ea se pun bucăţele de ananas, de portocală şi de banană.
Se continuă cu alt strat de pişcoturi înmuiate şi cu altul de frişcă şi aşa până se termină ingredientele. Se îmbracă tortul în frişcă şi se ornează cu kiwi.
Roxana MOLDOVAN

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: