PNŢCD, alături de PNL

Generate4Gal123

Preşedintele PNL Crin Antonescu şi preşedintele PNŢCD Radu Sârbu au semnat un protocol de colaborare între cele două formaţiuni politice pe care le reprezintă. Potrivit acestuia, PNŢCD îl va susţine pe Crin Antonescu, candidatul PNL la alegerile prezidenţiale, urmând ca, după 6 decembrie 2009, PNL şi PNŢCD să formeze o alianţă electorală pentru alegerile locale şi parlamentare din anul 2012, precum şi pentru alegerile prezidenţiale din 2014. “Dorim să acţionăm împreună într-un moment dificil, într-un moment de cumpănă pentru România în calitatea noastră de partide pe care istoria şi acţiunile de după 1990 le legitimează în faţa electoratului ca singurele partide autentice de centru-dreapta”, a afirmat preşedintele PNL. Principalele obiective comune asupra cărora au convenit cele două partide sunt respectarea valorilor moralei creştine, finalizarea procesului de restituire a proprietăţii şi reconcilierea societăţii româneşti prin lustraţie.

Vladimir ALBU

3 răspunsuri sa “PNŢCD, alături de PNL”

 1. În momentul în care democraţia din România este pusă în pericol prin iniţiative neconstituţionale ale unui preşedinte nedemocratic, avem datoria de a ne uni forţele pentru a păstra democraţia greu cucerită.

  PNŢCD nu putea să asiste pasiv la o luptă electorală care se dă, în fapt, pentru dictatură sau democraţie, iar singura opţiune posibilă era candidatul democrat al unui partid democratic cu istorie, Crin Antonescu.

 2. liviu floarea Says:

  Sa fie intr-un ceas bun!
  Sper ca Argesul, de unde si eu ma trag sa isi schimbe culoarea si din rosu sa devina Galben (PNTCD – PNL).
  Spor!

 3. George Calalb Says:

  Ma bucur ca initiativa celor” 100 pentru Crin”,din care-am facut parte,a avut PANA LA URMA ecou . . .Mai bine mai tarziu,decat niciodata !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: