Reţete delicioase de sărbători

Chişcă moldovenească

Ingrediente: 2-3 cepe, o cană de orez, măruntaie de porc/vită, sare, piper, ienibahar măcinat.
 Se taie mărunt cepele şi se pun la prăjit. Se pune apă şi orezul la fiert. După ce s-a fiert orezul, se lasă la răcit. Apoi se ia orezul şi se amestecă cu măruntaiele fierte şi tocate în prealabil, adăugându-se sarea, piperul şi ienihabarul măcinat. Maţele se spală şi apoi se umplu cu compoziţia rezultată, se leagă la capete şi se pune la fiert pentru 20 minute.
Roxana MOLDOVAN

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: