Spărgătorii din Călăraşi rămân în arest

În ediţia anterioară vă informam despre sfârşitul aventurii unor spărgători veniţi din părţile dunărene şi arestaţi în urbea Basarabilor, după o tentativă de jefuire a unei case de schimb valutar de pe Bulevardul Basarabilor. Mandatele de reţinere pentru 24 ore s-au transformat în mandate de arestare preventivă pentru 29 zile, în ciuda eforturilor depuse de către avocaţii acuzaţilor.
P1090250Marţi, 13 octombrie, Costel Vlad, cunoscut sub numele de Ţaganu’, în vârstă de 46 ani, Ion Dobre, zis Nini (21 ani), Ionuţ Albu (19 ani) – toţi având domiciliu în comuna Modelu, judeţul Călăraşi şi Iulian Eftimie (26 ani), din comuna Dichiseni, acelaşi judeţ, au fost aduşi la Judecătoria Curtea de Argeş. În faţa instanţei, patru dintre ei şi-au recunoscut faptele pentru care erau acuzaţi. Costel Vlad s-a declarat victima unor împrejurări nefericite, iar taximetristul Ion Dobre a declarat că fusese solicitat de către clientul Costel Vlad să facă o cursă până la Curtea de Argeş. Şi din cursa de automobil a căzut în aceea a Poliţiei Municipale (!?!…).
La finalul şedinţei de judecată, instanţa şi-a însuşit propunerea Parchetului şi a prelungit mandatele de arestare cu încă 30 zile, perioadă pe care acuzaţii o vor petrece în arestul IPJ Argeş, în timp ce continuă cercetările în cazul lor.

Alexandra SIMIONESCU

Un răspuns sa “Spărgătorii din Călăraşi rămân în arest”

  1. ce sa zic,sa ii dea drumul lu iulian si de restu nu ma intereseaza.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: