HOROSCOP LUNA DECEMBRIE

Berbec
Ai un tonus profesional bun, orientat către depistarea oportunităţilor, explorarea noilor posibilităţi, promovarea şi valorificarea talentelor. Beneficele Venus şi Jupiter îţi sunt favorabile: Venus în privinţa studiilor, activităţilor ştiinţifice sau culturale, călătoriilor şi colaborărilor la distanţă, iar Jupiter – acţiunilor de grup, susţinerii, protecţiei şi popularităţii. Despre bani, numai de bine!
Taur
Dacă ai predispoziţie către relaţii mai agitate, aşteaptă-te la episoade alternante de expansiune şi frustrări, de pasiune şi inhibiţii. Afacerile sunt stimulate, relaţiile cu instituţiile financiare te favorizează, sunt şanse să apară venituri suplimentare, cadouri de preţ, să faci achiziţii inspirate şi avantajoase. Caută compania oamenilor veseli, relaxează-te făcând lucruri care îţi plac!
Gemeni
Luna Decembrie 2009 este o minunată perioadă în care tu şi perechea ta priviţi în aceeaşi direcţie, vă puneţi de acord asupra scopurilor şi a modului de acţiune şi vă distraţi bine împreună, în doi sau alături de prieteni şi familie. Ai mult farmec şi se poate să atragi propuneri şi din exterior, dar ceva te opreşte să le dai curs. Atenţie la acte şi la drum, cu deosebire în perioada sărbătorilor!
Rac
În prim-plan: banii! Te exasperează cheltuielile care nu se mai termină sau faptul că sari calul la cumpărături mai des ca altădată. Atmosfera de lucru este agreabilă, ceea ce ai de făcut îţi place şi-ţi pune în valoare talentul. Se poate să apară o nouă provocare, o nouă responsabilitate. Este însă o perioadă bună pentru investigaţii şi tratamente, în care totul merge uşor şi ai noroc de medici inspiraţi si pricepuţi. În lunile următoare vei avea nevoie de un fond de rezervă.
Leu
Toate porţile îţi sunt deschise şi pe oricare dintre ele ai intra, poţi să găseşti fericirea. Ai ambiţie, forţă, voinţă, curaj. Configuraţia astrologică te susţine atât în acţiunile concrete, pragmatice, cât şi în activităţile artistice şi de creaţie. Excesul de energie de care dispui trebuie consumat în sport sau în lupta pentru un scop nobil. Atenţie la drum şi la sănătate în ultima săptămână a lunii!
Fecioară
Fereşte-te de efortul excesiv şi rezervă-ţi un timp generos de odihnă, pentru ca sănătatea nu străluceşte! Cu Marte în casa pericolelor ascunse, prudenţa este sfântă. Caută să eviţi excesele şi fereşte-te în continuare de maladiile contagioase, oricare ar fi ele! Ţine-te departe de mediile dubioase şi de persoanele care provin din aceste medii!
Balanţă
Comunicarea, intelectul şi deplasările sunt la ordinea zilei în Decembrie 2009 şi se derulează într-un mod plăcut şi care te avantajează, atâta timp cât rămân în sfera recreaţională sau, în muncă, în sfera creativităţii, a exprimării artistice, a industriei de divertisment, a activităţii pedagogice sau a celei de reprezentare. Ai un tonus bun în Decembrie 2009, bazat în principal pe o stare de spirit veselă şi optimistă, care se întinde cam până la Crăciun.
Scorpion
Fie nu se schimbă prea multe faţă de situaţia de fapt, chiar dacă îţi doreşti, fie pur şi simplu ai alte interese mai presante, iar preocupările relaţionale trec în plan secundar. Luna Decembrie 2009 se anunţă generoasă în bani şi cadouri… Numai că sacul pe-o parte se umple şi pe alta se goleşte – uneori de nevoie, alteori ca urmare a demersurilor riscante şi a cheltuielilor compulsive.
Săgetător
Farmec, bună dispoziţie, eleganţă… o mulţime de atuuri care te fac de nepreţuit. Dincolo de toate, se pare însă că ai în minte nişte planuri foarte precise cu privire la evoluţia vieţii de cuplu. Poţi avea realizări în plan intelectual, dar şi în comunicare, negocieri, comerţ etc. Financiar nu excelezi, aşa că micile avantaje de luna asta sunt binevenite. Nu exagera de sărbători!
Capricorn
Tot ceea ce este legat de obiective, poziţie sau carieră te motivează profund dar te menţine aproape permanent într-o stare de încordare. Acţiunile întreprinse de tine au succes atâta timp cat interesele sunt în acord cu emoţiile şi sentimentele. Îţi creşte forţa, dar presiunea devine şi ea mai mare, aşa că ar trebui să faci ceva pentru a te relaxa. Fereşte-te de ideile extravagante, replicile “scăpate” pe nepusă masă şi indiscreţiile involuntare!
Vărsător
Consumi multă energie pentru a-i aduna pe alţii laolaltă, pentru a-i organiza sau a le rezolva treburile. Aşteaptă-te la realizări, dar cu condiţia să-ţi fixezi ţeluri rezonabile şi să eviţi rivalităţile şi conflictele! În Decembrie 2009 eşti într-o formă bună, dar rămâne problema excesului de energie care trebuie consumată în activităţi viguroase, dar lipsite de risc. Atenţie la stres şi la tendinţa de a-l combate mâncând!
Peşti
Este important să ştii să te organizezi şi să înveţi să refuzi. Banii vin, dar vin numai din muncă, din acele eforturi care te consumă, aşa că gândeşte-te de două ori înainte de a-i risipi în stânga şi-n dreapta! Deocamdată eşti bine, dar oboseala şi stresul se acumulează. Ar fi bine să începi deja să te protejezi şi să te îngrijeşti mai atent. Este timpul să demonstrezi puţin egoism. Lasă-i pe ceilalţi să se descurce singuri şi vezi-ţi de ale tale!

Un răspuns sa “HOROSCOP LUNA DECEMBRIE”

  1. Citind despre cadouri mi-am amintit de site-ul de unde mi-a cumparat iubitul meu un ursulet de plus ieftin 😛

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

<span>%d</span> blogeri au apreciat: