ZIUA ADEVĂRULUI – 04.10.2009

În comuna Berevoeşti din judeţul Argeş, la solicitarea primarului liberal Gigi Fănel Proca, prin ordinul Prefectului nr. 555/24.08.2009, a fost declanşată organizarea unui Referendum pentru dizolvarea Consiliului Local Berevoeşti.
Între organizaţia locală PNL, grupul de 8 consilieri PNL şi primarul comunei au avut loc discuţii contradictorii. I s-a imputat domnului Proca neimplicarea în campania pentru alegerile europarlamentare si neparticiparea alături de grupul PNL.
Organizaţia PNL Berevoeşti a semnalat la întâlnirea din campania electorala din 02.06.2009, de la ANINOASA, în prezenta d-lor Ludovic Orban şi Adrian Miuţescu disensiunile din organizaţia PNL Berevoeşti.
Cu multe falsuri în strângerea semnăturilor, prin recunoaşterea acestora in conţinutul adresei din ordinul Prefecturii, în care se arată printre altele că 42 semnături ale unor cetăţeni nu au domiciliul în comuna Berevoeşti, Ziua Adevărului – 04.10.2009 – a venit.
Situaţia referendumului se prezintă astfel:
Cetăţeni cu drept de vot înscrişi pe liste – 2.739;
Participanţi la vot înscrişi pe liste – 894;
Voturi pentru demiterea Consiliului Local – 679;
Voturi împotriva demiterii Consiliului Local – 166;
Voturi nule – 49;
Locuitorii comunei Berevoeşti au dat o palmă şi un vot de blam organizatorilor referendumului, respingându-l cu obiectivitate şi justă principialitate. Berevoeştenii se întreabă acum din ce fonduri s-au cheltuit inutil aceşti bani, nu cumva din bugetul local, şi implicit din taxe şi impozite? Poate cineva va da un răspuns.
Situaţia în Berevoeşti este tensionată şi astăzi. Oare nimeni din organele superioare nu se găseşte să adune taberele adverse la masa discuţiilor, a tratativelor, să facă intrarea în normal a celor două instituţii, a Executivului si a Consiliului Local?…

NAPOLEON TITU  BEREVOESCU, preşedinte PNL Berevoeşti

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

<span>%d</span> blogeri au apreciat: